Oletkaunis alekoodi

Parhaat Oletkaunis alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Oletkaunis alennuskoodit kesäkuu 2024

Oletkaunis (oletkaunis.fi) on kotimainen kokonaisvaltaisen kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa. Luovan kaupan valikoima kattaa niin mielenkiintoiset indie-brändit kuin tutut suosikitkin.

Valikoimasta löytyy tuotteita muun muassa tuotemerkeiltä Jeffree Star Cosmetics, Real Techniques, Eylure, Bybi Beauty, Madara, Frudia, Cosrx ja Organic Shop.

Säästä rahaa hyödyntämällä sivuiltamme löytyvät Oletkaunis-alennuskoodit ja -tarjoukset!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Outletissa meikkejä ja kosmetiikkaa jopa -80 % alennuksin

Oletkaunis.fi:n outletista löydät meikkejä, ihonhoitotuotteita, hiustuotteita ja muuta valikoimista poistuvaa kosmetiikkaa -30 %, -40 %, -50 % ja jopa -80 % alennuksin.

Voimassa toistaiseksi.

Kerää jäsenpisteitä ja maksa ostoksia pisteillä

Liity maksutta Oletkaunis.fi-kanta-asiakkaaksi ja kerrytä ostoksistasi rahanarvoisia pisteitä, joilla voit maksaa tulevia ostoksiasi. Jäsenyys on maksuton ja kortiton.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus vähintään 50 € ostoksille

Normaalihinta 3,95 €. Nopea toimitus 1-4 vuorokaudessa. Yli 200 € arvoisille tilauksille kotiinkuljetus ilman toimituskuluja.

Voimassa toistaiseksi.

Oletkaunis alekoodilla voit säästää rahaa tehdessäsi kauneudenhoidon verkko-ostoksia

Oletkaunis.fi on 100 % kotimainen kokonaisvaltaisen kauneuden ja hyvinvoinnin verkkokauppa, joka haluaa inspiroida ja innostaa ihmisiä kauneiden ja hyvän olon saralla. Se ei määrittele kauneutta tai anna sille raameja, sillä kaunsu on moninaista ja kuuluu jokaiselle. Uskaltaudu rikkomaan rajoja, koska sinä olet kaunis juuri noin!

Oletkaunis-verkkokaupan valikoimiin kuuluvat meikit kasvoille, silmille, kulmille, huulille, tekoripset, kynnet ja vegaaniset meikit, ihonhoitotuotteet, kuten puhdistus- ja kuorintatuotteet, kasvovedet, kosteusvoiteet, seerumit, naamiot, tärmähoidot, shampoot, hoitoaineet, muotoilutuotteet, hiusnaamiot ja hiusvärit, aurinkotuotteet, käsivoiteet, deodorantit, siveltimet sekä luonnonkosmetiikan tuotteet lukuisilta huippumerkeiltä, kuten Beautybelnder, Bondi Sands, Laneige, Missha ja Sigma Beauty, sekä useita nousevia brändejä, mukaan lukien Dime Beauty, Tower 28 Beauty, Krave Beauty, Summer Fridays ja Fourth Ray Beauty.

Oletkaunis.fi lupaa helpon tilausprosessin, nopean toimitukset ja ilmaisen toimituksen yli 50 € tilauksiin sekä erinomaisen asiakaspalvelun, joka auttaa kaikissa kysymyksissä sähköpostitse. Tilausten pakkaamiseen käytetään vain kierrätettyä pahvia ja paperia, ja osa varaston sähköstä tuotetaan itse aurinkopaneeleilla. Yritys panostaa aktiivisesti oikeaan lajitteluun ja pyrkii välttämään kaikenlaiseen hävikkiin. Ja mitä Oletkaunis-alennuskoodeihin tulee, tällä sivulla kerromme kaiken niistä!

Onko Oletkaunis-verkkokauppaan alennuskoodeja?

Kyllä, Oletkaunis-verkkokauppa hyödyntää alennuskoodeja houkutellakseen uusia asiakkaita ja palkitakseen vanhoja. Metsästämme jatkuvasti uusia Oletkaunis-alennuskoodeja, jotka julkaisemme tällä sivulla, jotta sinä voit säästää kauneustuotteissa!

Mikä Oletkaunis-alennuskoodi on?

Oletkaunis-alennuskoodi on tämän yrityksen liikkeelle laskema kirjaimia ja/tai numeroita sisältävä merkkijono, jonka syöttämällä kassalla, asiakkaat voivat saada alennuksia tai muita etuja tehdessään ostoksia oletkaunis.fi-verkkokaupassa. Yritykset käyttävät alennuskoodeja myynninedistämiseen.

Mitä etuja Oletkaunis-alennuskoodilla voi saada?

Tyypillisesti Oletkaunis-alekoodilla saa euromääräisen (esim. –5 €) tai prosentuaalisen alennuksen (esim. –15 %) koko tilauksesta, tietystä tuoteryhmästä tai valikoiduista tuotteista. Varmimmin Oletkaunis-alennuskoodi on saatavilla suurten myyntisesonkien aikana, kuten black fridayna tai singles dayna.

Onko Oletkaunis-alennuskoodeja aina saatavilla?

Ei, Oletkaunis on yksi vähemmän aktiivisia kauneuden verkkokauppoja, mitä tulee asiakkaiden palkitsemiseen alennuskoodeilla.

Syötä Oletkaunis alekoodi kassalla onko sinulla lahjakortti tai alennuskoodi kenttään saadaksesi säästöjä

Miten Oletkaunis-alekoodi käytetään?

Siirrä haluamasi tuotteet ostoskoriin oletkaunis.fi-verkkokaupassa ja siirry kassalle, kun olet valmis. Kassasivulla (tuotelistauksen alapuolella) näet kentän "Onko sinulla lahjakortti tai alekoodi? Syötä se tähän." Liitä alennuskoodi tähän kenttään ja klikkaa lisää, jolloin alennuskoodin oikeuttama etu pitäisi päivittyä loppusummaan.

Miksi Oletkaunis-alekoodini ei toimi?

Tähän voi olla useita syitä: Tarkista ensin, että olet kopioinut koodin täsmälleen oikein. Alekoodi ei saa sisältää esimerkiksi tyhjiä merkkejä alussa tai lopussa. Tarkista myös, että alennuskoodi on edelleen voimassa ja että tilauksesi täyttää alekoodin ehdot. Joskus alennuksen saa vain tietyn minimitilaussumman ylittävistä tilauksista ja joskus alennus koskee vain osaa tuotteista.

Onko Oletkaunis-verkkokaupalla uuden asiakkaan etuja?

Tämä verkkokauppa ei näytä tällä hetkellä tarjoavan alennuksia tai etuja uusille asiakkaille tai uutiskirjeen tilaajille. Rekisteröitymällä maksuttomaan kanta-asiakasohjelmaan voit kuitenkin kerryttää pisteitä ostoksistasi ja maksaa tulevia ostoksiasi keräämilläsi pisteillä.

Mikä on Oletkaunis.fi:n kanta-asiakasohjelma?

Oletkaunis.fi:n kanta-asiakkuus on maksuton ja kortiton jäsenyys, jossa kerrytät pisteitä kaikista ostoksista oletkaunis.fi-verkkokaupassa. Kantisohjelmassa keräämäsi pisteet muutetaan etukupongeiksi, joilla voit maksaa tulevia ostoksia verkkokaupassa. Kanta-asiakkaana saat lisäksi erikoistarjouksia ja muita rahanarvoisia etuja ja voit tarkastella omaa tilaushistoriaasi.

Onko Oletkaunis-verkkokaupalla opiskelija-alennuksia?

Tämä verkkokauppa ei näytä tällä hetkellä tarjoavan alennuksia opiskelijoille. Myös opiskelijat voivat säästää hyödyntämällä tältä sivulta löytyvät Oletkaunis-alekoodit.

Mikä on Oletkaunis-outlet?

Oletkaunis-outlet on meikkien ja kosmetiikan poistomyyntiosasto, josta löydät meikkejä, ihonhoitotuotteita, hiustuotteita, meikkitarvikkeita ja muuta –30 %, –40 %, –50 % ja jopa –80 % alennuksin. Kaikki oulet-tuotteet ovat täysin käyttökelpoisia ja uudenveroisia.

Mistä löydän Oletkaunis-kokemuksia?

Voit lukea todellisten asiakkaiden kokemuksia oletkaunis.fi-verkkokaupasta esimerkiksi Trustpilot-sivustolta, jossa se on saanut tätä kirjoitettaessa arvosanan 4,2/5 (erinomainen) perustuen kuitenkin vain kuuteen arvosteluun.

Kuinka pitkä toimitusaika Oletkaunis-verkkokaupalla on?

Kaikki tilaukset lähetetään Hämeenlinnan varastolta tyypillisesti jo tilausta seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika on yleensä 2-4 arkipäivää, joskin kampanja- ja sesonkiaikoina toimitusaika voi olla pidempi.

Yhteystiedot

Kemikalioliike Olet Kaunis Oy
Puusepänkatu 5
13110 Hämeenlinna

Hevosenkengäntie 28
13500 Hämeenlinna

Y-tunnus: 2720967-2

Puh. 050 468 8270