Penny & Friends alennuskoodit

Penny & Friends

Penny & Friends on kaikille hevosten ystäville suunnattu kerho, joka innostaa lukemaan ja tarjoaa lapsille ihania hetkiä kirjojen parissa. Kerhopakettiin kuuluu lapsen ikään soveltuva kirja, kiinnostava kerholehti sekä ihania kerhotavaroita. Paketti toimitetaan suoraan kotiisi ja päätät itse, mitkä paketit tilaat ilman ostositoumuksia. Voit myös päättää jäsenyytesi milloin tahansa.

Penny & Friends -kerhoa kustantaa Stabenfeldt AB, joka on kustantanut hevoskirjoja Suomessa jo vuodesta 1998 lähtien. Sen tavoitteena on innostaa lapsia lukemaan enemmän ja parantaa lukutaitoa viihteen ja tiedon avulla.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Penny & Friends alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Tilaa uusi tutustumisboksi 2,90 € (sis. postikulut)

Penny & Friends on hevosrakkaan oma boksi, joka herättää ja ylläpitää lapsen kehityksen kannalta tärkeää lukemisen uloa. Samalla ilahdutat lasta ja tarjoat hänelle hauskoja hetkiä. Nyt kaupan päälle lisäetuna ihana aamutakki!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Penny & Friends

iElmin alessa juuri nyt mm. lasten bodyja, haalareita, housuja ja asusteita jopa 75 % alennuksella!

Normaali toimitusaika Suomeen 3-5 arkipäivää (UPS) tai 7-10 työpäivää (PostNord).

Tilaa Pink or Bluen uutiskirje ja saat 10 euron arvoisen alennuskoodin käytettäväksi seuraavaan vähintään 80 euron tilaukseesi. Koodi on kertakäyttöinen, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.

Norm. 9,90 €.

Panda Feetiltä ilmainen toimitus tilauksellesi ja toimitus vain 1-2 arkipäivässä.

Tietoa kaupasta Penny & Friends

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 6.11.2019.