NordVPN alennuskoodit

NordVPN alennuskoodi

NordVPN on luotettava online-turvallisuusratkaisu, jota käyttää jo yli miljoona internet-käyttäjää ympäri maailmaa. VPN eli virtuaalinen erillisverkko on palvelu, joka salaa verkkoliikenteesi ja suojaa henkilöllisyytesi. VPN ohjaa nettiyhteytesi palveluntarjoajan ylläpitämän etäpalvelimen kautta ja toimii siten turvallisena käynnistysalustana eri verkkosivustojen käyttämiseen.

NordVPN turvaa verkkoliikenteesi huippuluokan salaustekniikoilla taatakseen vahvan ja luotettavan salauksen käyttämäsi laitteen ja VPN-palvelimen välillä. Oletuksena käytetään OpenVPN- ja IKEv2/IPSec-protokollia, jotka takaavat parhaan mahdollisen suojan arkaluonteisille tiedoille.

CyberSec-teknologia estää automaattisesti epäilyttävät verkkosivustot, jotta haittaohjelmat ja muut uhkat eivät uhkaa laitettasi. Se varmistaa myös, ettei laitettasi käytetä DDoS-hyökkäyksiin, vaikka se olisikin saastunut. CyberSec estää myös tunkeilevia verkkomainoksia latautumasta ja hidastamasta netin selausta.

NordVPN:llä on yli 4800 huippunopeaa palvelinta 62 eri maassa, joten voit nauttia striimauksesta millä tahansa laitteella, missä tahansa ja mihin aikaan tahansa. NordVPN-palvelun avulla saat viihteen ja turvallisuuden samaan aikaan!

Siirry ostoksille »

Säästä 68 % + 3 kk ilmaiseksi

NordVPN-tarjous: 68 % alennusta ja 3 kuukautta ilmaiseksi. Ensimmäiset 2 vuotta vain 142,83 € (norm. 447,39 €).

 

Voimassa toistaiseksi.

Säästä 75 % tekemällä 3 vuoden sopimus

Tee kolmen vuoden sopimus ja maksat vain 2,62 €/kk! Säästät 75 % normaalihintaan verrattuna. Paketti sisältää myös 30 päivän palautusoikeuden.

Voimassa toistaiseksi.

41 % alennusta 1 vuoden sopimuksesta

Osta VPN vuodeksi ja saat 41 % alennusta normaalihintaan verrattuna. Maksat 6,14 €/kk. Paketti sisältää 30 päivän palautusoikeuden.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa NordVPN alennuskoodeista

Yhteystiedot

NordVPN
No 8, Aquilino de la Guardia Street, IGRA Building
Panama City
Republic of Panama

sales@nordvpnbusiness.com
support@nordvpn.com

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 11.9.2019.