Pimp My Booty alennuskoodit

Pimp My Booty

Pimp My Booty (www.pimp-my-booty.com) on suomalaisen Me We -tuotemerkin lahjakauppa, jossa voit kustomoida omia henkilökohtaisia ja ekologisia rakkauslahjoja.

Pimp My Bootyn tuotteet suunnitellaan ja tuotetaan 100 % Suomessa. Ne ovat katseita, rakkautta ja konepesua kestäviä tuotteita, jotka ommellaan Kangasalla ja painetaan Helsingissä. Materiaali on ylellisen pehmeää bambua.

Eettistä, mukavaa ja henkilökohtaista. Miksipä siitä ei pitäisi!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Pimp My Booty alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Naisten lahjahipsterit alk. 59 €

Tilaa laadukas, kotimainen ja ekologinen lahja naiselle valitsemallasi mallilla ja tekstillä. Haluamasi viesti painetaan hipsterien takapuoleen käsityönä.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Pimp My Booty

Minimitilaus 30 €.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Tilaa Daniel Wellingtonin uutiskirje ja saat uutiset ja tarjoukset sähköpostiisi. Saat myös 10 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisen tilauksen yhteydessä.

Tietoa kaupasta Pimp My Booty

Haluatko yllättää rakkaasi tai ilahduttaa ystävääsi? Pimp My Booty on suomalaisen Me We® -merkin lahjakauppa, joka suunnittelee ja tuottaa rakkauslahjoja.

Rakkauslahjojen taika on henkilökohtaisen viestin ja laadukkaan tuotteen yhdistelmässä. Sinä päätät viestin sisällön, Pimp My Booty muotoilee ja painaa sen Suomessa valmistettuihin alushousuihin, käärii sen silkkipaperiin ja vaikka toimittaa sen myös suoraan lahjan saajalle. Laadukkaat pöksyt hyväilevät ihoa ja muistuttavat sinun tunteistasi kerrasta toiseen.

Rakkauslahjat ovat laadukasta lähituotantoa

Yritys suunnittelee ja tuottaa henkilökohtaiset ja ekologiset rakkauslahjat Suomessa. Se suosii aina ekologisesti ja eettisesti kestäviä tuotteita, jotka kestävät paitsi katseita, myös käyttöä ja konepesua.

Pimp My Booty on suosittujen Me We -lahjahipsterien ja -lahjabokserien koti. Ekologisuuden lisäksi ne ovat hauskoja, romanttisia ja henkilökohtaisia lahjoja. Eli ihan täydellisiä.

Pienyrityksen takana on naiskaksikko, joka haluaa tarjota vaihtoehtoisia, erityisiä, käyttöä kestäviä ja merkitseviä lahjoja sekä tietysti myös hyvää palvelua. Rakkauslahjat ovat ilahduttaneet asiakkaita jo vuodesta 2012 lähtien.

Ajatus asiakkaan ottamisesta mukaan tuntui raikkaalta ja riittävän hullulta idealta, joten naiset perustivat kustomoitavan lahjapalvelun, joka tuottaa iloa sekä lahjan antajalle, saajalle ja koko maailmalle.

Lahjat kertovat rakkaustarinoita, niillä kuulutaan porukkaan ja juhlistetaan ystävyyttä. Lisäksi ne kunnioittavat luontoa, ihmisoikeuksia ja elämää.

Ostamalla Me Wen lahjan tuet kotimaista työtä. Tuotteen suunnitellaan ja kustomoidaan Helsingissä. Ja myös yksilöllisillä tuotteilla on 100 % asiakastyytyväisyys.

Ajatus rakkauslahjoista syntyi talvella 2014-15 ja sitä testattiin ensin Facebookissa. Juttu toimi ja painokoneet lauloivat, joten yrittäjät alkoivat suunnittelemaan uudenlaista palvelua. Tammikuussa 2016 avattu palvelu sai nimekseen Pimp My Booty.

Tutustu myös kaupan omiin Facebook-sivuihin.

Yhteystiedot

Me We Group Oy
Vaasankatu 10 L 2
00500 Helsinki

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 7.2.2017.