Nordnet alekoodi

Parhaat Nordnet alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Nordnet alennuskoodit huhtikuu 2024

Nordnet (Nordnet Bank AB, nordnet.fi) on pohjoismainen osake- ja rahastovälittäjä, joka tarjoaa palveluitaan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Nordnetissä voit säästää ja sijoittaa osakkeisiin, rahastoihin, ETF:iin ja muihin tuotteisiin ilman kiinteitä kustannuksia ja aina edulliseen hintaan.

Nordnetillä on jo yli 135 000 suomalaista asiakasta. Palvelu sai alkunsa ajatuksesta, että pankkimaailman toimintamallien muuttaminen on tarpeen. Nordnet halusi tarjota pääsyn työkaluihin, joilla asiakkaat voisivat itse päättää omista säästöistään edulliseen hintaan. Nordnet Suomi on perustettu vuonna 2005.t?a=1046441655&as=1043203680&t=1&tk=1&i=1

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Aloita säästäminen Nordnetin teknorahastoihin

Kuvittele, jos olisit sijoittanut Appleen, Nvidiaan tai PayPaliin kymmenen vuotta sitten. Nordnetin teknologia-indeksirahaston avulla sijoitat moderniin huipputeknologiaan ja olet mukana seuraavassa aalloossa. Hallinnointipalkkio vain 0,49 %.

Voimassa toistaiseksi.

Avaa maksuton osake- ja rahastosalkku!

Ota säästösi hallintaan ja avaa maksuton arvo-osuustili jo tänään. Säilytysmaksut 0 € sekä rahastojen osto- ja myyntikulut 0 €.

Voimassa toistaiseksi.

nordnet alennuskoodit ja tarjoukset

Nordnet on digitaalinen pankki säästämiseen ja sijoittamiseen. Sen tärkein päämäärä on auttaa asiakkaitaan parantamaan taloudellista tilannettaan sekä viemään heitä lähemmäksi kohti säästämistä ja tulemaan taloudellisesti riippumattomiksi, ostamaan kesämökki, matkustamaan ympäri maailmaa, rakentamaan taloudellista turvaa itselleen ja perheilleen.

Yrityksen tavoitteena on tehdä asiakkaistaan niin hyviä sijoittajia kuin mahdollista tarjoamalla informaatiota ja opastusta verkostossaan ja digitaalisissa palveluissaan. Se tarjoaa käyttäjäystävällisiä, nopeita ja luotettavia työkaluja, joiden avulla asiakkaat voivat tehdä fiksuja sijoituspäätöksiä.

Tarjoaako Nordnet alennuskoodeja?

Ei, Nordnet ei tarjoa varsinaisia alennuskoodeja, mutta tämä säästämisen ja sijoittamisen alusta tarjoaa toisinaan erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, joista ilmoitamme tällä sivulla. Seuraa sivua kuullaksesi ajankohtaisista kampanjoista ensimmäisenä.

Minkälaisia kampanjoita ja tarjouksia Nordnetillä on ollut?

Nordnet on muun muassa järjestänyt arvontoja kuukausisäästösopimuksen aktivoineiden käyttäjien kesken, joissa on ollut rahapalkintoja. Lisäksi se on tarjonnut alennuksia uusille asiakkaille ja rajoitettua kaupankäyntiä esim. tietyn maan pörssiosakkeisiin ilman välityspalkkiota.

Millä sijoitustuotteilla voin käydä kauppaa Nordnetissä?

Osakkeet, rahastot, Nordnet Markets -tuotteet, ETF:t, sertifikaatit, warrantit, turbot, minifutuurit, optiot ja muut viputuotteet.

Mitä maksuja kaupankäynnistä peritään Nordnetillä?

Nordnetissä et maksa salkustasi avaus- tai säilytysmaksuja pörssilistatuista osakkeista tai rahasto-osuuksista. Pohjoismaisiin listaamattomiin osakkeisiin liittyy kuukausittain perittävä hallinnointimaksu. Nordnetillä on 4 hintatasoa ja oma hintatasosi määräytyy aktiivisuutesi mukaan. Mitä enemmän käyt kauppaa Nordnetissä, sitä alhaisemmat kustannukset saavutat.

Tarjoaako Nordnet analyysityökaluja?

Nordnet on koonnut laajan valikoiman aktiiviseen kaupankäyntiin, treidaukseen ja teknisen analyysien työkalujen hyödyntämiseen liittyviä oppisisältöjä nk. Nordnet-koulun alle. Siihen kuuluu Nordnet-blogi, #rahapodi-podcast, Shareville-sijoitusverkosto, Traders' Club -videosarja sekä Jukka Oksaharjun sijoituskirjat.

Voinko käydä kauppaa Nordnetissä mobiililaitteellani?

Kyllä, voit seurata salkkusi kehitystä ja tehdä sijoituksia missä oletkin lataamalla älypuhelimeen tai tablettiin Nordnet-sovelluksen, joka on saatavilla maksutta Google Play Storesta (Android) tai App Storesta (iOS).

Jos vaadit kaupankäynniltä enemmän, voit ottaa käyttöön Infrontin Web Trader- tai Active Trader -sovelluksen, joilla voit muodostaa suoran yhteyden pörssiin.

Onko Nordnet luotettava ja turvallinen kaupankäyntialusta?

Kyllä. Kaikki Nordnetin asiakkaiden salkut kuuluvat Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin. Talletussuojasta vastaa Ruotsin talletussuojaviranomainen Riksgälden. Lisäksi asiakkaiden rahoitusvälineet ovat erillisiä Nordnetin omista varoista ja muiden asiakkaiden varoista. Poikkeustilanteiden varalle Nordnetilla on Ruotsin lain mukainen lisäsuoja sijoittajille. Sijoittajansuoja kattaa mm. osakkeet, rahasto-osuudet, joukkovelkakirjat ja erityyppiset johdannaiset.

Sisäänkirjautuminen Nordnetiin tapahtuu henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla https-suojausta käyttäen. Voit lisätä turvallisuutta vaihtamalla salasanasi säännöllisesti.

Miten voin ottaa yhteyttä Nordnetin asiakaspalveluun?

Puh. 020 198 5898 (ma–pe klo 9.45–18.30). Löydät vastaukset moniin kysymyksiin usein kysyttyä -osiosta.

Lisätietoa Nordnetista

Nordnet perustettiin vuonna 1996. Pohjoismaiden ensimmäisenä digitaalisena pankkina se digitalisoi osakekaupan ja alensi kustannuksia tarjotakseen säästäjille enemmän kontrollia säästöihinsä ja sijoituksiinsa. Paljon on muuttunut, mutta yhä edelleen se haluaa muuttaa kuluttajatrendejä ja nykypäivän teknologiaa houkutteleviksi palveluiksi ja tuotteiksi, jotka kiinnostavat sen asiakkaita. Henkilökohtaisen taloudellisen kasvun avulla se haluaa antaa asiakkailleen mahdollisuuden saavuttaa unelmansa ja tavoitteensa elämässään. Se on pankki, joka sopii yhtä hyvin niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin sijoittajille ja säästäjille.

Yritys toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, jossa keskeiset toiminnot tapahtuvat. Tukholma on myös asiakaspalvelun ja myynnin keskus. Toimistoja sillä on myös Oslossa, Helsingissä ja Kööpenhaminassa, joissa kaikissa hoidetaan asiakaspalvelua, myyntiä ja markkinointia. Pohjoismaiden säästömarkkinoita dominoivat perinteiset pankit ja eläkeyhtiöt, jotka Nordnet haluaa haastaa.

Nordnetin liiketoiminta-alueita ovat säästöt ja sijoitukset, lainat ja eläkkeet. Säästäminen ja sijoittaminen ovat kuitenkin sen päätoiminta-alueita. Asiakkaat voivat säästää ja sijoittaa sen kautta erilaisiin arvopapereihin seitsemällä eri markkina-alueella edulliseen hintaan. Sen sosiaalisessa sijoitusverkosto Sharevillessä on jo yli 200 000 käyttäjää. Sharevillessä käyttäjät voivat seurata, miten muut sijoittajat toimivat, saada inspiraatiota ja ilmoituksia, kun heidän seuraamansa käyttäjät tekevät muutoksia sijoitusportfolioonsa.

”Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.”

Yhteystiedot

Nordnet Bank AB Suomen sivuliike
Yliopistonkatu 5, 3. krs
FI-00100 Helsinki

Asiakaspalvelu puh. 020 198 5898 (ark. klo 9.45-18.30)