Ribble Cycles alekoodi

Parhaat Ribble Cycles alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Ribble Cycles alennuskoodit toukokuu 2024

Brittiläinen Ribble Cycles (www.ribblecycles.co.uk) on tarjonnut huippuvalmistajien pyöräilytuotteita lyömättömään hintaan jo perustamisestaan lähtien vuodesta 1897.

Sen valikoimiin kuuluu pyöräilijöiden in-house suunnittelemat ja useaan otteeseen palkitut pyörät sekä ainutlaatuiset täysin muokattavissa olevat pyörät. Sen tiimiin kuuluu kilpailevia katupyöräilijöitä, likaantumista pelkäämättömiä maastopyöräilijöitä, huippukuntoisia triathlonisteja, sekä pienempiä pyöriä ja temppuja rakastavia BMX-pyöräilijöitä. Siksi se on myös paras paikka saada apua pyöräilyyn liittyvissä hankinnoissa vapaa-ajan pyöräilijästä ammattilaiseen.

Ribble Cyclesin valikoima kattaa yli 20 000 tuotetta valmiista pyöristä komponentteihin, vaatteista kypäröihin ja ravinteista triathlon- ja uintivarusteisiin. Toimitukset Suomeen alkaen 6 punnalla.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Hybridipyörät alkaen 807 €

Hybridipyörät maantielle, soralle, työmatkoille, vapaa-ajalle ja cyclocrossiin löydät Ribble Cyclesiltä. Hinnat alkaen 807 € + toimitus.

Voimassa toistaiseksi.

Komponentteja jopa 87 % alennuksella

Ribble Cyclesin outletissa mm. jarruja ja jarrupaloja, vaihteistoja ja renkaita jopa -87 %. Katso tarjoukset!

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 75 £ tilauksille

Ribble Cycles tarjoaa ilmaisen Standard-toimituksen Suomeen, kun tilauksen arvo on yli 75 puntaa yli noin 85 euroa (norm. 2,99 £). Etu koskee alle 2 kg osa- ja tarviketilauksia.

Voimassa toistaiseksi.

Toimitukset Suomeen

  • Pyörät 70 £
  • Osat ja tarvikkeet seurattavana lähetyksenä alk. 10,49 £ tai standard-toimituksena ilmainen yli 75 £ ostoksille
  • Rungot 25 £

Standard-toimitus on saatavilla vain alle 2 kg tilauksille. Tracked-toimitus on saatavilla alle 1 000 kg tilauksille ja sen hinta riippuu tilauksen painosta ja koosta, alkaen 10,49 £.

Polkupyörät ja rungot lähetetään yleensä 7-10 työpäivässä ja saat ilmoituksen, kun tilaus on lähetetty varastolta. Toimitusaika on normaalisti 6-12 työpäivää lähetyksestä. Tilausta on mahdollista seurata tilausvahvistuksen mukana tulevalla lähetyskoodilla.

Yhteystiedot

Ribble Cycles
363 Leach Place
Walton Summit Centre
Bamber Bridge
Preston
Lancashire
PR5 8AS
ISO-BRITANNIA

customerservice@ribblecycles.co.uk
+44 (0)1772 336800

Myynnin asiakaspalvelu avoinna ma-pe klo 8.00-18.30 ja la klo 9.00-16.30.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 15.2.2019.