Paista.fi alennuskoodit

Paista.fi

Paista.fi on Suomessa ja Ruotsissa toimiva keittiö- ja ruoanlaittotarvikkeiden verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluvat muun muassa pannut, padat, kattilat, veitset ja kattaustarvikkeet. Se on palvellut jo yli 200 000 asiakasta.

Paista.fi lupaa monipuoliset maksutavat, nopeat toimitukset 1-2 arkipäivässä sekä asiantuntevan asiakaspalvelun. Tältä sivulta löydät Paista.fi alennuskoodit ja tarjoukset.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Paista.fi alennuskoodit ja tarjoukset 2021

De Buyer -hiiliteräspannut alkaen 38 €

Edulliset sous vide -tuotteet Paista.fi:stä

Laadukkaat taotut kokkiveitset Paista.fi:stä

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Paista.fi

Liity Teekauppa Chayan kanta-asiakasohjelmaan ja keräät jokaisesta 10 €:n ostoksesta yhden pisteen. Pisteen arvo on 0,30 € ja voit käyttää keräämiäsi pisteitä tulevien tilausten maksamiseen. Liity ilmaiseksi nyt!

Ruokaboksissa ei ole sitoutumisaikoja tai jäsenmaksuja. Voit kokeilla palvelua tilaamalla ensimmäisen boksin kotiovellesi alkaen 59 euroa sisältäen 3 reseptiä. Voit laittaa tilauksesi tauolle milloin tahansa.

Liity Keveen postituslistalle ja saat 40 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Tarjous on voimassa vähintään 15 €:n tilauksissa ja voimassa 31 päivää rekisteröitymisestä.

Käytätkö luomutuotteita ja superfoodeja päivittäin? Ostamalla säästöpakkauksia säästät jopa 40 %. Säästöpakkaus on myös ekologinen valinta, koska sinun ei tarvitse tilata niin usein pakkausmateriaalia tarvitaan vähemmän.

Tietoa kaupasta Paista.fi

PAISTA.fi / Edututor Oy
Kannistontie 5
36220 Kangasala

Y-tunnus 2357972-1

Puh. +358 942 551 276 (ma-pe klo 9–15)
kauppa@paista.fi