Ribble Cycles alennuskoodit

Ribble Cycles

Brittiläinen Ribble Cycles (www.ribblecycles.co.uk) on tarjonnut huippuvalmistajien pyöräilytuotteita lyömättömään hintaan jo perustamisestaan lähtien vuodesta 1897.

Sen valikoimiin kuuluu pyöräilijöiden in-house suunnittelemat ja useaan otteeseen palkitut pyörät sekä ainutlaatuiset täysin muokattavissa olevat pyörät. Sen tiimiin kuuluu kilpailevia katupyöräilijöitä, likaantumista pelkäämättömiä maastopyöräilijöitä, huippukuntoisia triathlonisteja, sekä pienempiä pyöriä ja temppuja rakastavia BMX-pyöräilijöitä. Siksi se on myös paras paikka saada apua pyöräilyyn liittyvissä hankinnoissa vapaa-ajan pyöräilijästä ammattilaiseen.

Ribble Cyclesin valikoima kattaa yli 20 000 tuotetta valmiista pyöristä komponentteihin, vaatteista kypäröihin ja ravinteista triathlon- ja uintivarusteisiin. Toimitukset Suomeen alkaen 6 punnalla.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Ribble Cycles alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Hybridipyörät alkaen 807 €

Hybridipyörät maantielle, soralle, työmatkoille, vapaa-ajalle ja cyclocrossiin löydät Ribble Cyclesiltä. Hinnat alkaen 807 € + toimitus.

Komponentteja jopa 87 % alennuksella

Ribble Cyclesin outletissa mm. jarruja ja jarrupaloja, vaihteistoja ja renkaita jopa -87 %. Katso tarjoukset!

Ilmainen toimitus yli 75 £ tilauksille

Ribble Cycles tarjoaa ilmaisen Standard-toimituksen Suomeen, kun tilauksen arvo on yli 75 puntaa yli noin 85 euroa (norm. 2,99 £). Etu koskee alle 2 kg osa- ja tarviketilauksia.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Ribble Cycles

Täysin käyttökelpoisten tuotteiden viimeisiä eriä lyhyellä päiväyksellä tai voimassaololla uskomattomin alennuksin. Nämä tuotteet viedään nopeasti!

Protein Companyn outletista löydät esimerkiksi myynnistä poistuvia tuotteita, varastonsiivoustuotteita ja parasta ennen -tuotteita poikkeuksellisen edullisesti. Tutustu outlet-tuotteisiin ja tee löytöjä!

Proteincompany tarjoaa tuotteilleen 7 päivän hintatakuun, mikä tarkoittaa, että jos onnistut löytämään saman tuotteen halvemmalla toiselta verkkosivustolta, se tarjoaa sinulle tuotteen samaan hintaan. Tutustu ehtoihin kohdesivulla.

Sporswear of Sweden tarjoaa ilmaiset rahtimaksut EU:n sisäisiin tilauksiin.

Hanki asiakkuus Fressi-kuntosalille – yksi sali alkaen vain 39 euroa kuussa!

Tietoa kaupasta Ribble Cycles

Toimitukset Suomeen

  • Pyörät 70 £
  • Osat ja tarvikkeet seurattavana lähetyksenä alk. 10,49 £ tai standard-toimituksena ilmainen yli 75 £ ostoksille
  • Rungot 25 £

Standard-toimitus on saatavilla vain alle 2 kg tilauksille. Tracked-toimitus on saatavilla alle 1 000 kg tilauksille ja sen hinta riippuu tilauksen painosta ja koosta, alkaen 10,49 £.

Polkupyörät ja rungot lähetetään yleensä 7-10 työpäivässä ja saat ilmoituksen, kun tilaus on lähetetty varastolta. Toimitusaika on normaalisti 6-12 työpäivää lähetyksestä. Tilausta on mahdollista seurata tilausvahvistuksen mukana tulevalla lähetyskoodilla.

Yhteystiedot

Ribble Cycles
363 Leach Place
Walton Summit Centre
Bamber Bridge
Preston
Lancashire
PR5 8AS
ISO-BRITANNIA

customerservice@ribblecycles.co.uk
+44 (0)1772 336800

Myynnin asiakaspalvelu avoinna ma-pe klo 8.00-18.30 ja la klo 9.00-16.30.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 15.2.2019.