Proshop alekoodi

Parhaat Proshop alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Proshop alennuskoodit toukokuu 2024

Proshop a/s (proshop.fi) on vuonna 1995 perustettu, alkujaan tanskalainen yritys, joka myy pelkästään internetin välityksellä multimedia- ja IT-alan tuotteita Tanskaan, Norjaan, Ruotsiin, Suomeen, Puolaan, Saksaan ja Itävaltaan.

Suomessa verkkokauppa toimii osoitteessa Proshop.fi, ja se tarjoaa yli 200 000 tuotteen valikoiman. Se lähettää päivittäin tuhansia tilauksia ympäri Eurooppaa.

Proshop haluaa taata maailmanluokan tuotteet ja palvelun, edulliset hinnat, nopeat toimitukset sekä helpon pääsyn markkinoiden suurimpaan valikoimaan.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Proshopin Mega Outlet -alennukset jopa –70 %

Tutustu Proshopin outlet-osastoon ja löydä tietokoneet, pelitarvikkeet, puhelimet, tv:t, lelu ja gadgetit huikein alennuksin. Säästä jopa 70 %!

Voimassa toistaiseksi.

Uutta vastaavia tuotteita mutta edullisemmin – tutustu Proshopin demotuotteisiin

Demotuotteet ovat samoja tuotteita kuin uudet, mutta halvemmalla. Proshopin demo-osastolta löydät tuotteita, joita se ei voi enää myydä uutena. Tämä voi johtua monesta asiasta, kuten rikkoutuneesta pakkauksesta tai asiakaspalautuksesta, mutta itse tuote on testattu, toimivaksi havaittu ja palautuskelpoinen. Tutustu demovalikoimaan nyt ja tee hyviä tarjouslöytöjä!

Voimassa toistaiseksi.

HuippuDIILIT odottavat – tutustu nyt ja säästä

Älä missaa Proshopin uskomattomia diilejä! Löydä huipputarjouksia elektroniikkaan, peleihin, tietokonetarvikkeisiin ja paljoon muuhun. Vaihtuvia alennuksia joka päivä – tsekkaa tarjoukset nyt!

Voimassa toistaiseksi.

Vihreämpää teknologiaa kotiisi – tutustu energiansäästötuotteisiin!

Tutustu Proshopin energiansäästötuotteisiin ja pienennä sähkölaskuasi. Valikoimassa on älykkäitä kodinkoneita, LED-valaisimia ja lämpöpumppuja, jotka auttavat säästämään energiaa ja rahaa.

Voimassa toistaiseksi.

Säästä toimituskuluissa – ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin

Tee ostokset Proshopissa ja nauti ilmaisesta toimituksesta, kun tilauksesi ylittää 100 €. Valikoima kattaa elektroniikkaa, kodintarvikkeita ja paljon muuta. Shoppaile nyt ja säästä!

Voimassa toistaiseksi.

Proshop on tanskalainen verkkokauppa, joka tarjoaa yli 200 000 tuotteen valikoiman elektroniikkaa ja muuta.

Proshop (proshop.fi) on tanskalainen, mutta kansainvälisesti toimiva elektroniikkatuotteiden verkkokauppa, jonka pääkonttori sijaitsee Højbjergissä lähellä Århusia.

Poul Thyregod ja Mads Landrok perustivat Proshopin vuonna 1995 Århusissa, ja se oli Tanskan ensimmäinen elektroniikkatuotteiden verkkokauppias. Tänä päivänä Proshop on yksi Tanskan suurimmista verkkokaupoista 2,7 miljardin Tanskan kruunun (noin 362 miljoonan euron) myynnillään.

Proshopin yritysfilosofia on tarjota laajempi tuotevalikoima laajentumalla uusiin maihin ja laajentamalla valikoimaa. Lisäksi se haluaa tehdä varastointi- ja tilausprosessien automatisoinnilla työstä nopeampaa ja tehokkaampaa.

Yrityksen automaatisointitoimenpiteisiin kuuluu kilpailukykyisiin hintoihin erikoistunut hinnoittelurobotti sekä Højbjergin automatisoitu varasto, jossa on 40 varastorobottia.

Proshopista lähetetään vuosittain noin miljoona tuotetta. Højbjergin pääkonttorin lisäksi sillä on kaksi noutopistettä siellä ja Kööpenhaminassa sekä paikallinen toimisto Norjassa. Lokalisoitu verkkokauppa toimii tällä hetkellä Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Saksassa, Itävallassa ja Puolassa.

Suomessa sen kilpailijoita ovat esimerkiksi Dustinhome, vidaXL ja Jimm's.

Miksi Proshop?

  • Luotettava kauppa, jolla on pitkä kokemus alalta. Proshop on perustettu vuonna 1995 ja toimii nykyään 7 markkina-alueella.
  • Laaja valikoima. Proshop tarjoaa yli 200 000 tuotteen valikoiman elektroniikkaa, kodinkoneita, kodintuotteita ja muuta.
  • Ilmainen toimitus. Voit säästää toimituskulut, kun tilaat vähintään 100 €:lla.
  • Monipuoliset maksutavat. Voit maksaa tilauksesi Paytraililla, luottokortilla sekä Klarna-osamaksulla ja Klarna-laskulla.
  • Asiakaspalvelu palvelee suomeksi.

Yli 200 000 tuotteen valikoima elektroniikkaa ja paljon muuta

Proshopin valikoima kattaa yli 200 000 erilaista tuotetta, mutta pääpaino sillä on elektroniikassa, kuten kodinkoneissa, puhelimissa, tietokoneissa ja tarvikkeissa, valo- ja videokuvauksessa, ohjelmistoissa, televisioissa, hifissä, peleissä ja verkkolaitteissa.

Lisäksi tarjolla on tuotteita muun muassa kotiin ja puutarhaan, leluja, työkaluja, lemmikkitarvikkeita, toimistotarvikkeita ja valaisimia.

Proshopille ei ole alennuskoodeja

Proshop kertoo verkkosivuillaan, että se ei julkaise alennuskoodeja, opiskelija-alennuksia tai vastaavia etuja, vaan haluaa luoda kaikille asiakkailleen tasapuoliset lähtökohdat ja tarjota kilpailukykyiset hinnat, jotka hyödyttävät kaikkia asiakkaita.

Se julkaisee kuitenkin viikoittain ilmestyvää uutiskirjettä, jossa se ilmoittaa edullisista ja alennetuista tuotteista. Lisäksi Proshopilla on jatkuvia kampanjoita, outlet- ja demotuotteita sekä erilaisia tarjouksia ja diilejä, jotka ovat voimassa ilman, että niihin tarvitsee alennuskoodia.

Alennuskoodi101.fi ilmoittaa tällä sivulla myös erilaisista tarjouskampanjoista Proshopille, joiden aikana voit saada erinomaisia säästöjä.

Yhteystiedot

Proshop a/s
Slet Møllevej 17
DK-8270 Højbjerg
TANSKA

VAT-number: DK18966239

Puh. +358 (0) 9 4245 4545
support@proshop.fi (yksityisasiakkaat)
b2b@proshop.fi (yritysasiakkaat)