Seiska alekoodi

Parhaat Seiska alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Seiska alennuskoodit maaliskuu 2024

Seiska (seiska.fi) on Allerin, vuonna 1992 perustettu viihteellinen aikakaus- ja tv-lehti. Se on yli 170 000 levikillään Suomen suosituin viihdelehti. Seiska ilmestyy joka torstai, 52 kertaa vuodessa.

Seiska on värikäs, kiistelty, kohuttu, viihdyttävä, intohimoinen, sensaationhakuinen ja rakastettu. Se on tuhti viihdepaketti täynnä julkkisjuoruja ja -paljastuksia, juonipaljastuksia, tavallisten ihmisten tarinoita, muotia, koteja, tyylejä, lukijoiden hauskoja vitsejä ja kuvia sekä tietysti koko viikon tv-opas.

Löydä verkon parhaat Seiska-tarjoukset ja tilaa lehti nyt!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

30 numeroa Seiskaa vain 79,90 € + tilaajalahja

Valitse pidempi tilaus ja tilaa 30 numeroa Seiskaa nyt vain 79,90 €. Saat kaupan päälle kaksi lahjaaa ja osallistut rahapalkinnon arvontaan!

Voimassa toistaiseksi.

20 numeroa vain 54,90 € + lahja

Tilaa 20 numeroa Seiskaa nyt vain 54,90 €. Maksa 2 erässä. Saat kaupan päälle heijastavan Muumi-kylmälaukun!

Voimassa toistaiseksi.

Seiska 12 nroa 39,90 €

Määräaikainen tilaus, joka päättyy automaattisesti tilausjakson päätyttyä.

Voimassa toistaiseksi.

Seiska 10 nroa + yllätyslahja nyt vain 29,90 €

Etu koskee vain uusia tilaajia.

Voimassa toistaiseksi.

Uusi selkeämpi ilme ja tuplasti enemmän Kääk-paljastuksia

Seiska suurensi juuri tekstikokoa ja kirkasti värejään. Lisäksi tuplasti enemmän Kääk-paljastuksia. Tilaa nyt!

Voimassa toistaiseksi.

Seiskan lehtitilaus alkaen vain 2,50 €/numero!

Seiskan Talviale laskee lehtitilausten hinnat! Säästä nyt jopa 55 %, hinnat alkaen 2,50 €/numero:

  • 9 numeroa + lahja 25,00 € (vain uusille tilaajille)
  • 12 numeroa + lahja 39,90 €
  • 20 numeroa + lahja 54,90 €
  • 56 numeroa + lahja + yllätyslahja 139,90 €

Seiskan tilaajana osallistut automaattisesti vuosiarvontoihin: 20 000 € ja 3 x 2 000 €.

Voimassa toistaiseksi.

Seiska on osa keltaista lehdistöä eli sensaatio- tai juorulehdistöä, joka julkaisee sensaatiohakuisia juoruja. Tutustu tarjouksiin ja tilaa Seiska jo tänään.

Seiska on suomalainen viihde- ja juorulehti, joka on perustettu vuonna 1992. Kerran viikossa ilmestyvän lehden lukijamäärä on 187 000 ja kokonaistavoittavuus yli 1,3 miljoonaa suomalaista (KMT).

Seiskan päätoimittajina ovat toimeet Jari Peltomäki, Jani Soila, Sami Hernesaho, Marko Petäjäjärvi, Eeva-Helena Jokitaipale sekä Jari Peltomäki.

Seiska-tarjous: Avaa ovi viihteen ja juorujen maailmaan

Tervetuloa tutustumaan Seiskan sykkivään sydämeen – lehteen, joka on ollut osa suomalaista arkea ja juhlaa jo yli kolmen vuosikymmenen ajan.

Seiska ei ole pelkkä viihdelehti; se on instituutio, joka tarjoilee lukijoilleen viikoittaisen annoksen viihdettä, yllätyksiä ja eksklusiivista sisältöä, jota et löydä mistään muualta.

Vuodesta 1992 lähtien Seiska on ollut luotettava ja räväkkä seuralainen kahvikupposen äärellä, tuoden iloa ja väriä suomalaisten päiviin.

Eikä Seiska-tarjous ole vain mahdollisuus säästää tilauksessa – se on kutsu liittyä yhteisöön, joka elää ja hengittää samaa tahtia suomalaisen viihteen kanssa.

Seiska-tarjous avaa ovet maailmaan, jossa viikon kuumimmat juorut, sykähdyttävimmät tarinat ja puhutuimmat ilmiöt odottavat lukijaansa.

Kun tartut Seiska-tarjoukseen, saat enemmän kuin odotat. Seiska on ikkuna, jonka kautta näet suoraan suomalaisen viihteen ytimeen – ja nyt se on saatavillasi ennennäkemättömän edulliseen hintaan.

Tilaamalla Seiskan et saa vain viikoittaista annostasi viihdettä, vaan myös erikoisetuja, yllätyksiä ja tilaajalahjoja, jotka tekevät jokaisesta numerosta entistäkin arvokkaamman.

Seiska-tarjouksiemme myötä pääset nauttimaan kiehtovista henkilöhaastatteluista, eksklusiivisista paljastuksista ja syväluotaavista reportaaseista, jotka ovat tehty herättämään tunteita ja kutkuttamaan mielikuvitusta.

Tässä yhteisössä jokainen viikko on uusi seikkailu ja jokainen sivu kääntää uuden lehden suomalaisessa viihdekulttuurissa.

Seiska on parrasvaloissa, mitä tulee uusimpien huhujen ja juorujen kertomiseen. Tarjouksiemme avulla säästät tilauksessa.

Miksi Seiska on Suomen suosituin viihdelehti?

Seiska ei ole vain lehti, se on ilmiö, joka on vanginnut suomalaisten sydämet jo vuosikymmenten ajan.

Sen sivuilla elämänmakuiset tarinat ja ajankohtaiset juorut saavat lukijan tuntemaan olevansa osa jotakin suurempaa – viihteen kiehtovaa ja alati muuttuvaa maailmaa.

Seiska on todistanut asemansa Suomen suosituimpana viihdelehtenä paitsi mukaansatempaavalla sisällöllään, myös sen kyvyllä pysyä ajassa kiinni ja jopa ennakoida tulevia trendejä.

Ainutlaatuinen sekoitus syvällistä journalismia ja kepeämpää sisältöä tarjoaa jokaiselle jotakin. Seiskan toimittajat ovat mestareita löytämään ja kertomaan tarinoita, jotka muuten jäisivät kertomatta.

Seiska on juurtunut syvälle suomalaiseen viihteen ja kulttuurin maaperään, samalla kun se taitavasti heijastaa ja käsittelee kansainvälisiä virtauksia, tarjoten näin monipuolisen lukukokemuksen, joka resonoi kaikenikäisten ja -taustaisten lukijoiden kanssa.

Seiska-tarjous on pääsylippusi tähän maailmaan. Se tarjoaa sinulle viihdettä, tietoa ja yllätyksiä suoraan kotisohvallesi – ja se tekee sen tavalla, joka on sekä edullinen että vaivaton.

Tämä tarjous on suunniteltu niin, että jokainen suomalainen voi nauttia Seiskan tuomasta lisäarvosta, olipa sitten kyseessä kahvipöydän keskustelunaiheet tai hetken pakopaikka arjesta kotisohvallasi.

Seiska tunnetaan myös sen kyvystä luoda keskustelua ja herättää tunteita. Seiskan palstoilla käydään läpi viikon puhutuimmat aiheet, tarjoten lukijoille uusia näkökulmia ja herättäen ajatuksia.

Seiska ei pelkästään kerro uutisia, se luo niitä – ja Seiska-tarjouksemme tarjoavat sinulle mahdollisuuden olla osa tätä tarinankerronnan vallankumousta.

Älä siis missaa tilaisuuttasi liittyä Seiska-perheeseen. Tarjouksemme ovat voimassa rajoitetun ajan, ja ne on täydellinen tapa kokea, miksi Seiska on pysynyt vuodesta toiseen suomalaisten lempilehtenä.

Tilaajana saat kaiken tämän ja paljon muuta – ja se alkaa vain muutamalla klikkauksella. Lue eteenpäin ja ota selvää, mitä Seiska-tarjouksemme pitävät sisällään ja miten voit säästää tilauksessa parhaiten.

Seiskan kestoaiheita viime vuosina on ollut muun muassa Sanna Marin. Tarjoukset hyödyntämällä säästät enemmän.

Seiska-tarjous on enemmän kuin lehtitilaus

Kun tartut sivuiltamme löytyvään Seiska-tarjoukseen, saat käsiisi paljon enemmän kuin ehkä osaat odottaa.

Tämä lehti on ovela yhdistelmä ajankohtaista viihdettä, eksklusiivisia paljastuksia ja sykähdyttäviä henkilötarinoita, jotka on paketoitu viikoittaiseen formaattiin.

Tarjouksemme on suunniteltu antamaan lukijoille mahdollisuus sukeltaa syvemmälle Seiskan värikkääseen maailmaan, jossa jokainen sivu kertoo oman tarinansa ja jossa jokainen numero on uusi mahdollisuus kokea jotain ainutlaatuista.

Eikä Seiska-tarjous ole vain edullinen tapa saada lehti joka perjantai postiluukustasi. Se on myös pääsy suljettujen ovien taakse, jossa lukijat saavat nauttia VIP-kohtelusta, kuten tilaajalahjoista, kilpailuista ja erikoisalennuksista.

Tilaus on passi, joka avaa ovia uusiin kokemuksiin ja yhteisöihin, antaen tilaajille mahdollisuuden verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia muiden Seiskan ystävien kanssa.

Nämä Seiskan tarjoukset tuovat kotiisi lehden, joka on tunnettu sen laadukkaasta sisällöstä. Viihteen ja julkkisjuorujen lisäksi se tarjoaa lukijoilleen myös syvällisiä artikkeleita ajankohtaisista ilmiöistä, terveysuutisia ja rikosreportaaseja – kaikki tämä rikastuttamaan suomalaista keskustelukulttuuria ja tarjoamaan monipuolisen lukukokemuksen.

Siksi Seiska-tarjous on paljon enemmän kuin lehden tilaus. Se on lupaus siitä, että pysyt ajan tasalla, viihdyt ja olet osa jotakin suurempaa – yhteisöä, joka arvostaa laatua, syvällisyyttä ja ennen kaikkea hyvää tarinaa.

Älä siis ohita mahdollisuutta hyödyntää tarjousta ja koe itse, miksi Seiska on pysynyt Suomen suosituimpana viihdelehtenä vuodesta toiseen.

Seiskan sisältö: Viikoittainen annos viihdettä ja paljastuksia

Seiska paljasti muun muassa Cheekin korvaukset, Helena Koivun rakkaan ja Janni Hussin hää- ja lapsiaikeet.

Seiska tarjoilee joka viikko lukijoilleen herkullisen kattauksen viihdemaailman uutisia, syväluotaavia henkilöjuttuja ja silmää avaavia reportaaseja.

Seiska ei rajoitu pelkästään pintapuolisiin juoruihin, vaan tarjoaa laajan skaalan aiheita, jotka ulottuvat kuninkaallisten elämän yksityiskohdista aina kotimaisen musiikin kulisseihin.

Jokainen Seiskan numero on ainutlaatuinen sekoitus viihdettä, tietoa ja elämyksiä, jotka on valittu huolella ja rakkaudella lukijoiden iloksi.

Seiskan "Kääk"-palsta tarjoaa viikoittaiset vinkit ja naurut, kun taas "Hollywood"-osiossa pääsee kurkistamaan kansainvälisten tähtien elämään.

"Kippis" juhlistaa menneitä tapahtumia kuvien ja tarinoiden kautta, ja "Hovinarri" vie lukijat kuninkaallisten loiston ja draaman keskelle.

Musiikkimaailman uusimmat hitit ja klassikot löytävät tiensä "Pop-palat" -palstalle, ja "Terveysuutiset" tarjoavat ajankohtaista tietoa terveysmaailman tutkimuksista ja trendeistä.

Eikä sovi unohtaa myöskään "Rikospostia", joka on omistettu rikosuutisille – se pitää lukijat ajan tasalla merkittävistä rikosmaailman tapahtumista.

Lukijoiden oma ääni pääsee esille "Lukijan postissa julkkiksille", jossa yleisö voi lähettää viestejä suosikkihenkilöilleen.

Hauskat kuvat ja vitsit ovat lehden palstoja, joissa lukijat itse luovat sisältöä ja jakavat ilonhetkiään muiden kanssa.

TV-Seiska laajentaa viihteen rajoja tuomalla lukijoilleen parhaat palat televisiosta – elokuvaesittelyjä, haastatteluja, juoruja, ensi-iltoja ja paljon muuta.

Viikoittaiset juonipaljastukset ja peli- sekä urheiluesittelyt pitävät yllä jännitystä ja tarjoavat täysin ainutlaatuisia katseluvinkkejä.

Tilaajan edut: Eksklusiivia etuja ja yllätyksiä

Tilatessasi Seiskan, et pääse vain nauttimaan viihdyttävästä ja informatiivisesta sisällöstä, vaan sinut myös palkitaan joukolla eksklusiivisia etuja, jotka tekevät jokaisesta lukuhetkestä entistä erityisemmän.

Seiska-tarjous on suunniteltu antamaan tilaajille enemmän – se on ennen kaikkea kiitos uskollisuudestasi ja kiinnostuksestasi.

  • Tilaajalahjat. Uutena tilaajana voit odottaa saavasi tervetulotoivotuksena ainutlaatuisia lahjoja. Nämä vaihtuvat tarjoukset tuovat mukanaan yllätyksiä ja käytännöllisiä tuotteita, jotka on valittu rikastuttamaan päivittäistä elämääsi.
  • Kilpailut ja arvonnat. Tilaajana sinulla on myös mahdollisuus osallistua erilaisiin kilpailuihin ja arvontoihin, joissa voit voittaa huikeita palkintoja. Olipa kyseessä sitten lomamatkat, tuotepaketit tai ainutkertaiset elämykset, Seiska tuo lisäjännitystä elämääsi.
  • Erikoisalennukset. Seiska-tarjouksemme sisältää usein alennuksia ja etukuponkeja, joita voit hyödyntää Seiskan yhteistyökumppaneiden palveluissa ja tuotteissa. Säästät rahaa samalla, kun nautit laadukkaista palveluista ja tuotteista.
  • VIP-sisältö. Tilaajana pääset käsiksi erikoissisältöön, joka on räätälöity vain tilaajien silmille. Erikoishaastattelut, syvälliset artikkelit ja tilaajien omat tarinat ovat osa tätä VIP-kokemusta.
  • Digitaalinen näköislehti. Kun valitset Seiska-tarjouksen, joka sisältää myös digilehden, saat käyttöösi myös näköislehden. Sen avulla voit lukea Seiskaa missä ja milloin vain, kuten matkalla, odotushetkinä tai vain nopeaan päivittäiseen selailuun.
  • Täyden palvelun viihdepaketti. Seiska tuo lisäarvoa jokapäiväiseen elämääsi. Se on hedelmää kantavaa yhteisön jäsenyyttä, jossa lehti kiittää ja kunnioittaa tilaajiaan tarjoamalla heille enemmän. Tutustu tarjouksiin ja selvitä, mitä kaikkea Seiska sinulle tarjoaa.

Seiska-yhteisö sykkii yhdessä lukijoiden kanssa

Seiska on enemmän kuin lehti; se on elävä yhteisö, joka kokoontuu niin digitaalisissa kuin fyysisissäkin tiloissa ympäri Suomen.

Seiska-tarjoukesemme tuo sinut jälleen askeleen lähemmäs tätä yhteisöä, joka elää ja hengittää viihdettä.

Seiskan sosiaalisen median kanavat ovat täynnä aktiivista keskustelua, innostavia tarinoita ja yhteisöllistä intohimoa, joka tekee siitä paljon enemmän kuin tavanomainen viihdelehti.

Seiskan lukijat eivät ole passiivisia, vaan he lähettävät hauskoja kuvia ja hauskimpia vitsejä, sekä lähettävät omat juttuvinkkinsä, jotka voivat päätyä lehden sivuille.

Seiskan sosiaalisen median kanavat – kuten Facebook, Instagram ja Twitter – ovat vilkkaita kohtaamispaikkoja, joissa lukijat voivat keskustella, jakaa mielipiteitä ja olla yhteydessä toimitukseen suoraan. Seiska kuuntelee yhteisöään ja vastaa heidän tarpeisiinsa reaaliajassa, mikä luo syvän siteen brändin ja sen yleisön välille.

Seiska-tarjouksemme tarjoavat sinulle mahdollisuuden olla osa tätä voimakasta yhteisöä.

Seiskan ystävät tukevat toisiaan ja jakavat yhteiset kokemuksensa – olipa kyse sitten uusimmasta juorusta tai sydäntä lämmittävistä tarinoista.

Tämä yhteisö on sydämellinen ja vastaanottavainen, avoin uusille jäsenille ja aina valmis ottamaan uudet viihdenälkäiset syleilyynsä.

Seiska digitaalisena

Digitaalisen median aikakaudella Seiska-tarjouksemme avaavat oven uuteen viihteen maailmaan, joka on saatavillasi milloin ja missä vain.

Seiska.fi palvelu ja sen mobiiliversio tarjoavat jatkuvan pääsyn kaikkiin Seiskan sisältöihin, tuoden viihdettä suoraan sinulle – mitä ikinä laitetta käytätkin.

Olipa käytössäsi sitten älypuhelin, tabletti tai tietokone, tilauksella varmistat, että Seiska on aina mukanasi, päivittäen sinut viimeisimmillä juoruilla, artikkeleilla ja eksklusiivisilla tarjouksilla.