Moppi.com alennuskoodit

Moppi.com alennuskoodi

Moppi on yritys, joka välittää asiakkailleen vaivattomasti, nopeasti ja luotettavasti siivousalan ammattilaisia. Sen asiakkaita ovat niin omakotitaloissa asuvat suurperheet kuin kerrostaloissa asuvat sinkkutaloudetkin.

Moppi.com tarjoaa markkinoiden helpoimman tavan huolehtia kodin tai työpaikan siivouksesta. Kaikki palvelusta löytyvät freelance-siivoojat ovat ammattitaitoisia siivousalan ammattilaisia. Palvelun varaaminen ja maksaminen tapahtuu näppärästi Moppi.com -sivustolla helposti ja nopeasti. Toistakseksi palvelu välittää siivoojia pääkaupunkiseudulla, Lahdessa ja Tampereella.

Siirry ostoksille »

Kotisiivoukset alkaen vain 34 €/h

Moppi.comissa voit tehdä siivoussopimuksen aikatauluihisi ja tarpeisiisi sopien. Voit tilata kotisiivouksen esim. kerran viikossa, joka toinen viikko, kerran kuussa tai vain kertaalleen. Kotisiivousten hinnat alkaen vain 34 euroa/tunti!

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen tyytyväisyystakuu siivoukselle

Moppi.comin kautta varatuilla siivouspalveluilla on 100 % tyytyväisyystakuu. Tämä tarkoittaa, että mikäli et ole täysin tyytyväinen tulokseen, se tekee siivouksen uudelleen – ilmaiseksi!

Voimassa toistaiseksi.