Etusivu > Kaupat > Radisson Hotels
Radisson Hotels alennuskoodit

Radisson Hotels alennuskoodit

Radisson Hotels & Resorts on kansainvälinen hotelliketju, johon kuuluu yli 435 hotellia yli 60 maassa. Rezidorin omistama Radisson Blu -ketju on toiminut vuodesta 1909 lähtien.

Radisson Blu -yhtymään kuuluu yli 230 hotellia Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. Hotellit ovat keskittyneet suurkaupunkeihin, lentokenttien lähelle ja tärkeisiin lomakohteisiin. Kaikissa Radisson Blu -hotelleissa noudatetaan 100 % asiakastyytyväisyystakuu-ohjelmaa ja ketju on panostanut myös ensiluokkaiseen asiakaspalveluun.

Suomessa Radisson Blu -hotelleja on seitsemän ja ne kuuluvat S-ryhmään: Kolme Helsingissä sekä lisäksi Espoossa, Turussa, Vaasassa ja Oulussa.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Maksa etukäteen ja säästä jopa 25 % – alekoodilla 10 % lisäale

Varaamalla yöpymisen etukäteen säästät prepaid-hinnalla jopa 25 %. Radisson Rewards -jäsenet säästävät lisäksi 10 % varatessaan yöpymisensä tarjouskoodilla.

Voimassa toistaiseksi.

Varaa etukäteen ja säästä jopa 25 %

Tee hotellivaraus hyvissä ajoin etukäteen ja voit säästää 5-25 %. Kampanjaan kuuluvat hotellit löydät kohdesivulta. Radisson Rewards -jäsenille lisäksi 10 % alennusta tulevista yöpymisistä oheisella koodilla.

Voimassa toistaiseksi.

Jopa 10 % alennusta varauksesta Radisson Rewards -ohjelman jäsenille

Liity Radisson Rewards -ohjelman jäseneksi ja säästät jopa 10 % enemmän, kun teet varauksen verkkosivuston kautta. Lisäksi ansaitset pisteitä jokaisesta hotelliyöpymisestä ja lunastat keräämilläsi pisteillä ilmaisia palkintööitä.

Voimassa toistaiseksi.

Hyödynnä Parhaan online-hinnan takuu -25 %

Löysitkö vielä edullisemman hinnan muulta verkkosivustolta? Radissonin parhaan online-hinnan takuu takaa sinulle kyseisen hinnan ja antaa vielä 25 % lisäalennuksen. Klikkaa ja tutustu tarjousehtoihin.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Radisson Hotels alennuskoodeista