Salming alekoodi

Parhaat Salming alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Salming alennuskoodit kesäkuu 2024

Salming (salming.com) on ruotsalainen kenkä-, varuste- ja vaatetusalan yritys. Se on heille, jotka treenaavat kovaa, eivätkä keksi tekosyitä.

Salmingin tuotteet, olipa kyseessä sitten salibandymaila tai juoksukenkä, eivät tee maaleja tai juokse maratonia yksin. Vaikka sen tuotteet voivat auttaa matkan varrella, yritys uskoo, että jokaisen on tehtävä kovasti töitä saavuttaakseen oman tavoitteet. Treenata päivästä toiseen sekä osoittaa rohkeutta ja periksiantamattomuutta.

Nappaa ostoksille mukaasi Salming alennuskoodi ja säästä ostoksissasi!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Vaatteita, kenkiä ja salibandyvarusteita jopa –70 %

Salmingin outletista löydät hyvän valikoiman miesten ja naisten treenivaatteita ja -kenkiä sekä salibandy- ja squash-varusteita jopa 70 % normaalihintoja edullisemmin!

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 120 € tilauksiin

Voimassa toistaiseksi.

Salming: Ruotsalainen laatumerkki suorituskyvyn ja urheilun ytimessä

Salming on treenikenkiin, -vaatteisiin ja -varusteisiin erikoistunut ruotsalainen yritys heille, jotka treenaavat kovaa ja arvostavat suorituskykyä.

Ruotsissa perustettu Salming Sports AB on tunnettu erityisesti juoksuun, käsipalloon, salibandyyn ja squashin suunnitelluista urheiluvarusteista ja -vaatteista. Yritys korostaa "No Nonsense" -asennetta, joka heijastaa heidän juuriaan urheilussa ja perustajan, Börje Salmingin, perintöä. Tämä asenne ilmenee heidän sitoutumisessaan suorituskyvyn parantamiseen ilman turhia kikkailuja​.

Salmingin tuotteet ja brändifilosofia heijastavat sitoutumista kovaan työhön ja kestävään kehitykseen. He painottavat urheilijan omistautumista, uskallusta ja peräänantamattomuutta tavoitteiden saavuttamisessa. Yritys on myös sitoutunut ympäristövastuullisuuteen, käyttäen kierrätysmateriaaleja tuotteissaan ja pakkausmateriaaleissaan, mikä on osa heidän kestävän kehityksen strategiaansa​.

Salmingin juoksukengät

Salming (salming.com) on ruotsalainen yritys, joka on erikoistunut kenkiin, varusteisiin ja vaatteisiin, jotka on suunniteltu ihmisille, jotka harjoittelevat kovaa ja arvostavat suorituskykyä enemmän kuin kikkoja.

Yrityksen etiikka perustuu kovaan työhön, sisukkuuteen ja päättäväisyyteen, korostaen sitä, että heidän tuotteensa, vaikka auttavatkin suorituskyvyssä, eivät korvaa urheilijoiden omistautumista tavoitteidensa saavuttamiseen.

Brändin identiteetti ja perintö

Yrityksen identiteetti ja persoonallisuus ovat vahvasti sidoksissa sen urheiluperintöön, joka ilmentyy sen perustajassa, jääkiekkoilija Börje Salmingissa.

Salmingin tuotteet ja brändifilosofia heijastavat Börjen lannistumatonta henkeä ja päättäväisyyttä, mikä näkyy hänen urallaan, joka on merkitty merkittävien fyysisten haasteiden voittamisella​​.

Tuotesuunnittelu ja teknologia

Salming on sitoutunut suunnittelemaan edistyksellisiä tuotteita, jotka auttavat urheilijoita ylittämään rajansa. Tähän sisältyy innovatiivisen suunnittelun ja teknologian keskeinen rooli, jossa ruotsalainen toiminnallinen muotoilu on avainasemassa.

Brändin arvoihin kuuluvat intohimo, tahto, vastuullisuus ja rohkeus, mikä näkyy sen lähestymistavassa ottaessaan haasteita vastaan suurempia urheilubrändejä vastaan ja tarjotessaan urheilijoille välineitä pelinsä parantamiseen.

Kestävä kehitys ja ympäristövastuu

Salmingin toiminta on myös ympäristötietoista. Useimmat heidän tuotteistaan valmistetaan Kiinassa, Vietnamissa ja Turkissa, ja toimittajat noudattavat tiukkaa toimintakoodia, joka kattaa työolosuhteet, ihmisoikeudet, lapsityövoiman, eettiset ja ympäristöohjeet sekä laadunvarmistuksen.

Salming on amfori BSCI:n jäsen, joka suorittaa sekä ilmoitetut että ilmoittamattomat auditoinnit tuotantopaikoilla varmistaakseen ohjeiden noudattamisen. Yritys korostaa kierrätettyjen materiaalien käyttöä tuotteissa ja pakkauksissa, ja se työskentelee tuotantoprosessien ympäristövaikutusten vähentämiseksi, mukaan lukien materiaalivalinnat ja suunnittelu helpottamaan kierrätystä​​.

Lisäksi Salming on jäsenenä PFAS-liikkeessä, ympäristöjärjestö ChemSecin aloitteessa, joka keskittyy PFAS-aineiden haitallisiin vaikutuksiin ja työskentelee niiden poistamiseksi tuotannosta. Tämä sitoutuminen korostaa Salmingin pyrkimystä kestävään liiketoimintaan ja vastuulliseen ympäristöpolitiikkaan.

Salming-alennuskoodit ovat erinomainen tapa säästää

Liitä alennuskoodi Salmingin verkkokaupan kassasivulla 'discount code' -kenttään ja klikkaa 'Add'. Varmista, että alennus aktivoituu ja viimeistele tilaus.

Salmingin alennuskoodit ovat erinomainen tapa säästää rahaa ostettaessa heidän laadukkaita urheiluvarusteitaan ja -vaatteitaan.

Nämä koodit tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää erilaisia tarjouksia, kuten prosentuaalisia alennuksia, ilmaisen toimituksen tai erityisiä tuotepaketteja.

Alennuskoodit ovat usein saatavilla rajoitetun ajan ja voivat olla osa erityisiä kampanjoita, kuten juhlapyhien myyntejä, kauden loppuunmyyntejä tai uusien tuotteiden lanseerauksia.

Asiakkaiden kannattaa seurata Salmingin verkkosivuja ja heidän sosiaalisen median kanaviaan, kuten Facebookia ja Instagramia, saadakseen tietoa uusimmista alennuskoodeista ja kampanjoista. Lisäksi liittyminen yrityksen uutiskirjeeseen voi tarjota eksklusiivisen pääsyn tarjouksiin ja uutuustuotteisiin.

Yhteystiedot

Salming Sports AB
Ekonomivägen 2
436 33 Askim
RUOTSI

VAT-number: 556684-3727

https://salming.com/en-eu