Panda Feet alennuskoodit

Panda Feet

Panda Feet (www.pandafeet.fi) on suomalainen verkkokauppa, joka myy laadukkaita, aidosta nahasta valmistettuja 0-6 -vuotiaiden lasten sisätossuja, kerhotossuja ja nahkatossuja.

Kaikki tilaukset toimitetaan Suomessa sijaitsevasta varastosta ilman toimituskuluja. Tossujen toimitusaika on vain 1-2 arkipäivää!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Panda Feet alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Ihanat lasten sisätossut alk. 23,95 €

Ilmainen toimitus kaikkiin tossutilauksiin!

Panda Feetiltä ilmainen toimitus tilauksellesi ja toimitus vain 1-2 arkipäivässä.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Panda Feet

iElmin alessa juuri nyt mm. lasten bodyja, haalareita, housuja ja asusteita jopa 75 % alennuksella!

Normaali toimitusaika Suomeen 3-5 arkipäivää (UPS) tai 7-10 työpäivää (PostNord).

Penny & Friends on hevosrakkaan oma boksi, joka herättää ja ylläpitää lapsen kehityksen kannalta tärkeää lukemisen uloa. Samalla ilahdutat lasta ja tarjoat hänelle hauskoja hetkiä. Nyt kaupan päälle lisäetuna ihana aamutakki!

Tilaa Pink or Bluen uutiskirje ja saat 10 euron arvoisen alennuskoodin käytettäväksi seuraavaan vähintään 80 euron tilaukseesi. Koodi on kertakäyttöinen, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.

Norm. 9,90 €.

Tietoa kaupasta Panda Feet

Panda Feet on kotimainen verkkokauppa, joka myy nahkaisia lasten tossuja, sisätossuja ja kerhotossuja. Se lupaa kaikille tilauksille ilmaisen ja nopean toimituksen.

Pandafeet.fi:n valikoimiin kuuluvat suloisen ihanat, nahkasta tehdyt eläinaiheiset tossut, jotka sopivat 0-6 -vuotiaille lapsille. Voit valita tossut esimerkiksi lapsen suosikkieläimen tai -värin mukaan. Tarjolla on tossuja monilla eläinaiheilla, mukaan lukien panda, kissa, pöllö, kettu, hiiri, nalle, pesukarhu, kilpikonna, pingviini, poro ja toukka. Valikoimissa on myös muita aiheita, kuten auto, jäätelö, pallo, kukka ja keiju.

Kaikki tossut on valmistettu aidosta pintanahasta ja pohja on kestävää mokkanahkaa. Tossut kannattaa käsitellä nahanhoitoaineella, jotta ne säilyttävät ominaisuutensa mahdollisimman pitkään. Tossut puhdistetaan kostealla liinalla, eikä koneellista pesua suositella. Konepesussa tossut kovettuvat, jonka jälkeen ne istuvat huonommin. Nahka kuitenkin pehmenee jonkin verran, kun ne otetaan käyttöön.

Mittaa lapsen jalka ennen tilaamista ja käytä apuna Panda Feetin kokotaulukkoa. Aseta lapsi seisomaan seinää vasten tyhjän paperiarkin päälle ja varmista, että jalka on suorassa. Vedä merkkiviiva kantapään taakse ja pisimmän varpaan päähän. Mittaa lapsen jalan pituus paperista ja vertaa tulosta taulukkoon.

Pienimpien lasten jalan pituuden voi mitata suoraan mittanauhalla tai viivottimella. Lasten jalat voivat olla hieman eripituiset, joten tossujen koko kannattaa valita pidemmän jalan mukaan. Sopivimman koon saat lisäämällä mittaustulokseen 1-1,5 cm kasvuvaraa. Pieniin kokoihin kasvuvaraa kannattaa jättää 1 cm ja hieman isompiin 1,5 cm.

Panda Feet -verkkokaupasta tilaaminen

Pandafeet.fi -verkkokaupassa käyvät seuraavat maksutavat: verkkopankkimaksut (Paytrail), luottokortit (Visa, MasterCard ja Amex), PayPal, Bitpay, etukäteismaksu pankkisiirrolla sekä Collector lasku ja osamaksu (laskutuslisä 2,90 euroa, maksuehto 30-60 päivää).

Arkipäivinä ennen klo 17 vastaanotetut tilaukset lähetetään jo saman päivän aikana. Tilaukset toimtetaan Postin kautta 1. luokan kirjeenä, joka jaetaan pääsääntöisesti suoraan postilaatikkoon/-luukkuun. Toimitusaika on yleensä 1-2 arkipäivää. Toimituskulut ovat aina ilmaiset!

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ota kuitenkin yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun (ks. yhteystiedot alla) ennen vaihtoa tai palautusta.

Yhteystiedot

Pandafeet.fi / Verkkokauppa Olio Oy
Ainontie 3 b
28370 Pori

0400-410204
support@pandafeet.com

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 18.10.2016.