Philips alekoodi

Parhaat Philips alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Philips alennuskoodit huhtikuu 2024

Philips on yksi maailman suurimmista elektroniikkavalmistajista, jonka suomenkielinen Philips.fi-verkkokauppa tarjoaa kattavan valikoiman Philipsin omia tuotteita.

Philips.fi:n valikoimiin kuuluvat televisiot, kotiteatterit, media- ja multimediasoittimet, kaiuttimet, kuulokkeet, kauneus- ja terveystuotteet, kuten partakoneet, sähköhammasharjat ja kotiparturit, äitiys- ja lastenhoitotarvikkeet, kodintuotteet, kuten keittimet, sekoittimet, imurit ja ilmanpuhdistimet, valaistustuotteet, langattomat puhelimet ja paljon muuta.

Poimi elektroniikkaostoksille mukaasi ajankohtainen Philips alennuskoodi ja säästä!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Poistotuotteissa kodin elektroniikkaa jopa -30 %

Philipsin poistotuotteissa mm. kauneus- ja terveystuotteita, äitiystuotteita, kodinhoitotuotteita ja tarvikkeita jopa 30 % alennuksella. Klikkaa ja tee löytöjä!

Voimassa toistaiseksi.

Philips on yksi maailman suurimmista elektroniikka-alan yrityksistä. Sen hallinto sijaitsee Amsterdamissa, Alankomaissa, ja sillä on yli 120 000 työntekijää yli 100 maassa. Yritys on perustettu Eindhovenissa vuonna 1891, jolloin se valmisti pelkästään hehkulamppuja. Yrityksen valikoima ja toiminta laajeni nopeasti. Nykyisin Philips tunnetaan yhtenä maailman johtavista terveydenhuolto-, valaistus- ja kuluttaja-elektroniikan valmistajista ja innovaattoreista. Se on myös yksi CD-, DVD- ja Blu-Ray -formaattien kehittäjistä.

Philipsin vuonna 2005 perustettu verkkokauppa tarjoaa laajimman valikoiman Philips-tuotteita. Kaupasta voit tilata Philips-tuotteita suoraan valmistajalta ilman välikäsiä.

Verkkokaupan valikoimiin kuuluvat kotiteatterit, mediasoittimet, Blu-Ray -soittimet, kaiuttimet, radiot, kelloradiot, kuulokkeet, projektorit, parranajokoneet, trimmerit, kotiparturit, hiustenkuivaajat, sähköhammasharjat, lämpömittarit, rintapumput, kahvinkeittimet, vedenkeittimet, teenkeittimet, muut keittiön pienkoneet, pölynimurit, silitysraudat, ilmanpuhdistimet, valaisimet sekä paljon muuta.

Philips-verkkokauppaan on silloin tällöin saatavilla tarjouskoodeja, joilla voi saada alennuksia tietyistä tuotteista, tietyn tuotekategorian tuotteista tai koko tilauksesta.

Kopioi koodi sivuiltamme ja siirry tekemään ostoksia. Kun olet valmis siirry kassalle ja liitä kopioimasi koodi sille varattuun kenttään. Huomioi alennuskoodien isot ja pienet kirjaimet. Voit käyttää vain yhden tarjouskoodin yhtä tilausta kohden. Tarjouskoodit ovat voimassa vain ennalta määrättynä aikana.

Verkkokaupalla on kolme erilaista toimitustapaa, joiden soveltuvuus riippuu tilauksen koosta. Toimitusaika riippuu tilauksen toimitustavasta (1-8 arkipäivää). Useimpia toimituksia on mahdollista seurata lähetystunnuksella.

Toimituskulut riippuvat valitusta toimitustavasta. Postitoimituksen hinta on 1,99 €/tilaus (yli 75 € tilaukset ilmaiseksi), postipakettitoimituksen 4,99 - 9,99 € (yli 75 € tilaukset ilmaiseksi) ja lavatoimitukset 9,99 - 19,99 €. Tiedot tarkistettu 2/2014.

Ostaminen Philipsin verkkokaupasta

  • Maksutavat - Maksutapoina käyvät luottokortit (Visa, Visa Electron, MasterCard, EuroCard, Maestro ja American Express) sekä PayPal.
  • Toimitukset - Tuotteet lähetetään Philipsin Hollannissa sijaitsevasta varastosta 1-8 arkipäivässä toimitustavasta riippuen.
  • Palautusoikeus - Kaikilla tuotteilla on 21 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta alkaen.

Yhteystiedot

Philips Online Shop
IJ Tower
1019 GM Amsterdam
ALANKOMAAT
(Ei tuotepalautuksille)

Puh. 0-800-770-286 (ark. klo 9.00 - 17.30)