ProBikeKit alennuskoodit

ProBikeKit alennuskoodit & tarjoukset joulukuu 2023

ProBikeKit (www.probikekit.co.uk) eli PBK on The Hut -konserniin kuuluva britannialainen pyörätarvikekauppa, josta tilaat edullisesti kaiken tarvitsemasi pyöräilyyn. Hyödynnä sivuiltamme löytyvät uudet ProBikeKit alennuskoodit ja säästä pyöräilytarvikkeissa!

ProBikeKit myy useiden tunnettujen pyöräbrändien tuotteita, kuten Shimano, Michelin, Sidi, Castelli, Campagnolo ja Craft. ProBikeKit tarjoaa myös pyöräilijöille suunnattuja ruokia ja juomia sekä triathlontarvikkeita. PBK toimittaa tilaukset Suomeen 3-5 arkipäivässä 4,99 taalalla eli vajaalla 6 eurolla. Yli 40 taalan (n. 46 €) tilaukset toimitetaan aina ilmaiseksi. Maksaminen kaupassa onnistuu Visa-, Mastercard- ja Amex-luottokorteilla sekä PayPalilla.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Katso ProBikeKitin vaihtuvat alennuskoodit ja kampanjat tästä!

Hyödynnä alekoodit ja muut edut ja säästä tilauksessasi. Klikkaa sivuille ja katso kaikki voimassa olevat diilit!

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus Suomeen yli 40 £ tilauksiin

Normaalihinta 4,99 £/tilaus.

Voimassa toistaiseksi.

ProBikeKitin valikoimiin kuuluvat pyöräilylaukut, satulalaukut ja reput, kellot, peilit, valot, lukot, juomapullot, lokasuojat, pumput, työkalut ja pyörien puhdistustarvikkeet. Lisäksi PBK myy pyöränrungot, -haarukat ja -varaosat sekä pyöräilyvaatteet kypäröistä hanskoihin ja kengistä takkeihin. Pyörien osapuolella tarjolla on mm. jarrut ja jarruvaijerit, ketjut, keskiöt, vaihtajat sekä sisä- ja ulkokumit ja vanteet.

Yhteystiedot

ProBikeKit
Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way
Northwich
CW9 7RA
ISO-BRITANNIA

Puh. 0161 813 1710

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 24.1.2019.