Etusivu > Kaupat > Pilateskauppa
Pilateskauppa alennuskoodit

Pilateskauppa alennuskoodit

Pilateskauppa (www.pilateskauppa.fi) on Suomen Urheilu- ja Fitnesskauppa Oy:n ylläpitämä kaikkien jooga- ja pilatesharrastajien ykköskauppa.

Pilateskaupan valikoimista löydät kaikki harrastukseen sopivat välineet ja vaatteet sekä naisille että miehille.

Hyödynnä sivuiltamme löytyvät Pilateskauppa alennuskoodit ja säästä harrasteostoksisssasi!

Siirry ostoksille »

Tunnetko Pilateskauppa-outletin? Valikoimasta poistuvia tuotteita jopa –50 %

Pilateskaupan outletista löydät valikoimista poistuvia kuntoiluvälineitä ja viimeisiä hajakokoja uskomattomin alennushinnoin!

Voimassa toistaiseksi.

10 % alennuskoodi ensimmäiseen tilaukseen

Tilaa Pilateskaupan uutiskirje tästä ja saat sähköpostiisi 10 % alennukseen seuraavasta tilauksesta oikeuttavan alennuskoodin.

Voimassa toistaiseksi.

Pilates- ja joogatarvikkeita alennettuun hintaan!

Pilateskaupan ALE-osastolta löydät kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennustuotteet samalta sivulta. Klikkaa tarjoustuotteisiin ja tee loistavia löytöjä!

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Pilateskauppa alennuskoodeista

Pilateskauppa.fi on suomalainen kehonhuollon ja hyvinvoinnin tuotteita tarjoava verkkokauppa, joka on tehnyt luotettavaa kauppaa jo vuodesta 2008 lähtien. Verkkokauppaa ylläpitää Suomen Urheilu- ja Fitnesskauppa Oy, jolle on myönnetty korkea AA-luottoluokitus vuonna 2013.

Pilateskaupan päätuotteita ovat pilates- ja joogatarvikkeet sekä -vaatteet. Tuotevalikoimaa päivitetään jatkuvasti uusilla laadukkailla tuotteilla ja tuotesarjoilla, jotta se voi tarjota mahdollisimman monipuolisia, kiinnostavia ja ajankohtaisia tuotteita asiakkailleen.

Kaikkia verkkokaupassa esiteltyjä tuotteita ei löydy suoraan varastosta, mutta myös ne ovat tilattavissa sen kautta suoraan toimittajilta, kuten Casall, Gymstick, Fitness Mad ja Togu. Ellet löydä etsimääsi tuotetta, voit ottaa rohkeasti yhteyttä kaupan asiakaspalveluun, joka selvittää tuotteen saatavuuden puolestasi.

Pilateskaupan valikoimiin kuuluvat:

  • Pilates-matot
  • Pilates-pallot
  • Pilates-rullat
  • Pilates-renkaat
  • Pilates-nauhat
  • Pilates-tukipalat

Tilaaminen

Pilateskaupalle tärkeää on asiakastyytyväisyys ja siksi tilaukset pyritään toimittamaan aina mahdollisimman nopeasti. Tilausten keskimääräinen toimitusaika on 1-3 vuorokautta. Mikäli jokin tuote on tilapäisesti loppunut, siitä mainitaan tuotekuvauksessa ja toimitusaika on tuolloin yleensä 14 päivää.

Toimituskulut ovat pienten kirjetoimitusten osalta 3,90 euroa/tilaus ja noutopakettien osalta 5,90-8,90 euroa/tilaus. Tuotteet toimitetaan Postin tai Matkahuollon välityksellä. Nouto ei ole mahdollinen.

Pilateskaupasta ostetuilla tuotteilla on ilmainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Poikkeuksena alusvaatteet, sukat, avatut dvd-levyt sekä outlet-tuotteet. Palautukset hoidetaan Postin tai Matkahuollon asiakaspalautuksen kautta. Palautus ja vaihto on asiakkaille maksuton.

Maksutapoina käyvät verkkopankkitunnukset sekä Visa- ja MasterCard-luottokortit Checkout-maksujärjestelmän kautta, sekä Klarna-lasku (2,90 euroa), Klarna-osamaksu ja Klarna-tili.

Yhteystiedot

Suomen Urheilu- ja Fitnesskauppa Oy
Jokihaaranpolku 5
28330 Pori

046 9201584 (ark. 9 - 16)
asiakaspalvelu@pilateskauppa.fi