Sähkövertailu alekoodi

Parhaat Sähkövertailu alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Sähkövertailu alennuskoodit kesäkuu 2024

Sähkövertailu (sahkovertailu.fi) on verkkosivusto, joka tarjoaa helpon tavan vertailla sähkön hintoja Suomessa. Sähkövertailussa ovat mukana lähes kaikki kaupalliset sähköyhtiöt, mutta sopimuksen sähköyhtiön kanssa voi solmia vain Sähkövertailun yhteistyökumppanien kanssa. Palvelu sisältää myös sähköntoimittajien kampanjatuotteita, joita et löydä mistään muualta.

Joten hyppää vertailemaan sähkön hintoja, hyödynnä sivuiltamme löytyvät Sähkövertailu-tarjoukset ja -alennuskoodit ja löydä kotiisi edullisin sähkösopimus!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Kilpailuta sähkösopimuksesi helposti netissä!

Sahkovertailu.fi kattaa lähes kaikki sähköyhtiöt ja niiden tuotteet, mutta myös sellaiset kampanjatuotteet, joita et löydä mistään muualta!

Voimassa toistaiseksi.

Vertaile sähkösopimuksia Sähkövertailu.fi-palvelussa

Palvelu on maksuton ja sen kautta on kilpailutettu yli 315 000 sähkösopimusta vuodesta 2011 lähtien!

Voimassa toistaiseksi.

Sähkövertailu.fi lyhyesti - Kilpailuta ja löydä sinulle sopivin sähkösopimus helposti.

Sähkövertailu (sahkovertailu.fi) on verkkopalvelu, joka tarjoaa helpon ja kattavan tavan vertailla ja ostaa sähköä kaikkialla Suomessa. Palvelussa ovat mukana lähes kaikki sähköyhtiöt, mutta palvelun kautta voi solmia sähkösopimuksen vain Sähkövertailun yhteistyökumppaneiden kanssa. Sahkovertailu.fi:ssä on kaikkien Suomen sähköntoimittajien tuotteet, mutta myös sähkönmyyjien kampanjatuotteita, joita et löydä muualta.

Onko Sähkövertailu.fi luotettava? Mistä löydän kokemuksia?

Kyllä, nähdäksemme vuonna 2011 perustettu Sähkövertailu.fi on täysin luotettava toimija, jonka kautta on turvallista vertailla sähkön hintoja ja kilpailuttaa oma sähkösopimus. Palvelun takana on suomalainen Effortia Oy (Y-tunnus: 2261132-0), joka kertoo verkkosivuillaan, että sen kautta on tehty yli 315 000 sähkösopimusta. Yrityksellä on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus.

Minkälaisen hinnan voin odottaa saavani sähkölle Sähkövertailu.fi:n kautta?

Sähkön hinta koostuu kolmesta osasta: sähköenergiasta, sähkön siirrosta ja veroista. Sähköenergian osuuden sähkölaskusta voi kilpailuttaa. Sähkövertailu.fi-palvelussa voit syöttää oman asuntosi tiedot tai arvion kulutuksesta edellisen sähkölaskusi perusteella ja saada edullisimman hinnan mukaan järjestetyn listan sähköntarjoajien tuotteista. Voit siis odottaa saavasi sähköllesi tämänhetkisen parhaan palvelussa mukana olevista sähköntoimittajista.

Voit suodattaa hakutuloksia sopimustyypin mukaan valitsemalla vain määräaikaiset sopimukset tai toistaiseksi voimassa olevat sopimukset, tuotetyypin mukaan valitsemalla yleissähkön, kausisähkön, pörssisähkön, yösähkön tai pakettisähkön), energialähteen mukaan valitsemalla vain uusiutuvat evergianlähteet (vesivoima, tuulivoima, bio), sisällyttää hakuun myös uusiutumattomat energianlähteet sekä ydinvoiman.

Mitkä sähköyhtiöt ovat mukana Sähkövertailussa?

Sähkövertailu.fi:ssä ovat mukana lähes kaikki sähköyhtiöt, mutta sopimuksen voi solmia palvelun kautta vain Sähkövertailun yhteistyökumppaneiden kanssa. Sähkövertailun kanssa yhteistyössä on 13 sähköyhtiötä, mukaan lukien Vattenfall, Helen, KSS Energia, Sallila Energia, Oomi ja monet muut. Vertaillaksesi kaikkien sähköyhtiöiden hintoja valitse haussa yhtiöt-alasvetovalikosta vaihtoehto "kaikki".

Miten usein sähkö kannattaa kilpailuttaa?

Sähkön hintoja kannattaa seurata ja sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa vähintään kerran vuodessa, ellet ole tehnyt määräaikaista sopimusta. Jos vaihdat sähkön myyjää useammin kuin kerran vuodessa, paikallinen jakeluverkkoyhtiösi voi laskuttaa oman hinnastonsa mukaisesti maksun myyjän vaihtumisesta ja sähkömittarin lukemisesta.

Sähkön myynti vapautui kilpailulle vuonna 1998, mistä lähtien sähkönmyyjät ovat voineet tarjota sähköenergiaa päättämillään hinnoilla kaikkialle Suomeen.

Sähkön hintavertailu on helppoa syöttämällä oman asunnon tiedot Sahkovertailu.fi:n lomakkeelle

Miten sähkö kilpailutetaan?

Verkosta löytyy runsaasti erilaisia hintavertailu- ja kilpailutuspalveluita, kuten sahkovertailu.fi. Kilpailuttaminen onnistuu parhaiten, kun sinulla on käsilläsi viimeisin sähkölasku tai jos osaat suurin piirtein arvioida oman vuosikulutuksesi.

Sähkön kilpailuttaminen netissä onnistuu, kun syötät mahdollisimman tarkoin lomakkeella kysytyt tiedot, vertailet sähkötarjouksia ja solmit uuden sähkönmyyntisopimuksen. Suomessa sähköyhtiöt hoitavat sähkönmyyjän vaihtamiseen liittyvät toimenpiteet keskenään. Sinun ei tarvitse edes irtisanoa vanhaa sähkösopimustasi, vaan uusi sopimus astuu voimaan määräpäivänä.

Maksaako sähkösopimuksen kilpailuttaminen?

Sähkön hinnan kilpailuttaminen esimerkiksi sahkovertailu.fi-palvelussa ei maksa mitään. Nämä kilpailutuspalvelut saavat palkkionsa suoraan sähköntoimittajilta. Ota kuitenkin huomioon, että jos vaihdat sähköntoimittajaa useammin kuin kerran vuodessa, paikallinen jakeluverkkoyhtiö voi veloittaa sähkönmyyjän vaihdosta ja sähkömittarin lukemisesta.

Voiko sähkön siirron kilpailuttaa?

Ei, sähkön siirtoa ei ole mahdollistaa kilpailuttaa, koska siirto ostetaan aina paikalliselta jakeluverkkoyhtiöltä.

Mikä on Sähkövertailun hintavahti?

Sähkövertailu.fi:n hintavahti on palvelu, joka ilmoittaa sinulle sopivista tarjouksista sähköpostitse heti niiden ilmaannuttua.

Onko Sähkövertailu-sivustolle alennuskoodia?

Sähkövertailu.fi ei tällä hetkellä näytä käyttävän alennuskoodeja, mutta julkaisemme tälle sivustolle myös erilaisia ajankohtaisia tarjouksia ja kampanjoita, joiden aikana voit saada säästöjä solmiessasi uutta sähkösopimusta. Mikäli Sähkövertailu tulevaisuudessa alkaa käyttämään alennuskoodeja, löydät ne varmasti tältä sivulta.

Miten säästää sähköä?

  • Sammuta valot ja sähkölaitteet, kun poistut huoneesta tai et käytä niitä.
  • Käytä energiatehokkaita lamppuja laitteita, jotka käyttävät vähemmän sähköä kuin vanhemmat laitteet.
  • Pidä asunnon lämpötila kohtuullisena ja säännöllisenä, jotta lämmitys- ja jäähdytyslaitteet eivät kuluta liikaa sähköä.
  • Vältä turhaa veden käyttöä ja juoksuttamista. Energiaa säästävät suihkupäät ja hanat voivat auttaa säästämään sähköä.
  • Aurinkopaneelien ja -kennojen avulla voit tuottaa omaa sähköä ja säästää energiakustannuksissa.
  • Puhdista ilmanvaihto- ja ilmastointilaitteet säännöllisesti, jotta ne toimivat optimaalisesti ja auttavat kuluttamaan vähemmän sähköä.
  • Käytä kodin elektroniikkaa, kuten televisioita, tietokoneita ja älypuhelimia taloudellisesti. Hyödynnä laitteiden himmennys- ja automaattiset sammutustoiminnot.