NettiKulta alekoodi

Parhaat NettiKulta alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut NettiKulta alennuskoodit heinäkuu 2024

NettiKulta (nettikulta.fi) on palvelu, jonka kautta voit myydä kultaa turvallisesti. Tilaa sivuilta maksuton turvapaketti. Saatuasi turvapaketin laita kultaesineesi siihen ja lähetä se NettiKullalle (postimaksu on maksettu ja lähetys on vakuutettu).

Saat maksun kultaesineistäsi jo 24 tunnin sisällä ja NettiKulta maksaa tutkitusti korkeimman hinnat kullastasi. Palvelulla on myös 100 % asiakastyytyväisyystakuu.

Saa parempi hinta romukullasta tai muita etuja NettiKulta-alennuskoodeilla!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Vaihda kulta rahaksi – saat 10 € lahjakortin bonuksena!

Vaihda tarpeettomat kultaesineet rahaksi NettiKulta.fi -palvelussa tutkitusti markkinoiden parhaaseen hintaan. Kun vaihdat nyt, saat 10 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin bonuksena!

Voimassa toistaiseksi.

nettikulta alennuskoodit ja tarjoukset

NettiKulta (nettikulta.fi) on suomalainen jalometallien ostaja, joka ostaa kultaa ja hopeaa internetin välityksellä, Helsingin Kampin ostopisteessä, kiertävillä ostopisteillä sekä isompien määrien osalta myös kotikäyntinä. NettiKulta-verkkosivusto toimii siten, että voit tilata sivuilta maksuttoman turvapaketin, joka sisältää kaiken tarvitsemasi kulta- ja hopeaesineiden luotettavaa myyntiä varten. Laita kultaesineesi turvapakettiin ja lähetä puolestasi maksettu ja vakuutettu paketti NettiKullalle, joka arvioi kultaesineidesi hinnan heti sen saapumisesta, ja maksaa sinulle 8 tunnin sisällä perustuen kullan vaihtuvaan maailmanmarkkinahintaan. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi hintaan, voit perua kaupan.

NettiKulta-sivustolla on käyttössään hintatakuu, mikä tarkoittaa, että jos saat joltain toiselta jalometalleja ostavalta yritykseltä korkeamman kirjallisen tarjouksen, NettiKulta lupaa laskea sinulle päivän korkeimman hintatarjouksen. Tarjouksesta tulee ilmetä tarjouksen tehneen yrityksen nimi, päivämäärä ja -aika, jalometallien paino ja karaatit sekä tarjottu kokonaishinnan. Yrityksen verkkosivuston mukaan asiakkaat ovat saaneet kilpailuttamalla jopa 1 €/gramma korkeamman hinnan kultaesineistään.

Onko NettiKulta luotettava? Mistä löydän kokemuksia?

Kyllä, nähdäksemme nettikulta.fi on luotettava jalometallien, kuten kullan ja hopean, ostaja. Palvelun taustalla on kotimainen, vuonna 2012 perustettu yritys Scandinavian Sales Oy, jolle on myönnetty Avainlippu- ja Suomen vahvimmat -sertifikaatti. Yhtiöllä on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus. Lue sivuston saamia arvosteluja ja kokemuksia Trustpilot-sivustolla.

Paljonko NettiKulta maksaa kullasta?

NettiKullan kullasta maksama hinta perustuu kahdesti päivässä päivittyvään kullan maailmanmarkkinahintaan. On tärkeää huomata, että NettiKullan verkkosivuilla esitetyt hinnat ovat maailmanmarkkinahintoja, eivätkä lupaus maksettavasta hinnasta. Voit arvioittaa omien kulta- ja hopeaesineidesi hinnan tilaamalla maksuttoman myyntipakkauksen. Muista, että sinun ei tarvitse hyväksyä NettiKullan tarjousta. Voit tarkistaa kullan maailmanmarkkinahinnan esimerkiksi bullionvault.com- tai kultanetti.fi-sivustolta.

Käyttääkö NettiKulta alennuskoodeja?

Nettikulta.fi ei käytä ainakaan tällä hetkellä varsinaisia alennuskoodeja osana markkinointiaan, mutta sivustolla on usein käynnissä erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, joista ilmoitamme tällä sivulla. Esimerkiksi tätä kirjoitettaessa NettiKulta tarjoaa 10 €:n lahjakortin S-ryhmään bonuksena kullan myyjille.

Mikäli NettiKulta kuitenkin joskus alkaa käyttämään alennuskoodeja, voit olla varma, että löydät ne ensimmäisenä meiltä.

Mitä on romukulta?

Romukullalla tarkoitetaan kultaesineitä, joilla ei ole enää arvoa alkuperäisessä tarkoituksessaan, ts. niitä voi olla vaikea myydä eteenpäin käyttöesineinä. Romukultaa voivat olla esimerkiksi kultaa sisältävät sormukset, korut, kellot, hampaat, kolikot, laatat ja harkot.

Vanhojen kultaesineiden myyminen romukultana on erinomainen tapa päästä niistä eroon ja ansaita samalla hieman rahaa. Romukultaa ostavat kultasepänliikkeet, erikoistuneet romukullan ostajat, panttilainaamot ja kiertävät kullan ostajat.

Mitä romukultana myydyille esineille tapahtuu?

Romukulta lähetetään jalostamolle kierrätettäväksi ja sulatettavaksi, jonka jälkeen siitä valmistetaan jokin uusi kultaesine.

Onko NettiKulta-palvelulla ostopistettä?

Kyllä, NettiKullalla on oma ostopiste Helsingin Kampissa. Voit käydä arvioituttamassa tarpeettomat kultaesineesi maksutta ilman ajanvarausta tai varata etukäteen ajan (asiakaspalvelu@nettikulta.fi tai 044 9877 049).

Mikä on kiertävä kullan ostaja?

Joillakin kultaa ostavilla yrityksillä, mukaan lukien NettiKulta, on kiertävä ostopiste, johon voi tuoda kultaesineitä arvioitavaksi täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Ostopisteessä saat henkilökohtaista palvelua ja näet samalla, miten kultaa arvioidaan. NettiKullan jalometalliasiantuntijalta saat myös vinkkejä siihen, onko kultaesineilläsi mahdollista design- tai jälleenmyyntiarvoa. NettiKullan kiertävä ostopiste palvelee viikoittain eri puolilla Suomea.

Mitkä ovat parhaat vinkit turhien kultaesineiden myyntiin?

  1. Punnitse ja arvioi ensin itse sen puhtaus. Monista kultaesineistä, kuten koruista, löytyy kultamerkintä, mikä ilmoitetaan kultaleimana. Esimerkiksi 14-karaatin kulta sisältää 58,5 % kultaa, ja sen kultaleima on 585. Vastaavasti 24-karaatin kulta on puhdasta 99,9-prosenttista kultaa ja sen leima on 999.
  2. Tarkista kullan maailmanmarkkinahinta em. verkkosivuilta. Näin saat käsityksen siitä, mitä voit odottaa saavasi kullasta. Kannattaa huomioida, että kultaa ostavilla yrityksillä on omat veloituksensa ja katteensa, joten ne eivät luonnollisesti voi maksaa täyttä maailmanmarkkinahintaa.
  3. Vertaile kullan ostajia ja pyydä tarjous mahdollisimman monesta paikasta. Näin löydät parhaan mahdollisen diilin ja saat kullastasi parhaan mahdollisen hinnan.
  4. Varmista, että valitset luotettavan kullan ostajan. Tarkista ostajan maine tekemällä Google-hakuja yrityksen nimellä tai kysymällä suosituksia esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.
  5. Jos kohtaat kullan ostajan paikan päällä, tinkaa. Älä hyväksy ensimmäistä tarjousta, vaan yritä saada parempi hinta. Jos sait paremman tarjouksen toisesta paikasta, eikä ostaja ole valmis tarjoamaan parempaa hintaa, jatka matkaasi.
  6. Käytä vain sellaisia postitse ostavia yrityksiä, jotka ovat luotettavia ja tarjoavat vakuutetun ja seurattavan lähetyksen kultaesineillesi, kuten NettiKulta.
  7. Varmista, että saat ostajalta kirjallisen ostotodistuksen ja kuitin, joka sisältää yksityiskohtaisen kuvauksen kullasta, painosta, puhtaudesta ja hinnasta, sekä ostajat tiedot.
  8. Muista, että kullan myynti voi olla aikaa vievää ja vaatia kärsivällisyyttä. Älä tee hätiköityjä päätöksiä, vaan käytä aikaa vertaillaksesi ostajia ja niiden tarjoamia hintoja. Tsemppiä romukullan myyntiin!

Yhteystiedot

NettiKulta
Lapinlahdenkatu 19 A
00180 Helsinki

Puh. 044 9877 049
asiakaspalvelu@nettikulta.fi

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16.