ProBikeKit alennuskoodit

ProBikeKit

ProBikeKit (www.probikekit.co.uk) eli PBK on The Hut -konserniin kuuluva britannialainen pyörätarvikekauppa, josta tilaat edullisesti kaiken tarvitsemasi pyöräilyyn. Hyödynnä sivuiltamme löytyvät uudet ProBikeKit alennuskoodit ja säästä pyöräilytarvikkeissa!

ProBikeKit myy useiden tunnettujen pyöräbrändien tuotteita, kuten Shimano, Michelin, Sidi, Castelli, Campagnolo ja Craft. ProBikeKit tarjoaa myös pyöräilijöille suunnattuja ruokia ja juomia sekä triathlontarvikkeita. PBK toimittaa tilaukset Suomeen 3-5 arkipäivässä 4,99 taalalla eli vajaalla 6 eurolla. Yli 40 taalan (n. 46 €) tilaukset toimitetaan aina ilmaiseksi. Maksaminen kaupassa onnistuu Visa-, Mastercard- ja Amex-luottokorteilla sekä PayPalilla.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat ProBikeKit alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso ProBikeKitin vaihtuvat alennuskoodit ja kampanjat tästä!

Hyödynnä alekoodit ja muut edut ja säästä tilauksessasi. Klikkaa sivuille ja katso kaikki voimassa olevat diilit!

Ilmainen toimitus Suomeen yli 40 £ tilauksiin

Normaalihinta 4,99 £/tilaus.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin ProBikeKit

Täysin käyttökelpoisten tuotteiden viimeisiä eriä lyhyellä päiväyksellä tai voimassaololla uskomattomin alennuksin. Nämä tuotteet viedään nopeasti!

Protein Companyn outletista löydät esimerkiksi myynnistä poistuvia tuotteita, varastonsiivoustuotteita ja parasta ennen -tuotteita poikkeuksellisen edullisesti. Tutustu outlet-tuotteisiin ja tee löytöjä!

Proteincompany tarjoaa tuotteilleen 7 päivän hintatakuun, mikä tarkoittaa, että jos onnistut löytämään saman tuotteen halvemmalla toiselta verkkosivustolta, se tarjoaa sinulle tuotteen samaan hintaan. Tutustu ehtoihin kohdesivulla.

Sporswear of Sweden tarjoaa ilmaiset rahtimaksut EU:n sisäisiin tilauksiin.

Hanki asiakkuus Fressi-kuntosalille – yksi sali alkaen vain 39 euroa kuussa!

Hybridipyörät maantielle, soralle, työmatkoille, vapaa-ajalle ja cyclocrossiin löydät Ribble Cyclesiltä. Hinnat alkaen 807 € + toimitus.

Tietoa kaupasta ProBikeKit

ProBikeKitin valikoimiin kuuluvat pyöräilylaukut, satulalaukut ja reput, kellot, peilit, valot, lukot, juomapullot, lokasuojat, pumput, työkalut ja pyörien puhdistustarvikkeet. Lisäksi PBK myy pyöränrungot, -haarukat ja -varaosat sekä pyöräilyvaatteet kypäröistä hanskoihin ja kengistä takkeihin. Pyörien osapuolella tarjolla on mm. jarrut ja jarruvaijerit, ketjut, keskiöt, vaihtajat sekä sisä- ja ulkokumit ja vanteet.

Yhteystiedot

ProBikeKit
Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way
Northwich
CW9 7RA
ISO-BRITANNIA

Puh. 0161 813 1710

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 24.1.2019.