Puhelimenkuoret alekoodi

Parhaat Puhelimenkuoret alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Puhelimenkuoret alennuskoodit huhtikuu 2024

Puhelimenkuoret (puhelimenkuoret.fi) on kotimainen matkapuhelintarvikkeiden verkkokauppa, josta löydät suojakuoret, -kotelot, -kalvot ja muut tarvikkeet edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella.

Verkkokaupasta saat kaiken tarvitsemasi muun muassa seuraavien merkkien puhelimiin: Apple, Nokia, Samsung, Sony, Microsoft, LG, Huawei, Jolla ja HTC.

Ja kun hyödynnät tilauksesi yhteydessä Puhelimenkuoret-alennuskoodit, voit säästää silkkaa rahaa!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Puukuoret puhelimeesi alk. 15 €

Tilaa tyylikkäät puukuoret puhelimeesi. Saatavilla mm. Apple iPhone-, Huawei Honor-, Samsung Galaxy- ja OnePlus-puhelimiin.

Voimassa toistaiseksi.

Puhelintarvikkeita alk. 5,95 €

Kuorien, koteloiden ja suojien lisäksi PuhelimenKuoret.fi myy tarvikkeita matkapuhelimille alkaen 5,95 euroa.

Voimassa toistaiseksi.

Toimitus vain 1,90 €:lla

Puhelimenkuoret.fi toimittaa tuotteet edullisesti vain 1,90 €:n hinnalla tilauksen koosta riippumatta. Toimitusaika on yleensä vain 1-2 arkipäivää. Voimassa toistaiseksi.

Voimassa toistaiseksi.

Säästä rahaa hyödyntämällä Puhelimenkuoret-tarjoukset, -alekoodit ja muut.

Oletko jo tutustunut Puhelimenkuoret.fi-verkkokauppaan, josta voit tilata laadukkaita puhelintarvikkeita turvallisesti ja todella nopealla toimituksella? Sieltä löydät kaiken tarpeellisen, kuten suojakuoret, suojakannet, kotelot, puhelinsuojat, suojapussit, värikuoret, laturit niin puhelimiin kuin tabletteihinkin.

Puhelimenkuoret.fi-verkkokaupasta löydät tarvikkeet kaikkiin suomalaisille tuttuihin merkkeihin, kuten Apple, Asus, HTC, Huawei, LG, Microsoft, Motorola, Nokia, OnePlus, Samsung, Sony, Xiaomi sekä monet muut vähemmän tunnetut merkit.

Miksi juuri tämä verkkokauppa? Puhelimenkuoret.fi tarjoaa laajan valikoiman tuotteita tarpeisiisi, ilmaisen toimituksen yli 50 € tilauksiin sekä nopean toimituksen: kaikki arkipäivisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään matkaan jo samana päivänä!

Mutta koska olet sivuillamme, etsinet Puhelimenkuoret-alennuskoodia tai hyviä tarjouksia, joilla voisit hieman säästää rahaa tilatessasi tästä verkkokaupasta. Olet oikeassa paikassa!

Onko Puhelimenkuoret.fi-verkkokauppaan alennuskoodia?

Joudumme ikäväksemme kertomaan, että Puhelimenkuoret.fi ei ainakaan tällä hetkellä näytä käyttävän alennuskoodeja houkutellakseen uusia asiakkaita. Hyvät uutiset ovat, että julkaisemme tällä sivulla myös erilaisia Puhelimenkuoret.fi tarjouksia ja kampanjoita, joiden aikana voit saada säästöjä. Lisäksi lupaamme, että mikäli Puhelimenkuoret.fi joskus tulevaisuudessa ottaa alennuskoodit käyttöön kaupassaan, löydät ne takuulla meiltä!

Miksi Puhelimenkuoret.fi ei käytä alennuskoodeja?

Verkkokauppojen markkinointistrategiat ja liiketoimintamallit vaihtelevat, mistä syystä kaikki eivät halua käyttää alennuskoodeja. Osa kaupoista haluaa pitää hintansa yksinkertaisina ja läpinäkyvinä, osalla niistä on omia kanta-asiakasohjelmia ja osalla on jo valmiiksi niin tiukka hinnoittelu, että alennusten tarjoaminen voi pienentää liikaa yrityksen voittomarginaalia.

Mitä maksutapoja Puhelimenkuoret.fi tarjoaa?

Puhelimenkuoret.fi tarjoaa monipuoliset maksutavat: verkkopankit, luottokortit, lasku, osamaksu, MobilePay, Pivo, Siirto, Apple Pay, Klarna ja PayPal.

Kuinka pitkä toimitusaika on?

Puhelimenkuoret.fi lupaa lähettää arkisin ennen klo 15.00 saapuneet tilaukset jo saman päivän aikana. Toimitusaika varastolta sinulle riippuu Postin tai Matkahuollon nopeudesta.

Paljonko kaupan toimituskulut ovat?

Toimitustavasta riippuen Puhelimenkuoret.fi-kaupan toimituskulut ovat 3,80-5,90 €. Yli 50 € tilauksille toimitus on ilmainen.

Onko tuotteilla vaihto- tai palautusoikeutta?

Kaikilla Puhelimenkuoret.fi-verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain etämyynsisäännösten mukainen 14 päivän peruutusoikeus, mikä koskee käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita.

Kuka Puhelimenkuoret.fi-verkkokaupan omistaa?

Puhelimenkuoret.fi-kaupan omistaa Verkkokauppa Olio Oy, joka maahantuo korkealaatuisia kuluttajatuotteita ja hallinnoi useampia muitakin kuluttajaystävällisiä verkkokauppoja Suomessa.

Yhteystiedot

Puhelimenkuoret.fi
Ainontie 3B
28370 Pori

Y-tunnus: 2559084-4

Puh. 0400-410204
posti@verkkokauppaolio.fi