Pixers alekoodi

Parhaat Pixers alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Pixers alennuskoodit toukokuu 2024

Pixers (pixers.fi) on vuonna 2009 perustettu sisustukseen ja erityisesti tapetteihin, tauluihin, julisteisiin ja tarroihin erikoistunut kansainvälinen verkkokauppa. Sillä on lukuisia eri markkina-alueille lokalisoituja verkkokauppoja ja se palvelee asiakkaitaan 14 eri kielellä. Suomenkielinen kauppa toimii osoitteessa pixers.fi.

Pixers tarjoaa valtavan valikoiman tapetteja, vinyylitapetteja, valokuvatapetteja, tauluja, julisteita sekä seinä-, ikkuna- ja ovitarroja lukemattomilla aiheilla ja teemoilla. Nettikauppa tarjoaa toimitukset Suomeen korkeintaan 10 päivässä, ilmaisen toimituksen yli 100 € tilauksille ja peräti 365 päivän palautusoikeuden.

Poimi ostoksille mukaasi uusin Pixers-alennuskoodi ja säästä rahaa!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

40 % alennusta ensimmäisestä tilauksesta

Liity Pizersin sähköpostilistalle ja saat 40 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Voimassa toistaiseksi.

Katso myydyimmät tapetit tästä

Inspiroidu Pixersin myydyimmistä tapettimalleista.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 100 €:n tilauksiin

Voimassa toistaiseksi.

Säästä rahaa tauluissa, julisteissa, seinätarroissa ja tapeteissa hyödyntämällä ajankohtaiset Pixers alennuskoodit!

Pixers (pixers.fi) on verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman sisustustuotteita ja palveluita. Heidän tavoitteenaan on auttaa asiakkaita luomaan ainutlaatuisia ja persoonallisia sisustuksia kodeissaan, toimistoissaan tai muissa tiloissa. Pixersin tuotevalikoima sisältää muun muassa seinätarroja, tauluja, julisteita, kuvatapetteja, kangaskuvia, sisustustarroja ja monia muita sisustuselementtejä. Pixersilla on valtava määrä erilaisia kuvia, malleja ja designeja, joiden avulla asiakkaat voivat valita juuri heidän makuunsa sopivia sisustuselementtejä. Lisäksi he tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä tuotteita omilla valokuvilla ja grafiikoilla, mikä antaa asiakkaille mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia ja henkilökohtaisia sisustuksia. Pixers-verkkokauppa tarjoaa myös palveluita, kuten sisustussuunnittelua, asennuspalveluita ja tuotetukipalveluita, jotka auttavat asiakkaita toteuttamaan visioitaan ja saavuttamaan haluamansa sisustustyylin.

Mistä voin saada Pixers-alennuskoodin?

Tältä sivulta, jolla juuri olet! Meidän lisäksi voit löytää alennuskoodin pixers.fi-verkkokaupan sivuilta kampanja-aikoina, tilata verkkokaupan uutiskirjeen sekä seurata sitä sosiaalisessa mediassa alennuksien varalta. Kannattaa huomata, että Pixers ei tarjoa alennuskoodeja - tai promokoodeja, kuten niitä kaupassa kutsutaan - kovinkaan usein.

Miten saan 40 % Pixers-alennuskoodin?

Tilaamalla Pixersin uutiskirjeen, saat 40 % alennuksen ensimmäisestä räätälöidyn tuotteen tilauksestasi. Muista, että voit perua uutiskirjeen milloin tahansa. Jos olet käyttänyt uuden tilaajan etusi, voit tilata uutiskirjeen toisella sähköpostiosoitteella saadaksesi alekoodin.

Käytä Pixers alennuskoodi kassa sivulla syöttämällä se promokoodi kenttään.

Miten Pixers-alennuskoodi käytetään?

Siirry osoitteeseen pixers.fi ja lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja siirry lopuksi kassalle. Kassasivulla alhaalla vasemmalla näet kentän "syötä promokoodi". Liitä alennuskoodi tähän kenttään ja klikkaa lisää, jolloin alennus aktivoituu ja kokonaissumma päivittyy.

Voinko yhdistää useamman alennuskoodin?

Ei, ikävä kyllä voit käyttää vain yhden (1) Pixers-alennuskoodin yhdessä ja samassa tilauksessa.

Mitä muita rajoituksia Pixers-alennuskoodeilla on?

Kaikilla Pixers-alennuskoodeilla on viimeinen voimassaolopäivä. Lisäksi alekoodit voivat koskea vain osaa tuotteista tai edellyttää tilaamista vähintään tietyllä summalla. Tutustu huolellisesti alennuskoodin ehtoihin ja rajoituksiin, jotta saat alennuksen varmasti.

Pixers.fi-verkkokaupan valikoimiin kuuluvat muun muassa upeat valokuvatapetit ja seinätarrat kodin kaikkiin huoneisiin.

PixPlanet sp. z o.o.
Wspólna 62
00-684 Warsaw
PUOLA

Viralliset sivut: pixers.fi