Etusivu > Kaupat > Shopping4net
Shopping4net alennuskoodit

Shopping4net alennuskoodit

Shopping4net on vuonna 1999 perustettu verkkotavaratalo, joka myy piilolinssejä, kauneudenhoitotuotteita, luontaistuotteita, ravintolisiä, tulostinmusteita, pieniä kodintuotteita ja sisustustavaraa sekä leluja. Shopping4net tunnetaan ennen kaikkea laajasta valikoimastaan ja edullisista hinnoistaan. Shopping4net-alennuskoodeilla saat tuotteista lisäksi mojovia alennuksia tai muita loistoetuja.

Shopping4netin valikoimiin kuuluu yli 17 000 tuotetta yli 600 tunnetulta tuotemerkiltä ja valmistajalta. Kaupalla on jo yli 400 000 tyytyväistä asiakasta ja se toimii 11 Euroopan maassa Suomi mukaan lukien.

Etsimme jatkuvasti uusia Shopping4net-alennuskoodeja ja -tarjouksia, joten ennen kuin ryntäät ostoksille poimi säästöt mukaan sivuiltamme.imp?type(inv)g(19455360)a(2052498)

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Outletissa tuotteita jopa 50 % alennuksella!

Rakastatko edullisten löytöjen tekemistä? Shopping4netin outletista löydät kauneustuotteita, luontaistuotteita, lisäravinteita ja kodin sisustustuotteita poistohintaan mahtavin jopa 50 % alennuksin! Outlet-alennukset ovat voimassa vain niin kauan kuin tuotteita riittää.

Voimassa toistaiseksi.

Jopa 50 % alennuksia ja ilmaisia lahjoja!

Shopping4net-verkkokaupan Kampanjat-sivulta löydät kaikki kymmenet voimassa olevat kampanjatarjoukset, joissa jopa 50 % alennuksia, ilmaisia kaupanpäällisiä ja muita loistavia etuja. Klikkaa kampanjoihin ja tee huippuedullisia löytöjä!

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 29 €:n tilauksiin

Shopping4net tarjoaa ilmaisen toimituksen, kun tilaat tuotteita vähintään 29 eurolla.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Shopping4net alennuskoodeista

Shopping4net on verkossa toimiva tavaratalo, joka aloitti toimintansa vuonna 1999 Lenses4net-nimellä. Se oli yksi ensimmäisistä piilolinssejä myyvistä verkkokaupoista Pohjoismaissa.

Nykyään Shopping4netin tarjonta on laajentunut ja sillä on erilliset "osastot" kaikille tuoteryhmille. Verkkokaupan tuoteryhmiä ovat: kauneudenhoito, piilolinssit, luontaistuotteet, ravintolisät, sisustus, lelut ja tulostinmusteet. Kaikilla osastoilla on yhteinen ostoskori ja kassa, joten voit tehdä ostoksia useassa kaupassa samanaikaisesti.

Tilauksen voi maksaa Visa- ja MasterCard-luottokorteilla turvallisen DIBS-maksujärjestelmän kautta tai laskulla jos sinulla ei ole aikaisempia maksuhuomautuksia.

Shopping4netille on tarjolla alennuskoodeja, joilla sinulla on mahdollista saada alennuksia tietyistä tuotteista tai koko tuoteryhmän tuotteista tai esimerkiksi ilmainen toimitus tilaukseesi. Alennuskoodit ovat yleensä voimassa vain tietyn ajan, joten kannattaa tarkistaa uudet koodit sivuiltamme aina ennen tilaamista. Alennuskoodeja rajoittavat kaupan omat ehdot.

Tuotteet lähetetään verkkokaupan varastolta, joka sijaitsee Göteborgissa, Ruotsissa. Tuotteet toimitetaan joko kirjeenä tai postipakettina tilauksen koosta riippuen. Toimituskulut ovat 4,90 € tai 9,90 € tilauksen koosta riippuen ja hinnat sisältävät arvonlisäveron. Yli 60 € tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Ennen klo 14.00 tehdyt tilaukset lähetetään jo saman päivän aikana jos tuotteet löytyvät verkkokaupan varastosta.

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta lukien. Virheellisten tuotteiden reklamaatio on tehtävä 7 päivän sisällä. Hintatakuu takaa, että saat tuotteet aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Jos löydät saman tuotteen jostakin toisesta verkkokaupasta halvemmalla, saat tuotteen samaan hintaan alennuskoodin muodossa.

Yhteystiedot

Shopping4net
SE-438 81 Landvetter
RUOTSI

Organisaationumero: 556823-3604

Puh. 0800 9 18486
info@shopping4net.com

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 25.4.2019.