Mondo alennuskoodit

Mondo alennuskoodi

Mondo on matkailusta kiinnostuneiden oma aikakauslehti, joka tarjoaa inpisroivia ideoita matkailuun ja hyödyllisiä vinkkejä matkalle. Lehti on loistava matkaseuralainen ja opas niin usein matkustaville kuin lomasta vielä haaveilevillekin.

Mondon innostavien artikkelien ja matkatarinoiden mukana pääset tutustumaan tuttuihin ja uusiin matkakohteisiin ympäri maailmaa. Kohteiden lisäksi Mondo auttaa matkan suunnittelussa, kertoo parhaat ravintolat, nähtävyydet, ostospaikat, hotellit ja tietysti tuliaiset. Matkailulehti on täynnä elämyksiä ja hyötytietoa.

Katso paras Mondo-tarjous ja tarjoukseen sisältyvä tilaajalahja sivuiltamme ennen tilaamista!

Siirry ostoksille »

Katso Lehtikuninkaan Mondo-tarjous!

Klikkaa ja katso Lehtikuninkaan vaihtuva Mondo-tarjous. Sisältää tilaajalahjan!

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Mondo alennuskoodeista

Matkailulehti Mondoa on julkaistu vuodesta 2002 lähtien. Lehteä kustantaa A-Lehdet Oy.

Mondo on paras matkaseuralainen

Mondon kansiMondo on kaikille matkailijoille ja matkailusta haaveileville suunnattu matkailulehti. Lehti matkustaa ympäri maailmaa uusiin ja tuttuihin kohteisiin ja kietoo jutut innostaviksi matkatarinoiksi,

Lehti esittelee matkakohteet ja vinkkaa missä kannattaa käydä. Se neuvoo matkan suunnittelussa ja matkakohteen valinnassa, antaa vinkkejä majoituksen sekä ruoka- ja shoppailupaikkojen valintaan. Lehti esittelee myös kiinnostavia matkailijoita, joilla on antaa omat vinkkinsä lukijoille.

Mondo julkaisee matkaoppaita, jotka käsittelevät tuttuja matkakohteita ympäri maailmaa. Matkaoppaissa esitellään syvällisesti kohteita ja annetaan hyödyllisiä vinkkejä kohteeseen menijöille.

Lehteä kirjoittavat maan parhaat matkailuasiantuntijat.

Tietoa Mondo-lehdestä:

  • Lehden nimi: Mondo
  • Perustettu: 2002
  • Aihepiirit: Matkailu, harrastelehdet
  • Ilmestyy: 10 numeroa vuodessa
  • Päätoimittaja: Heikki Valkama
  • Kustantaja: A-Lehdet Oy
  • Painos: 30 000 vuodessa