Etusivu > Kaupat > Nordic Choice Hotels
Nordic Choice Hotels alennuskoodit

Nordic Choice Hotels alennuskoodit

Nordic Choice Hotels (aik. Choice Hotels Scandinavia, nordicchoicehotels.fi) on norjalainen, vuonna 1990 perustettu, ja nykyään yksi Pohjoismaiden suurimmista hotelliryhmittymistä. Sen hotellitoiminta perustuu kolmeen filosofiaan: ihmisiin, planeettaan ja hyötyyn.

Nordic Choice Hotels -ryhmään kuuluu noin 230 hotellia Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä noin 12 000 työntekijää.

Hyödynnä Nordic Choice Hotels alennuskoodit ja säästä seuraavassa hotellivarauksessasi!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Anna lahjaksi viikonloppu Nordic Choice -hotellissa – The Weekender -ale jopa –20 %

Romanttinen viikonloppu kumppanin kanssa? Kauan odotettu irtiotto ystävän kanssa? Vai ihan vain hetki laatuaikaa ihan yksin? Hyödynnä kesään paras hotellitarjous: The Weekender jopa 20 % alennuksella!

Voimassa

Nordic Choice Clubin jäsenille 5-15 % alennusta aina

Edullisemmat huoneet ja mukavasti palkintopisteitä, joita voit käyttää palkintoöihin, vuokra-autoihin, lahjakortteihin ja moneen muuhun. Tutustu klubietuihin ja liity!

Voimassa toistaiseksi.

Ajankohtaisimmat Nordic Choice Hotels -tarjoukset aina täältä!

Löydä alennukset ja kampanjat Nordic Choice Hotelseihin, elämyksiin ja lahjakortteihin.

Voimassa toistaiseksi.

Miksi et varaisi elämystä kohteessa samalla kertaa?

Hoida hotelliyöpyminen ja aktiviteetti pakettina. Selaa Nordic Choice Hotelsin Packtivity-valikoimaa kohteessasi.

Voimassa toistaiseksi.

Jopa 25 % alennusta uusille asiakkaille

Tilaa Nordic Choice Hotelsin uutiskirje ja saat jopa 25 %:n tervetuliaisialennuksen. Saat myös hyviä tarjouksia ja uutisia Nordic Choice Hotelsilta sähköpostitse. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Nordic Choice Hotels alennuskoodeista

Nordic Choice Hotels alennuskoodit & tarjoukset

Nordic Choice Hotels ei ole mikä tahansa hotelliketju, vaan hotellialan sykkivä sydän, jonka liiketoiminta perustuu kolmeen tärkeään tekijään: People, Planet ja Profit, eli ihmisiin, planeettaan ja voittoon. Tärkeä osa hotelliketjun kulttuuria ovat ihmiset ympärillä, joita tapaamme joka päivä. Nordic Choice Hotels kokee, että ympäristövaikutusten vähentäminen ja maapallosta huolehtiminen ovat sen tehtäviä. Ympäristökestävyys ja valinnanmahdollisuus ovat ketjun kilpailuetu, joka luo sille paremman kannattavuuden. Ja mikä parasta, Nordic Choice Hotels tarjoaa alennuskoodeja ja kuponkeja, joiden avulla voit säästää rahaa varauksissasi!

Oletko lähdössä reissuun Pohjoismahin? Nordic Choice Hotels -ketjulla on yli 230 hotellia kaikissa Pohjoismaissa sekä Baltiassa. Suurin osa hotelleista on Norjassa, joka on hotelliketjun kotimaa, sekä Ruotsissa, mutta sillä on muutamia tasokkaita ja kohtuuhintaisia hotelleja myös Tanskassa, Suomessa ja Liettuassa. Suomen Nordic Choice -hotellit sijaitsevat Helsingissä, Helsinki-Vantaalla ja Espoossa. Ruotsissa ja Norjassa korkealuokkainen Nordic Choice -hotelli löytyy kaikista isommista kaupungeista, mukaan lukien Oslo, Tukholma ja Kööpenhamina.

Käyttääkö Nordic Choice Hotels alennuskoodeja?

Nordic Choice Hotels ei käytä tällä hetkellä varsinaisia alennuskoodeja, mutta varauksista hotelliketjun yli 200 hotelliin on useita muita tapoja saada alennuksia ja säästöjä, mukaan lukien Nordic Choice Club, hintatakuu ja palkintopisteet.

Mikä on Nordic Choice Club?

Nordic Choice Club on Nordic Choice -hotelliketjun asiakkuusklubi, jonka jäsenet saavat aina 5-15 % jäsenalennuksen. Lisäksi jäsenet saavat alennuksia, etuostos-oikeuksia kampanjoihin, palkintopisteitä ja palkintoöitä.

Nordic Choice -klubissa on neljä jäsentasoa: blue, silver, gold ja platinum, joiden jäsenet saavat eritasoisia etuja. Esimerkiksi platinum-jäsenet saavat treenata maksutta hotellin kuntosalilla, spa-sisäänpääsyn kaksi yhden hinnalla sekä maksuttoman aikainen check-inin ja maksuttoman myöhäisen check-outin.

Tutustu Nordic Choice Clubin etuihin ja ehtoihin täällä.

Miten saan Nordic Choice Hotelsin uuden asiakkaan 25 % alennuksen?

Ryhtymällä Nordic Choice Hotelsin uutiskirjeen tilaajaksi (ks. suora linkki yllä), saat sähköpostiisi hyviä tarjouksia ja jopa 25 % alennuksen ensimmäisestä varauksestasi. Lunasta alennus ensimmäisen uutiskirjeen mukana toimitettavan linkin kautta.

Miten voin lunastaa muita Nordic Choice Hotels -alennustarjouksia?

Useimmat Nordic Choice -alennukset tulee lunastaa uutiskirjeen mukana toimitettavaa linkkiä klikkaamalla, eikä varauksessa tarvita erillistä alennuskoodia. Löydät alennukset ja kampanjat myös varauspalvelun tarjoukset-sivulta.

Mitä Nordic Choice Hotels -palkintopisteet ovat?

Palkintopisteet ovat kanta-asiakkuuspisteitä, joita varauspalveluun rekisteröityneet käyttäjät voivat kerätä tekemistään hotellivarauksista.

Kertyneitä palkintopisteitä voi käyttää tulevien varausten maksamiseen ja maksuttomien palkintoöiden lunastamiseen.

Huomaa, että sinun tulee olla rekisteröitynyt Nordic Choice Clubiin ja olla kirjautuneena omalle tilillesi kerätäksesi palkintopisteitä.

Kuinka paljon palkintopisteitä saan kustakin yöpymisestä?

Yöpyessäsi Ruotsin, Norjan tai Tanskan Nordic Choice -hotelleissa, saat 1 palkintopisteen jokaista käyttämääsi kruunua kohti. Yöpyessäsi Suomessa tai Baltian maissa, saat 10 palkintopistettä kutakin käyttämääsi euroa kohti. Jos yövyt hotellissa tapahtuman tai pakettitarjouksen yhteydessä, jossa majoitusta ei ole eritelty, saat 1 000 palkintopistettä yötä kohti.

Mitä Nordic Choice Hotelsin hintatakuu tarkoittaa?

Nordic Choice Hotels lupaa, että saat aina parhaan hinnan ketjun hotellivarauksiin osoitteesta nordicchoicehotels.fi. Jos löydät edullisemman hinnan muualta kuin ketjun omasta varauspalvelusta tai sen omasta sovelluksesta, Nordic Choice lupaa hyvittää sinulle erotuksen.

Lisätietoa Nordic Choice Hotels -ketjusta

Nordic Choice Hotels -ketjun hotelleja markkinoidaan kuuden hotelliketjun alla: Clarion Hotels, Clarion Collection, Comfort Hotels, Quality Hotels, Quality Resort sekä Nordic Hotels & Resorts.

  • Clarion Hotels on ylellinen vaihtoehto, joka edustaa nykyaikaista muotoilua ja jonka huoneet on koristeltu usein taiteella. Clarion-hotellit sijtiasevat suurissa kaupungeissa sekä lentoasemien läheisyydessä Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.
  • Clarion Collection -hotelleille on paljon asiakkaita liikematkailusegmentillä. Kaikkien hotellien yöpymiseen sisältyy kahvi, tee ja ilta-ateria. Kotoista tunnelmaa keskeisellä paikalle, usein yhdistettynä rauhallisempaan ympäristöön. Houkuttelee paljon myös eläkeläisiä.
  • Quality Hotels -hotellit sijaitsevat pienempien kaupunkien keskeisillä alueilla tai suurempien kaupunkien ulkopuolella. Ketjun pääpaino on konferensseissa. Viikonloppuisin ja off-seasonilla usein myös erikoistarjouksia perheille.
  • Quality Resorts -ketjulla on toimintaa 12 kaupungissa Norjassa ja Ruotsissa. Ne ovat erikoistuneet aktiviteetteihin, kuten golfiin, kylpylöihin, ratsastukseen, tennikseen, vaeltamiseen ja hiihtoon.
  • Comfort-hotelleja on noin 30 Ruotsissa, Norjassa ja Liettuassa. Se on keskeinen ja edullinen vaihtoehto.
  • Nordic Hotels & Resorts -ketjuun kuuluvia hotelleja markkinoidaan niiden omilla nimillään. Nämä hotellit ovat rakentaneet brändinsä itse. Sen hotelleja sijaitsee muun muassa Tukholmassa, Bålstassa, Larvikissa, Åressa, Stenungsundissa ja Sunnessa.

Kun ostat ruokaa supermarketissa, pakkauksessa on kerrottava, mitä se sisältää. Tuoteseloste on lupaus, joka tuottajat takaavat kuluttajille. Nordic Choice Hotels haluaa tarjota saman turvallisuudentunteen, kun ostat hotellikokemusta. Täysin avoimesta, jotta voit nukkua hyvällä omallatunnolla.

Nordic Choice haluaa, että voit syödä hyvää ruokaa hyvällä omallatunnolla. Tavoitteen kertominen on helppoa, ratkaisujen tarjoaminen siihen on paljon vaikeampaa.

Ruoan matka lautaselle on täynnä dilemmoja. Onko sellaista ruokaa, joka on hyväksi kehollesi, eläimille ja ympäristölle. Vuonna 2014 Nordic Choicesta tuli EAT STockholm Food Forumin ylpeä tukija. Yhdessä Confederation of Norwegian Enterprisen ja Swedish Society for Nature Conservationin kanssa se on luonut Local EAT -palkinnot, joilla etsitään ruokaan, terveyteen ja kestävään kehitykseen tähtääviä yrityksiä.

Vuonna 2015 Nordic Choice kasvoi 11 uudella jäsenhotellilla ja yhteensä sillä on jo yli 180 hotellia, mukaan lukien Clarion Hotel & Congress Live Malmössä, Clarion Collection Hotel Oleana Bergenissä ja Quality Hotel Høje Taastrup Kööpenhaminassa. Nordic Choice Hotels teki parhaan tuloksensa ja sen jäsenklubi kasvoi 200 000 jäsenellä. Se vähensi ympäristövaikutuksiaan ja voitti parhaan hotelliketjun palkintoja Norjassa ja Ruotsissa.