POP Vakuutus alekoodi

Parhaat POP Vakuutus alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut POP Vakuutus alennuskoodit toukokuu 2024

POP Vakuutus on vuonna 2012 perustettu suomalainen vakuutusyhtiö, joka myy vakuutuksia henkilöasiakkaille pääasiassa verkon välityksellä. Sen valikoimiin kuuluvat ajoneuvo-, koti-, matka-, vene-, nuoriso- ja tapaturmavakuutukset. Erityisesti ajoneuvovakuutuksissa menestynyt yhtiö on kasvanut nopeasti ja sillä on jo yli 80 000 asiakasta (2016).

POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n aputoiminii. Sen omistaa POP Pankki -ryhmä.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

25 € alennus vakuutuksesta

Oheisella koodilla 25 euron alennus vakuutuksesta uusille POP Vakuutuksen asiakkaille.

Voimassa toistaiseksi.

Säästä 25 € ottaessasi vakuutuksen POP Vakuutuksesta hyödyntämällä alennus- ja suosittelukoodit.

POP Vakuutus (popvakuutus.fi) on Suomen nopeimmin kasvava vakuutusyhtiö, joka toimii pääasiassa verkossa. POP Vakuutus tarjoaa yksinkertaisia ja edullisia vakuutuksia yksityisasiakkailleen suomeksi ja ruotsiksi. POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n tuotemerkki.

Kuka omistaa POP Vakuutuksen?

POP Vakuutuksen omistavat yhdessä LähiTapiola ja POP Pankki -ryhmä.

Mistä POP on lyhenne?

POP-pankki (entinen Paikallisosuuspankki) -ryhmään kuuluu paikallisia osuuspankkeja, POP-pankkeja, POP Pankkikeskus osk, keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja kiinnitysluottopankki POP Asuntoluottopankki Oyj. Ryhmään kuuluu myös POP Pankkien ja POP Pankkikeskuksen omistama POP Holding Oy, joka omistaa 30 prosenttia Suomen Vahinkovakuutus Oy:stä. Se käyttää aputoiminimeä Pop Vakuutus ja kuuluu LähiTapiola-ryhmään.

Onko POP sama kuin OP?

POP Pankki on perustettu vuonna 1997, kun 44 osuuspankkia erosi Osuuspankkiryhmästä eli nykyisestä OP-ryhmästä.

Mitä vakuutuksia POP Vakuutus tarjoaa?

POP Vakuutuksen valikoimaan kuuluvat: autovakuutus, kotivakuutus, matkavakuutus, pakettiautovakuutus, tapaturmavakuutus, venevakuutus, mopovakuutus, skootterivakuutus, moottoripyörävakuutus, peräkärryvakuutus, asuntoautovakuutus, traktorivakuutus, moottorikelkkavakuutus ja mönkijävakuutus.

Tarjoaako POP Vakuutus vakuutuksia luottotiedottomalle?

Kyllä, POP Vakuutus tarjoaa vakuutuksia myös henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Vakuutus luottotiedottomalle toimii ennakkomaksuperiaatteella. Tällä hetkellä ennakkomaksulla on saatavilla autovakuutuksen liikennevakuutus sekä kotivakuutuksen S-paketti irtaimistoon.

Mitä POP Vakuutuksen kotivakuutus korvaa?

Tavanomaisia irtaimistovakuutuksesta korvattavia vahinkoja ovat älylaitteiden ja kodinkoneiden rikkoutumiset. Rakennuksen vakuutuksesta tyypillisimpiä korvattavia vahinkoja ovat rakennuksen putkistojen vuotovahingot, LVISA-laitteiden, kuten ilmalämpöpumpun hajoamiset sekä palo-, savu- ja nokivahingot.

Tarjoaako POP Vakuutus alennuskoodeja?

Kyllä, POP Vakuutus tarjoaa ns. suositteluohjelmaa, jossa asiakkaat voivat suositella POP Vakuutusta kenelle tahansa. Kun joku tilaa vakuutuksen yksilöllisen suosittelulinkin kautta, sekä suosittelija että suositeltava saavat 25 € alennuksen vakuutuksistaan.

Suosittelukoodin voi käyttää kaikkien jatkuvien ja vapaaehtoisten vakuutusten ostamiseen (ei liikennevakuutukseen tai määräaikaiseen matkavakuutukseen).

Miten irtisanoa POP Vakuutus?

Koti-, tapaturma-, matka- ja venevakuutuksen voi irtisanoa itse Oma Palvelussa. Jos irtisanottava vakuutus on toisessä yhtiössä, voit irtisanoa sen vismasign.fi-palvelun kautta.

Suomen Vahinkovakuutus Oy
Hevosenkenkä 3
02600 Espoo