Etusivu > Kaupat > Newchic
Newchic alennuskoodit

Newchic alennuskoodit

Newchic on vuonna 2015 perustettu kiinalainen verkkokauppa, joka on erikoistunut korkealaatuiseen vaatetukseen ja muihin muotituotteisiin. Sen tavoitteena on tulla johtavaksi kansainväliseksi muodin verkkokaupaksi tarjoamalla parhaita tuotteita sekä erinomaista asiakaspalvelua.

Jos et halua hengailla siksi, että jollakin toisella saattaa olla sama mekko tai samanlaiset vaatteet, kuin sinulla tai jos haluat saada jotain uutta päälle pantavaa, Newchic on tukenasi. Se tarjoaa valtavan valikoiman uusimpia vaatteita ja asusteita, mukaan lukien naisten vaatteet, alusvaatteet, laukut, asusteet, korut, kengät ja miesten vaatteet.

Siirry ostoksille »

Jopa 70 % alennusta tilauksesta

Tilauksen koosta riippuen jopa 33 € alennusta tilauksesta.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Newchic alennuskoodeista

Newchic sai alkunsa vuonna 2015, ja sen visio oli tuoda tuore muoti edullisesti tarjolle. Nyt se on kasvanut kansainväliseksi brändiksi, joka tarjoaa uusimpia tyylejä kaikkialta maailmasta. Yrityksen tavoite on "saada sinut näyttämään hyvältä vähemmällä." Jos siis kaipaat jotain uutta, tuoretta ja tyylikästä, on Newchic valmis auttamaan sinua löytämään täydellisen lookin. Se tarjoaa valtavan valikoiman uusinta muotia ja asusteita sekä miehille että naisille. Koska muoti ei koskaan nuku, uusia tuotteita lisätään valikoimiin joka päivä. Laajat operaatiot pitävät kulut pieninä, joten se voi tarjota edun myös asiakkailleen uskomattomien hintojen muodossa. Newchicin muoti on löydetty kaikkialla maailmassa ja kaikki sen lähetykset toimitetaan kansainvälisen toimitusverkoston kautta.

Newchicin omistautnut asiakaspalveluhenkilöstä on valmiina auttamaan sinut kaikissa vaiheissa. Se seuraa uusimpia tyylejä tarkasti matkustaakseen jatkossakin muodin aallonharjalla. Newchic - missä uusin muoti kohtaa parhaat hinnat.

Yhteystiedot

ALPHABETRADE CO.
LIMITED, RM 101, MAPLE HOUSE
118 HIGH STREET
PURLEY, LONDON
ISO-BRITANNIA

Huom! Ei palautusosoite.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 20.10.2017.