Nordic Choice Hotels alennuskoodit

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels (aik. Choice Hotels Scandinavia) on norjalainen, vuonna 1990 perustettu, ja nykyään yksi Pohjoismaiden suurimmista hotelliryhmittymistä. Sen hotellitoiminta perustuu kolmeen filosofiaan: ihmisiin, planeettaan ja hyötyyn.

Nordic Choice Hotels -ryhmään kuuluu noin 180 hotellia Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä noin 12 000 työntekijää.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Nordic Choice Hotels alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Ajankohtaisimmat Nordic Choice Hotels -tarjoukset aina täältä!

Löydä alennukset ja kampanjat Nordic Choice Hotelseihin, elämyksiin ja lahjakortteihin.

Miksi et varaisi elämystä kohteessa samalla kertaa?

Hoida hotelliyöpyminen ja aktiviteetti pakettina. Selaa Nordic Choice Hotelsin Packtivity-valikoimaa kohteessasi.

Jopa 25 % alennusta uusille asiakkaille

Tilaa Nordic Choice Hotelsin uutiskirje ja saat jopa 25 %:n tervetuliaisialennuksen. Saat myös hyviä tarjouksia ja uutisia Nordic Choice Hotelsilta sähköpostitse. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Nordic Choice Hotels

Scandicin Staycation-hotelleissa on esimerkiksi kylpyamme tai oma sauna sekä valmiiksi katettu aamiainen klo 11 asti. Scandic Friends -jäsenille hotelliyöt Staycation-hotelleissa 20 % alennuksella.

Scandic Friends -jäsenet voivat varata hotelliyöt 20 % alennuksella. Alennus on voimassa kylpylähotelleissa kaikkina päivinä. Tutustu ehtoihin ja etuihin tarkemmin kohdesivulla.

Scandic Friends on Scandicin kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenenä voit ansaita pisteitä ja käyttää niitä palkintoöihin, osamaksuihin, verkko-ostoksiin ja muihin. Kun liityt nyt, saat jopa 20 % alennusta majoituksesta ja 10 % alennusta ruoasta Scandic-ravintoloissa valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina. Katso ehdot ja kaikki kanta-asiakasedut kohdesivulta.

Koskee yöpymisiä välillä 1.10.-29.11.2021. Tarkemmat ehdot kohdesivulla.

Paljon isoja ja pieniä, kovia ja pehmeitä matkalaukkuja lyhyille ja pidemmille reissuille sekä käsimatkatavaroille. Tuotemerkkejä mm. Samsonite, Thule, Travelite, North Face ja Eastpak.

Myös palautus on ilmainen.

Tietoa kaupasta Nordic Choice Hotels

Brändit

Nordic Choice Hotels -ketjun hotelleja markkinoidaan kuuden hotelliketjun alla: Clarion Hotels, Clarion Collection, Comfort Hotels, Quality Hotels, Quality Resort sekä Nordic Hotels & Resorts.

  • Clarion Hotels on ylellinen vaihtoehto, joka edustaa nykyaikaista muotoilua ja jonka huoneet on koristeltu usein taiteella. Clarion-hotellit sijtiasevat suurissa kaupungeissa sekä lentoasemien läheisyydessä Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.
  • Clarion Collection -hotelleille on paljon asiakkaita liikematkailusegmentillä. Kaikkien hotellien yöpymiseen sisältyy kahvi, tee ja ilta-ateria. Kotoista tunnelmaa keskeisellä paikalle, usein yhdistettynä rauhallisempaan ympäristöön. Houkuttelee paljon myös eläkeläisiä.
  • Quality Hotels -hotellit sijaitsevat pienempien kaupunkien keskeisillä alueilla tai suurempien kaupunkien ulkopuolella. Ketjun pääpaino on konferensseissa. Viikonloppuisin ja off-seasonilla usein myös erikoistarjouksia perheille.
  • Quality Resorts -ketjulla on toimintaa 12 kaupungissa Norjassa ja Ruotsissa. Ne ovat erikoistuneet aktiviteetteihin, kuten golfiin, kylpylöihin, ratsastukseen, tennikseen, vaeltamiseen ja hiihtoon.
  • Comfort-hotelleja on noin 30 Ruotsissa, Norjassa ja Liettuassa. Se on keskeinen ja edullinen vaihtoehto.
  • Nordic Hotels & Resorts -ketjuun kuuluvia hotelleja markkinoidaan niiden omilla nimillään. Nämä hotellit ovat rakentaneet brändinsä itse. Sen hotelleja sijaitsee muun muassa Tukholmassa, Bålstassa, Larvikissa, Åressa, Stenungsundissa ja Sunnessa.

Nuku hyvällä omallatunnolla

Kun ostat ruokaa supermarketissa, pakkauksessa on kerrottava, mitä se sisältää. Tuoteseloste on lupaus, joka tuottajat takaavat kuluttajille. Nordic Choice Hotels haluaa tarjota saman turvallisuudentunteen, kun ostat hotellikokemusta. Täysin avoimesta, jotta voit nukkua hyvällä omallatunnolla.

Syö maailma paremmaksi paikaksi

Nordic Choice haluaa, että voit syödä hyvää ruokaa hyvällä omallatunnolla. Tavoitteen kertominen on helppoa, ratkaisujen tarjoaminen siihen on paljon vaikeampaa.

Ruoan matka lautaselle on täynnä dilemmoja. Onko sellaista ruokaa, joka on hyväksi kehollesi, eläimille ja ympäristölle. Vuonna 2014 Nordic Choicesta tuli EAT STockholm Food Forumin ylpeä tukija. Yhdessä Confederation of Norwegian Enterprisen ja Swedish Society for Nature Conservationin kanssa se on luonut Local EAT -palkinnot, joilla etsitään ruokaan, terveyteen ja kestävään kehitykseen tähtääviä yrityksiä.

Älä tyydy keskivertoon

Vuonna 2015 Nordic Choice kasvoi 11 uudella jäsenhotellilla ja yhteensä sillä on jo yli 180 hotellia, mukaan lukien Clarion Hotel & Congress Live Malmössä, Clarion Collection Hotel Oleana Bergenissä ja Quality Hotel Høje Taastrup Kööpenhaminassa. Nordic Choice Hotels teki parhaan tuloksensa ja sen jäsenklubi kasvoi 200 000 jäsenellä. Se vähensi ympäristövaikutuksiaan ja voitti parhaan hotelliketjun palkintoja Norjassa ja Ruotsissa.