Moppi.com alennuskoodit

Moppi.com

Moppi on yritys, joka välittää asiakkailleen vaivattomasti, nopeasti ja luotettavasti siivousalan ammattilaisia. Sen asiakkaita ovat niin omakotitaloissa asuvat suurperheet kuin kerrostaloissa asuvat sinkkutaloudetkin.

Moppi.com tarjoaa markkinoiden helpoimman tavan huolehtia kodin tai työpaikan siivouksesta. Kaikki palvelusta löytyvät freelance-siivoojat ovat ammattitaitoisia siivousalan ammattilaisia. Palvelun varaaminen ja maksaminen tapahtuu näppärästi Moppi.com -sivustolla helposti ja nopeasti. Toistakseksi palvelu välittää siivoojia pääkaupunkiseudulla, Lahdessa ja Tampereella.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Moppi.com alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Kotisiivoukset alkaen vain 34 €/h

Moppi.comissa voit tehdä siivoussopimuksen aikatauluihisi ja tarpeisiisi sopien. Voit tilata kotisiivouksen esim. kerran viikossa, joka toinen viikko, kerran kuussa tai vain kertaalleen. Kotisiivousten hinnat alkaen vain 34 euroa/tunti!

Ilmainen tyytyväisyystakuu siivoukselle

Moppi.comin kautta varatuilla siivouspalveluilla on 100 % tyytyväisyystakuu. Tämä tarkoittaa, että mikäli et ole täysin tyytyväinen tulokseen, se tekee siivouksen uudelleen – ilmaiseksi!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Moppi.com

Värilasertulostimet toimistoon edullisesti Dustinilta alkaen 161,90 €.

Ammattikäyttöön tarkoitetut kannettavat löydät Dustin:stä. Muun muassa merkeiltä Lenovo, HP, Dell ja Asus.

Osta kerralla useampi mustekasetti ja saat määräalennuksia ostoksistasi.

Lataa 10 vapaavalintaista kuvaa ilmaisella 1 kuukauden kokeilujaksolla. Voit perua tilauksen milloin tahansa ja pitää lataamasi kuvat.

Kaupalliseen ja toimitukselliseen käyttöön.