Qatar Airways alennuskoodit

Qatar Airways

Qatar Airways on Qatarin kansallinen lentoyhtiö, joka on perustettu vuonna 1993. Lentoyhtiön solmukohtana toimii Dohan kansainvälinen lentoasema ja se yhdistää yli 150 kansainvälistä kohdetta Afrikassa, Keski-Aasiassa, Euroopassa, Kaukoidässä, Etelä-Aasiassa, Lähi-idässä, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Oseaniassa. Lentoyhtiön laivueeseen kuuluu yli 150 matkustajalentokonetta.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Qatar Airways alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso Qatar Airwaysin ja sen kumppaneiden tarjoukset!

Katso Qatar Airwaysin ja sen lentoyhtiökumppaneiden, pankkien, autovuokraamojen, hotellien ja matkanjärjestäjien ajankohtaiset tarjoukset.

Nauti Dohan kaupunkikierroksesta

Rikastuta matkaasi nauttimalla Qatar Airwaysin ja Qatar matkailuviranomaisen tarjoamalla Dohan kaupunkikierroksella. Näe tärkeimmät nähtävyydet, kuten The Pearl-Qatarin hienommat kaupat ja ravintolat, Kataran kulttuurikylä, Souq Waqifin perinteiset korut, mausteet ja käsityöt sekä Museum of Islamic Art. Kaikki tämä sillä aikaa kun odotat seuraavaa lentoasi.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Qatar Airways

Scandicin Staycation-hotelleissa on esimerkiksi kylpyamme tai oma sauna sekä valmiiksi katettu aamiainen klo 11 asti. Scandic Friends -jäsenille hotelliyöt Staycation-hotelleissa 20 % alennuksella.

Scandic Friends -jäsenet voivat varata hotelliyöt 20 % alennuksella. Alennus on voimassa kylpylähotelleissa kaikkina päivinä. Tutustu ehtoihin ja etuihin tarkemmin kohdesivulla.

Scandic Friends on Scandicin kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenenä voit ansaita pisteitä ja käyttää niitä palkintoöihin, osamaksuihin, verkko-ostoksiin ja muihin. Kun liityt nyt, saat jopa 20 % alennusta majoituksesta ja 10 % alennusta ruoasta Scandic-ravintoloissa valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina. Katso ehdot ja kaikki kanta-asiakasedut kohdesivulta.

Koskee yöpymisiä välillä 1.10.-29.11.2021. Tarkemmat ehdot kohdesivulla.

Löydä alennukset ja kampanjat Nordic Choice Hotelseihin, elämyksiin ja lahjakortteihin.

Hoida hotelliyöpyminen ja aktiviteetti pakettina. Selaa Nordic Choice Hotelsin Packtivity-valikoimaa kohteessasi.

Tilaa Nordic Choice Hotelsin uutiskirje ja saat jopa 25 %:n tervetuliaisialennuksen. Saat myös hyviä tarjouksia ja uutisia Nordic Choice Hotelsilta sähköpostitse. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Paljon isoja ja pieniä, kovia ja pehmeitä matkalaukkuja lyhyille ja pidemmille reissuille sekä käsimatkatavaroille. Tuotemerkkejä mm. Samsonite, Thule, Travelite, North Face ja Eastpak.