Ruokaboksi.fi alennuskoodit

Ruokaboksi.fi

Ruokaboksi on palvelu, johon sisältyy viikoittain vaihtuvien, maittavien arkiruokien suunnittelu valmiiksi, sekä niihin tarvittavien tuoreiden ja laadukkaiden raaka-aineiden ja reseptien toimitus suoraan kotiovellesi.

Ruokaboksi toimii joustoasiakkuudella. Voit itse valita millä viikoilla haluat palvelua käyttää ja saat valitseminasi viikkoina ruokaboksin ovellesi maanantai-iltaisin klo 15 ja 22 välillä. Toimitusaika tarkennetaan tekstiviestillä edeltävänä perjantaina. Omilta sivuiltasi löydät toimituskalenterin, josta voit hallita seuraavan 10 viikon toimituksia. Kun toimitukset on asetettu tauolla, boksia ei toimiteta, eikä jäsenyydestä veloiteta mitään.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Ruokaboksi.fi alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Kokeile Ruokaboksia!

Ruokaboksissa ei ole sitoutumisaikoja tai jäsenmaksuja. Voit kokeilla palvelua tilaamalla ensimmäisen boksin kotiovellesi alkaen 59 euroa sisältäen 3 reseptiä. Voit laittaa tilauksesi tauolle milloin tahansa.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Ruokaboksi.fi

Liity Teekauppa Chayan kanta-asiakasohjelmaan ja keräät jokaisesta 10 €:n ostoksesta yhden pisteen. Pisteen arvo on 0,30 € ja voit käyttää keräämiäsi pisteitä tulevien tilausten maksamiseen. Liity ilmaiseksi nyt!

Liity Keveen postituslistalle ja saat 40 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Tarjous on voimassa vähintään 15 €:n tilauksissa ja voimassa 31 päivää rekisteröitymisestä.

Käytätkö luomutuotteita ja superfoodeja päivittäin? Ostamalla säästöpakkauksia säästät jopa 40 %. Säästöpakkaus on myös ekologinen valinta, koska sinun ei tarvitse tilata niin usein pakkausmateriaalia tarvitaan vähemmän.

Tietoa kaupasta Ruokaboksi.fi

Yhteystiedot

Ruokaboksi Oy
Kasarmikatu 12 L 1
00130 Helsinki

Asiakaspalvelu palvelee maanantaisin klo 15-20 ja tiistaista perjantaihin klo 10-14.

Puh. 09 425 77899
Email. info@ruokaboksi.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 16.3.2021.