Ruokaboksi alekoodi

Parhaat Ruokaboksi alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Ruokaboksi alennuskoodit toukokuu 2024

Ruokaboksi on palvelu, johon sisältyy viikoittain vaihtuvien, maittavien arkiruokien suunnittelu valmiiksi, sekä niihin tarvittavien tuoreiden ja laadukkaiden raaka-aineiden ja reseptien toimitus suoraan kotiovellesi. Tältä sivulta löydät ajankohtaisimmat ja varmasti toimivat Ruokaboksi alennuskoodi.

Ruokaboksi toimii joustoasiakkuudella. Voit itse valita millä viikoilla haluat palvelua käyttää ja saat valitseminasi viikkoina ruokaboksin ovellesi maanantai-iltaisin klo 15 ja 22 välillä. Toimitusaika tarkennetaan tekstiviestillä edeltävänä perjantaina. Omilta sivuiltasi löydät toimituskalenterin, josta voit hallita seuraavan 10 viikon toimituksia. Kun toimitukset on asetettu tauolla, boksia ei toimiteta, eikä jäsenyydestä veloiteta mitään.

Joten poimihan tilaukseen sivuiltamme mukaasi uusin Ruokaboksi alennuskoodi, jotta saat tilauksesi hieman edullisemmin!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Anna lahjaksi Ruokaboksi-lahjakortti alk. 67 €

Tutustuta ystäväsi Ruokaboksiin tai anna uudenlainen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea, antamalla lahjaksi Ruokaboksi-lahjakortti!

Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäiväistä.

Voimassa toistaiseksi.

Kokeile Ruokaboksia alkaen 59 €

Ruokaboksissa ei ole sitoutumisaikoja tai jäsenmaksuja. Voit kokeilla palvelua tilaamalla ensimmäisen boksin kotiovellesi alkaen 59 euroa sisältäen 3 reseptiä. Voit laittaa tilauksesi tauolle milloin tahansa.

Voimassa toistaiseksi.

Ruokaboksi-alennuskoodilla säästät ruokaostoksissa

Koska olet sivuillamme mietit varmaankin olisiko Ruokaboksi-sivustolle saatavilla alennuskoodia...

Hyviä uutisia! Ruokaboksi.fi todellakin hyödyntää markkinoinnissaan alennuskoodeja, ja löydät ne juuri tältä sivulta!

Jos löysit sivuiltamme hyvän Ruokaboksi-alennuskoodin, niin ole hyvä! Kaikki sivuiltamme löytyvät alennuskoodit ovat ilmaisia ja vapaasti käytettävissä.

Kopio Ruokaboksi-alekoodi sivuiltamme ja etene tilauksessa maksuvaiheeseen. Klikkaa "Syötä koodi" -linkkiä "Onko sinulla lahjakortti?" -otsikon alta.

Liitä kuponkikoodi avautuvaan kenttään ja klikkaa lopuksi "Käytä kuponki". Ja enää sinun tarvitsee vain nauttia saamistasi säästöistä!

Mikäli kävi niin hullusti, että et löytänyt Ruokaboksi-kuponkikoodia sivuiltamme juuri tänään, niin palaa sivuillemme myöhemmin uudelleen. Julkaisemme uusia alennuskoodeja ja kuponkeja miltei päivittäisellä tahdilla.

Alennus- ja kuponkikoodien ohella löydät sivuiltamme Ruokaboksi-tarjouksia ja -kampanjoita, joten pidä tätä sivua silmällä.

Yhteystiedot

Ruokaboksi Oy
Kasarmikatu 12 L 1
00130 Helsinki

Asiakaspalvelu palvelee maanantaisin klo 15-20 ja tiistaista perjantaihin klo 10-14.

Puh. 09 425 77899
Email. info@ruokaboksi.fi

Viralliset sivut: ruokaboksi.fi