Nordnet alennuskoodit

Nordnet alennuskoodi

Nordnet (Nordnet Bank AB) on pohjoismainen osake- ja rahastovälittäjä, joka tarjoaa palveluitaan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Nordnetissä voit säästää ja sijoittaa osakkeisiin, rahastoihin, ETF:iin ja muihin tuotteisiin ilman kiinteitä kustannuksia ja aina edulliseen hintaan.

Nordnetillä on jo yli 135 000 suomalaista asiakasta. Palvelu sai alkunsa ajatuksesta, että pankkimaailman toimintamallien muuttaminen on tarpeen. Nordnet halusi tarjota pääsyn työkaluihin, joilla asiakkaat voisivat itse päättää omista säästöistään edulliseen hintaan. Nordnet Suomi on perustettu vuonna 2005.

Siirry ostoksille »

Aloita säästäminen Nordnetin teknorahastoihin

Kuvittele, jos olisit sijoittanut Appleen, Nvidiaan tai PayPaliin kymmenen vuotta sitten. Nordnetin teknologia-indeksirahaston avulla sijoitat moderniin huipputeknologiaan ja olet mukana seuraavassa aalloossa. Hallinnointipalkkio vain 0,49 %.

Voimassa toistaiseksi.

Avaa maksuton osake- ja rahastosalkku!

Ota säästösi hallintaan ja avaa maksuton arvo-osuustili jo tänään. Säilytysmaksut 0 € sekä rahastojen osto- ja myyntikulut 0 €.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Nordnet

Nordnet on digitaalinen pankki säästämiseen ja sijoittamiseen. Sen tärkein päämäärä on auttaa asiakkaitaan parantamaan taloudellista tilannettaan sekä viemään heitä lähemmäksi kohti säästämistä ja tulemaan taloudellisesti riippumattomiksi, ostamaan kesämökki, matkustamaan ympäri maailmaa, rakentamaan taloudellista turvaa itselleen ja perheilleen.

Yrityksen tavoitteena on tehdä asiakkaistaan niin hyviä sijoittajia kuin mahdollista tarjoamalla informaatiota ja opastusta verkostossaan ja digitaalisissa palveluissaan. Se tarjoaa käyttäjäystävällisiä, nopeita ja luotettavia työkaluja, joiden avulla asiakkaat voivat tehdä fiksuja sijoituspäätöksiä.

Nordnet perustettiin vuonna 1996. Pohjoismaiden ensimmäisenä digitaalisena pankkina se digitalisoi osakekaupan ja alensi kustannuksia tarjotakseen säästäjille enemmän kontrollia säästöihinsä ja sijoituksiinsa. Paljon on muuttunut, mutta yhä edelleen se haluaa muuttaa kuluttajatrendejä ja nykypäivän teknologiaa houkutteleviksi palveluiksi ja tuotteiksi, jotka kiinnostavat sen asiakkaita. Henkilökohtaisen taloudellisen kasvun avulla se haluaa antaa asiakkailleen mahdollisuuden saavuttaa unelmansa ja tavoitteensa elämässään. Se on pankki, joka sopii yhtä hyvin niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin sijoittajille ja säästäjille.

Yritys toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, jossa keskeiset toiminnot tapahtuvat. Tukholma on myös asiakaspalvelun ja myynnin keskus. Toimistoja sillä on myös Oslossa, Helsingissä ja Kööpenhaminassa, joissa kaikissa hoidetaan asiakaspalvelua, myyntiä ja markkinointia. Pohjoismaiden säästömarkkinoita dominoivat perinteiset pankit ja eläkeyhtiöt, jotka Nordnet haluaa haastaa.

Nordnetin liiketoiminta-alueita ovat säästöt ja sijoitukset, lainat ja eläkkeet. Säästäminen ja sijoittaminen ovat kuitenkin sen päätoiminta-alueita. Asiakkaat voivat säästää ja sijoittaa sen kautta erilaisiin arvopapereihin seitsemällä eri markkina-alueella edulliseen hintaan. Sen sosiaalisessa sijoitusverkosto Sharevillessä on jo yli 200 000 käyttäjää. Sharevillessä käyttäjät voivat seurata, miten muut sijoittajat toimivat, saada inspiraatiota ja ilmoituksia, kun heidän seuraamansa käyttäjät tekevät muutoksia sijoitusportfolioonsa.

Yhteystiedot

Nordnet Bank AB Suomen sivuliike
Yliopistonkatu 5, 3. krs
FI-00100 Helsinki

Meklaripalvelu puh. 020 198 5898 (ark. klo 9.45-19)

Kuvaus päivitetty viimeksi 13.2.2020.