Penny & Friends alekoodi

Parhaat Penny & Friends alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Penny & Friends alennuskoodit toukokuu 2024

Penny & Friends on kaikille hevosten ystäville suunnattu kerho, joka innostaa lukemaan ja tarjoaa lapsille ihania hetkiä kirjojen parissa. Kerhopakettiin kuuluu lapsen ikään soveltuva kirja, kiinnostava kerholehti sekä ihania kerhotavaroita. Paketti toimitetaan suoraan kotiisi ja päätät itse, mitkä paketit tilaat ilman ostositoumuksia. Voit myös päättää jäsenyytesi milloin tahansa.

Penny & Friends -kerhoa kustantaa Stabenfeldt AB, joka on kustantanut hevoskirjoja Suomessa jo vuodesta 1998 lähtien. Sen tavoitteena on innostaa lapsia lukemaan enemmän ja parantaa lukutaitoa viihteen ja tiedon avulla.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Tilaa uusi tutustumisboksi 2,90 € (sis. postikulut)

Penny & Friends on hevosrakkaan oma boksi, joka herättää ja ylläpitää lapsen kehityksen kannalta tärkeää lukemisen uloa. Samalla ilahdutat lasta ja tarjoat hänelle hauskoja hetkiä. Nyt kaupan päälle lisäetuna ihana aamutakki!

Voimassa toistaiseksi.

Penny & Friends on lasten kirjakerho, jonka tilausboksien mukana toimitetaan hevosaiheinen kirja, lehti ja muita tuotteita.

Penny & Friends on noin 7–13-vuotiaille lapsille suunnattu kirjakerho/tilausboksi, joka sisältää hevosaiheisia tuotteita, kuten kirjan ja lehden sekä muita tuotteita. Jos lapsi on kiinnostunut hevosista tai ratsastuksesta Penny & Friends -boksin tilaus on täydellinen lahja hänelle!

Paljonko Penny & Friends -tilaus maksaa?

Yhden boksin hinta on 27,80 €+toimituskulut 5,90 €. Boksi sisältää hevosaiheisen lehden ja kirjan sekä muita tuotteita. Boksin sisällön yhteisarvo on yli 40 €.

Voit tutustua Penny & Friends -kirjakerhoon tilaamalla ensimmäisen boksin hintaan 2,90 € (ilmainen toimitus)!

Miten usein Penny & Friends -boksi lähetetään?

Saat uuden Penny & Friends -boksin 3-4 viikon välein. Jos haluat boksin harvemmin, voit vaihtaa lähetystiheydeksi 6-8 viikkoa omalla käyttäjätilillä.

Voit muuttaa Penny & Friends -boksien kokoa tai toimitustiheyttä milloin tahansa omilta sivuilta.

Voinko muuttaa Penny & Friends -boksin sisältöä?

Kyllä. Jos lapsella on mielestäsi liikaa kirjoja tai tuotteet eivät ole lapselle mieleisiä, voit muuttaa boksin kokoa ja sisältöä omalta tililtäsi:

  • Pieni boksi sisältää lehden ja muita tuotteita. Hinta 20,80 €/boksi.
  • Keskikokoinen boksi sisältää lehden ja kirjan. Hinta 21,80 €/boksi.
  • Suuri boksi sisältää lehden, kirjan ja muita tuotteita. Hinta 27,80 €/boksi.

Hintoihin lisätään toimituskulut 5,90 €/boksi.

Onko Penny & Friends -kirjakerhoon alennuskoodia?

Penny & Friends -kirjakerhoa hallinnoiva Stabenfeldt ei näytä tällä hetkellä hyödyntävän alennuskoodeja markkinoinnissaan. Sillä on kuitenkin säännöllisesti erilaisia kampanjatarjouksia, lisäetuja ja edullisempia kokeilujaksoja, joista myös ilmoitamme tällä sivulla. Mikäli Penny & Friends -alennuskoodeja joskus on saatavilla, voit olla varma, että löydät ne meiltä!

Mikä on Stabenfeldt?

Stabenfeldt AB on ruotsalainen yritys, joka on jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan innostanut satojatuhansia lapsia lukemaan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Stabenfeldt julkaisee Suomessa kolmea tilausboksia: Penny & Friends, GIRLT:IT ja Kickerz. Stabenfeldt on osa Cydonia Development -yhtiötä.

Mikä Penny & Friends -kerhon bonusohjelma on?

Kirjakerhon tilaajana olet aina mukana bonusohjelmassa. jossa saat jokaisesta maksetusta boksista 100 bonuspistettä, joka vastaa yhtä euroa (1 €) Stabenfeldtin nettikaupassa. Lisäksi saat 200 bonuspistettä tutustumisboksin tilauksesta. Voit käyttää keräämiäsi bonuksia tuleviin ostoksiisi nettikaupassa. Bonuksia ei voi käyttää toimituskulujen maksamiseen. Voit tarkistaa bonussaldosi omalta käyttäjätililtäsi.

Mitä ovat Penny & Friends -lukutasot?

Penny & Friends -kirjakerhossa on kaksi valittavissa olevaa lukutasoa. Lukutaso 1 sisältää helppolukuisempia kirjoja runsaalla kuvituksella (7–9 -vuotiaille), kun taas lukutaso 2 sisältää pidempiä kirjoja vähemmällä kuvituksella (10–13-vuotiaille). Voit valita lapsen ikään sopivan lukutason tilatessasi ja vaihtaa lukutasoa omalla käyttäjätilillä.

Mitä hyötyä lapselle on lukemisesta?

Lukeminen on yksi tärkeimmistä taidoista, jonka lapsi oppii elämänsä aikana. Lukemalla lapselle mielenkiintoisia ja mielekkäitä tekstejä lapsi saa paitsi iloa, myös monenlaisia hyötyjä:

  • Sanaravarasto kasvaa ja hän oppii uusia sanoja, ilmauksia ja lauserakenteita.
  • Tietoa erilaisia aiheita, kykyä ymmärtää maailmaa paremmin, kehittämään kriittistä ajattelua ja muodostamaan omia näkemyksiä.
  • Auttaa lukemaan sujuvasti, kirjoittamaan selkeästi sekä ilmaisemaan itseään paremmin.
  • Mahdollisuus astua toiseen maailmaan ja kuvitella erilaisia tilanteita, paikkoja henkilöitä kehittää lapsen mielikuvitusta, luovuutta ja empatiakykyä.
  • Lukeminen auttaa tuntemaan itseään paremmin, saamaan uusia näkökulmia omaan elämäänsä, ajatuksiinsa ja tunteisiinsa, sekä ymmärtämään itseään ja muita paremmin.
  • Lukeminen parantaa keskittymiskykyä ja auttaa keskittymään tiettyyn asiaan pidempiä aikoja kerrallaan.
  • Lukeminen rentouttaa ja lievittää stressiä.

Penny & Friends on täydellinen ja pitkäkestoinen lahja hevosia rakastavalle lapselle

Miten tilaan Penny & Friends -kirjakerhon lapselle?

Alla Penny & Friends -tilaajaksi tilaamalla ensimmäinen tutustumisboksi vain hintaan 2,90 € (toimitus on ilmainen). Täytä lomakkeelle lapsen tiedot ja valitse haluamasi maksutapa (maksukortit tai lasku). Tilauksen jälkeen saat uuden boksin kotiin 3-4 viikon välein hintaan 27,80 €/boksi+toimituskulut 5,90 €. Tutustu huolellisesti tilausehtoihin ja henkilötietojen käsittelyyn Stabenfeldtin verkkosivuilla.

Mitä Penny & Friends -kilpailut ovat?

Penny & Friends -kilpailut ovat Suomen Ratsastajainliiton jäsentalleilla järjesttäviä aloittelevien kilpailijoiden kisoja, joiden kohderyhmänä ovat erityisesti lapset ja nuoret.

Miten voin perua boksin tai tilauksen?

Voit perua yksittäisen boksin toimituksen määräaikaan mennessä tai lopettaa koko tilauksen kirjautumalla omille sivuille. Huomaathan, että voit myös vaihtaa boksin kokoa pienempään tai muuttaa boksien lähetystiheyttä.

Miten voin ottaa yhteyttä Penny & Friendsin asiakaspalveluun?

Penny & Friends
PL 1540
00002 Helsinki

Puh. 0800 114 697 (ma-to klo 8–17 ja pe klo 8–15)