Pala alekoodi

Parhaat Pala alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Pala alennuskoodit toukokuu 2024

Pala (palapets.com) on koirien raakaravintoa myyvä verkkokauppa, joka myy oman Pala-tuotemerkin tuotteita.

Ilmakuivatussa Pala-raakaravinnossa yhdistyvät raakaruoan hyvät puolet ja kuivamuonan helppous: sitä voi säilyttää huoneenlämmössä, eikä sitä tarvitse sulattaa ennen tarjoilua.

Pala-raakaravinto on kehitetty yhteistyössä Helsingin Yliopiston DogRisk-tutkimusryhmän kanssa vastaamaan raakaruokinnan tarpeita nappulamuodossa.

Pala valmistetaan laadukkaista raaka-aineista siten, että koiralle tärkeät ravintoaineet säilyvät. Tuotteet sisältävät vähintään 82 % lihaa ja kalaa, sekä kasviksia, marjoja ja muita luonnon tehoaineita. Pala-tuotteissa ei ole viljaa, lisäaineita tai säilöntäaineita.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Tee jatkotilaus ja säästä 10% KAIKISTA tuotteista!

Tilaa haluamasi Pala-tuotteet kestotilauksella kuukausittain tai 2 kuukauden välein toimitettuna ja säästä 10 % kaikista tuotteista.

Voimassa toistaiseksi.

ILMAINEN toimitus yli 25 € tilauksille!

Voimassa toistaiseksi.

Säästä rahaa Pala-koiranruoissa hyödyntämällä Pala-alennuskoodit ja -tarjoukset

Palapets.com on Pala Petfoods Oy:n verkkokauppa, jossa myydään korkealuokkaista ja luonnollista koiran raakaruokaa. Pala-koiranruoat ei sisällä lisäaineita, väriaineita tai säilöntäaineita. Ne eivät myöskään sisällä viljoja, perunaa tai muita täyteaineita, vaan vain mahdollisimman vähän prosessoitua laadukasta lihaa, kalaa, kasviksia ja marjoja Pohjoismaista ilmakuivattuna. Pala-koiranruoat sisältävät runsaasti omega3- ja omega-6-rasvahappoja vatsaystävällisiä ja hyvin imeytyvistä raaka-aineista.

Pala sai alkunsa, kun yrityksen perustaja Prabha Natarajan yritti etsiä parasta mahdollista koiranruokaa koirilleen. Prabhan perheen toisella koiralla oli ruoka-aineallergioita, eikä Prabha ollut kovin tyytyväinen koiranruokien laatuun. Hän kokeile aluksi kalliita koiranruokia, mutta ei onnistunut löytämään allergiselle koiralleen sopivaa ruokaa. Kun tarpeeksi laadukasta koiranruokaa ei ollut saatavilla, Prabha päätti tehdä ruoan itse.

Palan alkuperäinen tavoite oli valmistaa mahdollisimman laadukasta koiranruokaa ilman kompromisseja. Se on tehnyt tarvittavan taustatutkimuksen ja saaneet apua parhailta tutkijoilta.

Pala-koiranruoka on 100 % luonnollista ja raakaa, lajityypillisesti oikeaa ravintoa, jonka reseptit pohjautuvat tieteeseen.

Pala-koiranruoka:

  • Täysin luonnolliset raaka-aineet: ei lisäaineita tai prosessoituja aineksia.
  • Raakoja aineksia mahdollisimman vähän kypsennettynä, jotta ravintoaineet säilyvät.
  • Paikallisia, ihmistenkin ruoaksi kelpaavia aineksia.
  • Helppo. Ei vaadi jäädyttämistä tai sulattamista.
  • Korkea ravitsemuksellinen laatu: sisältää omega-rasvahappoja, mineraaleja, vitamiineja, proteiineja, entsyymejä ja probiootteja.
  • Tasapainoinen, koiralle sopiva täysravinto ilman synteettisiä lisä- tai täyteaineita.

Mikä on Pala?

Pala on Pala Petfoods Oy:n markkinoima koiran raakaravintomerkki, jonka täysravintotuotteita ja herkkuja myydään palapets.com-verkkokaupassa.

Onko Pala Petfoods luotettava toimija?

Kyllä. Vaikka Pala on ollut markkinoilla vasta 2020 lähtien, se on nähdäksemme täysin luotettava suomalainen yritys. Pala Petfoodsin (y-tunnus 3166910-2) yritys sijaitsee Espoossa ja tehdas Virossa. Palapets.com-verkkokauppa on saanut asiakkaiden kokemuksia keräävällä Trustpilot-sivustolla erinomaisen arvosanan 4,8/5 perustuen noin 280 arvosteluun.

Onko palapets.com-verkkokauppaan alennuskoodeja?

Pala ei näytä tällä hetkellä hyödyntävän alennuskoodeja markkinoinnissaan, mutta julkaisemme tällä sivulla myös erilaisia Pala-tarjouksia ja -kampanjoita, joiden aikana voit saada säästöjä. Jos Pala myöhemmin alkaa käyttämään alennuskoodeja, voit olla varma, että löydät ne meiltä!

Tarjoaako Pala uuden asiakkaan alennuksia?

Nähdäksemme ei, mutta palapets.com-verkkokaupasta löytyy edullinen täysravinto-kokeiluboksi, joka sisältää 6 kpl 100 gramman täysravintovalmistetta.

Yhteystiedot

Pala Petfoods Oy
Karpintie 12
02260 Espoo

info@palapets.com

Tehdas:

Pala Petfoods Estonia OÜ
Kesk tee 32
75305 Aaviku küla
VIRO