Rapunzel of Sweden alennuskoodit

Rapunzel of Sweden

Rapunzel of Sweden (www.rapunzelofsweden.fi) on vuonna 2007 Ruotsissa perustettu ja nykyään Skandinavian suurin hiustenpidennyksiin erikoistunut verkkokauppa, joka toimii yli 10 maassa.

Rapunzelin valikoimiin kuuluvat hiustenpidennykset, hiuslisäkkeet, peruukit sekä hiustenhoito- ja muotoilutuotteet, kuten shampoot, hoitoaineet ja naamiot. Hiustenpidennyksiä on saatavilla aitoina clip-on -pidennyksinä, teippipidennyksinä, mikrorengaspidennyksinä, sinettipidennyksinä ja hiusnauhoina.

Etsimme jatkuvasti uusia tarjouksia ja alennuskoodeja Rapunzelin verkkokauppaan. Katso uusimmat tarjoukset alta ja hyödynnä Rapunzel of Sweden alennustunnus ja säästä. Tilaa upeat hiustenpidennykset jo tänään!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Rapunzel of Sweden alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Rapunzel of Sweden: Outletissa hiustenpidennyksiä ja muuta jopa -60 %

Rapunzelin Outletista löydät varastontyhjennystuotteet jopa 60 % edullisemmin. Osta omat suosikkisi ennen kuin ne myydään loppuun!

Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksiin

Tilaa vähintään 100 eurolla ja saat tilaukseesi ilmaisen toimituksen (norm. 6,90 €).

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksesta

Tilaa Rapunzel of Swedenin uutiskirje ja saat 10 % alennusta ensimmäisestä ostoksestasi! Tarjous on voimassa vain kerran uusille tilaajille.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Rapunzel of Sweden

Täydellinen lahja hänelle, joka rakastaa kauneudenhoitoa! Valitse 1, 6 tai 12kk lahjakortti ja saat nyt 25 % alennuksen.

Norm. 5,90 €.

Silmälasit, aurinkolasit ja piilolinssit Black Weekillä jopa 50 % alennuksin.

Liity kuukausitilaajaksi ja saat nyt ensimmäisen boksin vain 10 € (ovh 17,99 /kk). Ensimmäinen boksisi on marraskuun Beauty Desires, jossa 5 kauneustuotetta yli 65 € arvosta.

Tilaa Glossyboxin ylellinen adventtikalenteri ja saat nyt salaisen, aiemmin julkaistun GLOSSYBOXIN lahjaksi kaupan päälle! Koe yhteensä 29 kauneusyllätystä! Hinta tilaajille 99 €, muille 129 €. Saatavilla vain rajoitetusti.

Alennuskoodin voi hyödyntää yli 65 €:n tilauksiin. Koodin voi hyödyntää vain kerran, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuskoodeihin.

Tietoa kaupasta Rapunzel of Sweden

Rapunzel of Sweden verkkokauppa

Rapunzel of Sweden eli Rapunzel on Skandinavian suurin hiustenpidennyksiin ja hiuslisäkkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Lisäksi kaupasta löytyy kattava valikoima hiustenhoitotuotteita, peruukkeja, hiuskoruja ja -koristeita sekä muita hiustenhoitoon ja hiustenpidennyksiin liittyviä tarvikkeita.

Rapunzelin nimi tulee Tähkäpää-sadusta, joka on ruotsiksi Rapunzel. Tähkäpäällä oli kauniit, monen metrin pituiset kultaiset hiukset, joita pitkin prinssi kiipesi linnan torniin pelastamaan tämän ilkeältä noidalta.

Kaikki Rapunzel of Swedenin työntekijät ovat hiustenpidennysten ammattilaisia, kampaajia ja opettajia, jotka ovat työskennelleet kuuluisuuksien kanssa ympäri maailmaa ja jotka ovat valmiina palvelemaan sinua myös suomeksi.

Rapunzenilta ostaminen

  • Maksutavat - Visa- ja Mastercard-luottokortit, Klarna-lasku ja -tili, etukäteismaksu tilisiirtona sekä PayPal.
  • Toimitusajat - Näkyvät tuotteiden sivuilla ja ostoskorissa valittuasi toimitustavan.
  • Palautusoikeus - Kaikilla tuotteilla on normaali 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus niiden vastaanottamisesta.
  • Alennustunnukset - Rapunzenille on tarjolla silloin tällöin alennustunnuksia, joilla voit saada euromääräisiä alennuksia, kaupanpäällisiä tai ilmaisen toimituksen tilaukseen.

Yhteystiedot

Rapunzel of Sweden AB
Box 3174
903 04 Umeå
Ruotsi

Puh. +46 90 706893 (ark. 9.00 - 15.00)

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 15.1.2020.