RoseGal alennuskoodit

RoseGal

RoseGalin perusti ryhmä ystäviä, joita yhdisti syvä intohimo upeita vaatteita ja muotia sekä erityisesti modernien ja vintage-vaatteiden yhdistelmien tarjoamia loputtomia mahdollisuuksia kohtaan. RoseGal rakastaa vintagea, koska se on hillittyä ja yksinkertaista, mutta myös ainutlaatuisen ajatonta ja vaivatonta muotia, joka vangitsee klassisen muodin olemuksen. Se toimii kontrastissa urbaania energiaa vangitsevan modernin tyylin kanssa.

Tarjoamalla saumattomasti molempien tyylien vaatteita, kenkiä ja asusteita, RoseGal ei halua vangita vain mielikuvitusta, vaan myös asiakkaidensa sydämet. Luonnollisen charmin ja vetovoiman inspiroimana sen tavoite on selkeä: jakaa rakkaus parasta muotia kohtaan ihan jokaisen kanssa.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat RoseGal alennuskoodit ja tarjoukset 2021

RoseGal: 22 % alennusta tilauksesta

Jopa 33 € alennusta uusille asiakkaille

Linkin takaa löydät 5 alennuskoodia, joilla saat erisuuruisia alennuksia ensimmäisestä tilauksestasi 5-40 dollarin arvosta.

Viimeinen mahdollisuus – Poistoissa muotia jopa -80 %

Clearance-osastolta löydät myynnistä poistuvia tuotteita ja myyntierien viimeisiä kokoja erittäin edullisesti – jopa 80 % alennuksilla!

15 % alennuskoodi uutiskirjeen tilaajille

Tilaa RoseGalin uutiskirje ja saat 15 % alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi. Etu koskee kaikkia uusia asiakkaita.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin RoseGal

Voimassa verkossa ja myymälöissä 29.11. asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Alennus lasketaan kassalla.

Ei koske valikoituja tuotteita/tuoteryhmiä. Ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksiin.

Minimitilaus 30 €.