Relode alekoodi

Parhaat Relode alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Relode alennuskoodit kesäkuu 2024

Relode on nopeasti kasvava ruotsalainen miesten ja naisten treenimuodin brändi, joka haluaa luoda korkealaatuisia tuotteita ja kasvattaa motivaatiota.

Se tarjoaa korkealaatuisia activewear- ja salivaatteita naisille ja miehille. Reloden visio on innovoida prosessi, kehittyä ja parantaa. Se haluaa, että yritys, tuotteet ja niiden käyttäjät sekä yhteisö voivat kuntosalivaatteiden motivoida ja auttaa edistymään kaikessa tekemisessä.

Ota ostoksille mukaasi uusin Relode alennuskoodi ja säästä!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksesta

Tilaa Reloden uutiskirje ja saat eksklusiivisia tarjouksia ja ensimmäisenä tiedon uutuuksista. Samalla saat 10 % alekoodin käytettäväksi ensitilauksessa!

Voimassa toistaiseksi.

Relode-outletissa treenimuotia jopa -67 %

Katso viikon diilit tästä!

Voimassa toistaiseksi.

Innovation Club – Kerää pisteitä ja maksa niillä

Liity ilmaiseen Innovation Club kanta-asiakasohjelmaan, jossa voit kerätä pisteitä ostoksistasi. Voit käyttää keräämiäsi pisteitä ja maksaa niillä ostoksia. Liity nyt ja saat 250 pistettä!

Voimassa toistaiseksi.

Relode (relode.fi) on ruotsalainen innovatiivisten ja korkealaatuisten treenivaatteiden -ja tarvikkeiden valmistaja. Kilpailijoistaan tämä premium-merkki erottuu sitoutumisellaan laatuun, kestävyyteen ja ainutlaatuiseen muotoiluun.

Tällä sivulla esittelemme Reloden tarjontaa, ostoskokemusta brändin verkkokaupassa sekä alennuskoodit, joilla voit säästää hankkiessasi uusia treenivaatteita.

Suomessa tämän verkkokaupan kilpailijoita ovat mm. Aim'n ja Proteincompany, joka myös myy sen tuotteita.

Tutustu Relodeen – Innovatiivista aktiivimuotia arkeesi

Reloden tummanpuhuvasta verkkokaupasta löydät laadukkaat ja kestävät treenivaatteet naisille ja miehille.

Relode erottuu aktiivivaatemarkkinoilla ainutlaatuisella sitoumuksellaan laatuun, kestävyyteen ja innovatiivisuuteen. Merkkinä se keskittyy tarjoamaan korkealuokkaisia treenivaatteita ja -varusteita, jotka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Heidän tietoisille ja aktiivisille kuluttajille suunnatut tuotteensa ilmentävät vahvaa halua tukea henkilökohtaista kasvua ja aktiivista elämäntapaa.

Reloden visio on jatkuvasti kehittyä ja parantaa – niin tuotteiden, brändin kuin asiakkaidensa elämänlaadun osalta. Tämä näkyy heidän jokaisessa tuotteessaan, joiden kautta asiakkaat voivat tuntea olonsa parhaiksi versioiksi itsestään, olipa kyseessä sitten intensiivinen treeni tai arjen aktiivisuudet.

Relode haastaa sinut astumaan mukaan matkalle, jossa tyyli kohtaa toimivuuden ja jossa jokainen asu on suunniteltu tukemaan henkilökohtaista kehitystäsi ja hyvinvointiasi!

Reloden tuotevalikoima on yhdistelmä tyyliä ja suorituskykyä

Relode tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia aktiivivaatteita sekä naisille että miehille, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin treenitarpeisiin ja aktiivisen elämäntyylin vaatimuksiin.

Naisten valikoima kattaa trikoot, leggingsit, shortsit, lyhythihaiset paidat, svetarit, urheiluliivit, sukat ja asusteet. Erityisen huomionarvoisia ovat erilaiset mallistot, kuten Apex, Echo Seamless, Mute ja Prime Seamless, jotka tarjoavat monia vaihtoehtoja sekä tyylin että toimivuuden suhteen​​.

Miesten valikoimasta löydät joggersit, t-paidat, alusvaatteet, shortsit, hupparit, pitkähihaiset paidat, sukat ja asusteet. Misten mallistoissa, kuten Unity, Maverick ja Tactical, yhdistyvät viimeisimmät trendit ja suorituskyky, tarjoten käyttäjilleen samanaikaisesti sekä mukavuutta että tyyliä.

Relode panostaa tuotteidensa laatuun ja kestävyyteen, mikä näkyy niiden huolellisessa suunnittelussa ja korkealaatuisten materiaalien käytössä. Tämä tekee Reloden valikoimasta ihanteellisen valinnan niin kuntosalilla kuin vapaa-ajan aktiviteeteissakin, tarjoten käyttäjilleen mahdollisuuden näyttää hyvältä ja tuntea olonsa mukavaksi missä tahansa tilanteessa.

Sujuva verkko-ostoskokemus

Reloden verkkokaupassa asiointi on tehty asiakasystävälliseksi ja vaivattomaksi. Ilmainen toimitus yli 80 euron tilauksiin ja helppo koon vaihtaminen tekevät ostamisesta riskittömän.

Lisäksi 30 päivän palautusoikeus tarjoaa lisäturvaa ja joustavuutta ostoksiin. Turvalliset maksutavat Klarnan kautta varmistavat luotettavan ja sujuvan maksuprosessin. Nopea toimitus takaa, että uudet treenivaatteet saapuvat nopeasti käyttöösi.

Kaiken kaikkiaan Relode tarjoaa asiakkailleen vaivattoman ja miellyttävän ostokokemusen, jossa yhdistyvät käytännöllisyys ja luotettavuuden tunne.

Jos jotain heikkouksia täytyy etsiä, on Reloden verkkokauppa hieman keskeneräisen oloinen, koska se on puoliksi englannin- ja puoliksi ruotsinkielinen, fi-verkkotunnuksesta huolimatta.

Athlete Club on enemmän kuin kanta-asiakaskerho

Athlete Club on Reloden kanta-asiakasohjelma, jossa kerätään pisteitä ja eksklusiivisia palkintoja.

Reloden Athlete Club tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden syventää suhdettasi brändiin. Tämän kanta-asiakasohjelman jäsenenä saat mahdollisuuden kerätä pisteitä ja saada yksinoikeudella pääsyn erikoistarjouksiin ja palkintoihin joka kerta, kun teet ostoksia verkkokaupassa.

Klubin jäsenenä saat mahdollisuuden olla ensimmäisten joukossa kokemassa uusimmat tuotelanseeraukset ja osallistumaan ainutlaatuisiin tapahtumiin.

Joten mitä enää odotat? Liity nyt, aloita pisteiden kerääminen ja nauti niiden tuomista eduista.

Erikoistarjoukset ja alennuskoodit

Reloden verkkokaupassa asiakkaat voivat hyödyntää erilaisia tarjouksia ja alennuskoodeja, jotka tekevät shoppailusta vieläkin palkitsevampaa.

Yksi esimerkki tällaisesta tarjouksesta on "osta 3, maksa 2" -kampanja, jossa ostaessaan kaksi tuotetta, asiakkaat saavat kolmannen tuotteen ilmaiseksi. Tärkeää on huomioida, että jos palautat yhden tai useamman tuotteen tästä tarjouksesta, tarjous peruuntuu ja maksat normaalin hinnan säilyttämistäsi tuotteista.

Lisäksi alennuskoodit ja muut kampanjat ovat voimassa vain uusiin tilauksiin eikä niitä voi soveltaa takautuvasti​.

Lunasta alennuksesi liittämällä koodi kassalla 'discount code or gift card' -kenttään ja nauti säästöistä.