Etusivu > Kaupat > MyBag
MyBag alennuskoodit

MyBag alennuskoodit

MyBag (mybag.com) on vuonna 2010 perustettu, The Hut -konserniin kuuluva, britannialainen naisten laukkuihin ja käsilaukkuihin erikoistunut verkkokauppa.

MyBagin valikoimista löytyy upeita ja tyylikkäitä muotilaukkuja sekä asusteita, kuten aurinkolaseja, reppuja ja huiveja, joita et välttämättä löydä vielä Suomesta. MyBagilta löydät laukkuja mm. sellaisilta suosituilta brändeiltä ja suunnittelijoilta kuin The Cambridge Satchel Company, Anna Lou of London, Mi-Pac, Designer Vintage, Michael Kors, Grafea ja Ted Baker.

Etsitpä sitten uutta trendilaukkua tai klassista vintage-laukkua, kannattaa katsoa MyBag.comin valikoima. Maksaminen kaupassa onnistuu luottokorteilla (Visa, Mastercard, Maestro ja American Express) tai PayPalilla. Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta, jotka näet tuotteiden sivuilta.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Suosittele ystävillesi – saat 10 £ jokaisesta liittyvästä

Suosittele MyBag.comia ystävävillesi. Kun ystäväsi liittyy, hän saa alennuksen ja sinä 10 puntaa (n. 12 euroa) shoppailurahaa tilillesi.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus Suomeen yli 24 €:n tilauksille

Ilmainen standardi-toimitus yli 20 punnan tilauksiin (norm. 1,99 £) tai seurattava toimitus yli 75 punnan (n. 88 €) tilauksiin.

Voimassa toistaiseksi.

15 % alennuskoodi uutiskirjeen tilaajille

Tilaa MyBagin uutiskirje ja saat ensimmäisenä tiedon uusista brändeistä, eksklusiivisia tarjouksia, kilpailuja ja alennuksia. Saat myös 15 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisessä tilauksessasi.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa MyBag alennuskoodeista

mybag alennuskoodit

MyBag on The Hut -konserniin kuuluva verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia käsilaukkuja, matkalaukkuja ja asusteita sekä miehille ja naisille laajalta valikoimalta brändejä, mukaan lukien Gucci, Micheal Kors ja Marc Jacobs sekä monilta nousevilta suunnittelijoilta. Yksi MyBag-verkkokaupan parhaista puolista on, että se tarjoaa erilaisia alennuskoodeja ja kuponkeja, jotka auttavat sinua säästämään ostoksissasi. MyBag-alennuskoodin käyttäminen on helppoa – syötä vain kuponki kassalla ja aktivoi, niin alennus lisätään tilaukseesi.

MyBag.com tarjoaa erilaisia alennuskoodeja, joilla se houkuttelee asiakkaita: prosenttipohjaiset alennukset (esim. -10 %), kiinteät alennukset (esim. 20 € alennusta yli 100 € tilauksesta), ilmaisen toimituksen alennuskoodit, kausialennukset esimerkiksi Black Fridayna ja Cyber Mondayna, sekä suositteluohjelman, jossa voit ansaita rahaa suosittelemalla MyBag.com-kauppaa ystävillesi.

Mistä MyBag.com alennuskoodeja sitten saa?

On useita tapoja löytää aktiivinen MyBag-alennuskoodi:

  • Tilaa MyBag-uutiskirje ja saat 15 % alennuskoodin ensitilaukseen.
  • Tarkista mybag.com-sivusto säännöllisesti. Se ilmoittaa uusista koodeista ja kupongeista myös siellä.
  • Ota MyBag seurantaan sosiaalisessa mediassa alekoodien ja kuponkien varalta.
  • Etsi MyBag-alekoodeja myös muualta netistä Googlen avulla.

Muista tarkistaa MyBag-alennuskoodien viimeiset voimassaolopäivät. Alennuskoodeilla on erääntymispäivä eli päivä, mihin asti ne toimivat ja milloin ne on viimeistään lunastettava. Varmista, että ehdit käyttämään kupongin ennen erääntymistä.