Etusivu > Kaupat > Red Magic
Red Magic alennuskoodit

Red Magic alennuskoodit

Red Magic on kiinalaisen matkapuhelinvalmistaja ZTE:n brändi, joka haluaa tarjota täydellisen pelikokemuksen mobiilissa. Lokakuussa 2017 Nubian pelihaaraksi perustetun yhtiön tavoitteena on yhdistää älypuhelimissaan huippuluokan design korkean suorituskyvyn pelattavuuteen. Tuloksena syntyy laitteita, joissa on paitsi tyylikäs ja ergonominen rauta, mutta myös täysin optimoitu ohjelmisto. Pelipuhelin, jotka ovat tehokkaita ja kestäviä, mutta jotka eivät kuumene käytössä.

Red Magic 3:ssa on 6,65″ näyttö Full HD+ -tarkkuudella ja 90 hertsin virkistystaajuudella. Sisuksista löytyy huippuluokan Snapdragon-järjestelmäpiiti sekä 12 gigaa RAM-muistia ja 256 gigaa tallennusmuistia. Jäähdytyksestä vastaa nestejäähdytyksen ohella pyörivä tuuletin. Akunkeston takaa pikalatausta tukeva 5 000 milliampeerin akku. Puhelimessa on eteenpäin suunnatut stereokaiuttimet ja tuki tilaäänitoistolla.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Red Magic 3 -pelipuhelin nyt vain 479 €

Maailman ensimmäinen pelipuhelin aktiivijäähyllä! 8 Gb + 128 Gb malli saatavana tällä hetkellä mustana. Punainen ja camoväri tulossa lähiaikoina.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Red Magic alennuskoodeista