Panda Feet alennuskoodit

Panda Feet alennuskoodi

Panda Feet on suomalainen verkkokauppa, joka myy laadukkaita, aidosta nahasta valmistettuja, 0-6 -vuotiaille lapsille tarkoitettuja sisätossuja, kerhotossuja ja nahkatossuja. Tältä sivulta löydät ajankohtaisimmat Panda Feet alennuskoodit, jotta et joutuisi maksamaan turhasta!

Yritys toimittaa kaikki tilaukset Suomessa sijaitsevasta varastosta ilman toimituskuluja. Tossujen toimitusaika on vain 1-2 arkipäivää.

Joten ole ystävällinen ja poimi alta ostoksille mukaasi uusin Panda Feet alennuskoodi ja säästä tossuostoksissa!

Siirry ostoksille »

Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin!

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Panda Feet

Panda Feet on kotimainen verkkokauppa, joka myy nahkaisia lasten tossuja, sisätossuja ja kerhotossuja. Se lupaa kaikille tilauksille ilmaisen ja nopean toimituksen. Verkkokaupan valikoimiin kuuluvat suloisen ihanat, nahkasta tehdyt eläinaiheiset tossut, jotka sopivat 0-6 -vuotiaille lapsille. Voit valita tossut esimerkiksi lapsen suosikkieläimen tai -värin mukaan. Tarjolla on tossuja monilla eläinaiheilla, mukaan lukien panda, kissa, pöllö, kettu, hiiri, nalle, pesukarhu, kilpikonna, pingviini, poro ja toukka. Valikoimissa on myös muita aiheita, kuten auto, jäätelö, pallo, kukka ja keiju.

Kaikki tossut on valmistettu aidosta pintanahasta ja pohja on kestävää mokkanahkaa. Tossut kannattaa käsitellä nahanhoitoaineella, jotta ne säilyttävät ominaisuutensa mahdollisimman pitkään. Tossut puhdistetaan kostealla liinalla, eikä koneellista pesua suositella. Konepesussa tossut kovettuvat, jonka jälkeen ne istuvat huonommin. Nahka kuitenkin pehmenee jonkin verran, kun ne otetaan käyttöön.

Mittaa lapsen jalka ennen tilaamista ja käytä apuna verkkokaupan sivuilta löytyvää kokotaulukkoa. Aseta lapsi seisomaan seinää vasten tyhjän paperiarkin päälle ja varmista, että jalka on suorassa. Vedä merkkiviiva kantapään taakse ja pisimmän varpaan päähän. Mittaa lapsen jalan pituus paperista ja vertaa tulosta taulukkoon.

Pienimpien lasten jalan pituuden voi mitata suoraan mittanauhalla tai viivottimella. Lasten jalat voivat olla hieman eripituiset, joten tossujen koko kannattaa valita pidemmän jalan mukaan. Sopivimman koon saat lisäämällä mittaustulokseen 1-1,5 cm kasvuvaraa. Pieniin kokoihin kasvuvaraa kannattaa jättää 1 cm ja hieman isompiin 1,5 cm.

Tietoa Panda Feet alennuskoodeista

Koska olet sivuillamme etsinet Panda Feet alennuskoodia?

Joudumme ikäväksesi toteamaan, että kyseinen yritys ei tällä hetkellä hyödynnä alennuskoodeja osana markkinointiaan.

Mutta ei hätää. Julkaisemme nimittäin myös Panda Feet tarjouksia, kampanjoita ja muita kannustimia, joista yritys meille tiedottaa.

Ja jos kyseinen yritys vielä joskus ottaa alennuskoodit käyttöön, voit olla varma, että löydät uusimmat ja varmasti toimivat Panda Feet alennuskoodit juuri meiltä.

Ole hyvä ja tutustu myös muihin lastenvaatteita, -asusteita ja -tarvikkeita myyviin verkkokauppoihin, joihin saattaa juuri tälläkin hetkellä olla saatavilla alekoodi.

Panda Feet -verkkokaupasta tilaaminen

Pandafeet.fi -verkkokaupassa käyvät seuraavat maksutavat: verkkopankkimaksut (Paytrail), luottokortit (Visa, MasterCard ja Amex), PayPal, Bitpay, etukäteismaksu pankkisiirrolla sekä Collector lasku ja osamaksu (laskutuslisä 2,90 euroa, maksuehto 30-60 päivää).

Arkipäivinä ennen klo 17 vastaanotetut tilaukset lähetetään jo saman päivän aikana. Tilaukset toimtetaan Postin kautta 1. luokan kirjeenä, joka jaetaan pääsääntöisesti suoraan postilaatikkoon/-luukkuun. Toimitusaika on yleensä 1-2 arkipäivää. Toimituskulut ovat aina ilmaiset!

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ota kuitenkin yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun (ks. yhteystiedot alla) ennen vaihtoa tai palautusta.

Yhteystiedot

Pandafeet.fi / Verkkokauppa Olio Oy
Ainontie 3 b
28370 Pori

0400-410204
support@pandafeet.com

Viralliset sivut: www.pandafeet.com