MyBag alennuskoodit

MyBag alennuskoodi

MyBag (www.mybag.com) on vuonna 2010 perustettu, The Hut -konserniin kuuluva, britannialainen naisten laukkuihin ja käsilaukkuihin erikoistunut verkkokauppa.

MyBagin valikoimista löytyy upeita ja tyylikkäitä muotilaukkuja sekä asusteita, kuten aurinkolaseja, reppuja ja huiveja, joita et välttämättä löydä vielä Suomesta. MyBagilta löydät laukkuja mm. sellaisilta suosituilta brändeiltä ja suunnittelijoilta kuin The Cambridge Satchel Company, Anna Lou of London, Mi-Pac, Designer Vintage, Michael Kors, Grafea ja Ted Baker.

Etsitpä sitten uutta trendilaukkua tai klassista vintage-laukkua, kannattaa katsoa MyBag.comin valikoima. Maksaminen kaupassa onnistuu luottokorteilla (Visa, Mastercard, Maestro ja American Express) tai PayPalilla. Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta, jotka näet tuotteiden sivuilta.

Siirry ostoksille »

Suosittele ystävillesi – saat 10 £ jokaisesta liittyvästä

Suosittele MyBag.comia ystävävillesi. Kun ystäväsi liittyy, hän saa alennuksen ja sinä 10 puntaa (n. 12 euroa) shoppailurahaa tilillesi.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus Suomeen yli 24 €:n tilauksille

Ilmainen standardi-toimitus yli 20 punnan tilauksiin (norm. 1,99 £) tai seurattava toimitus yli 75 punnan (n. 88 €) tilauksiin.

Voimassa toistaiseksi.

15 % alennuskoodi uutiskirjeen tilaajille

Tilaa MyBagin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon uusista brändeistä, eksklusiivisia tarjouksia, kilpailuja ja alennuksia. Saat myös 15 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisessä tilauksessasi.

Voimassa toistaiseksi.