Mondo alekoodi

Parhaat Mondo alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Mondo alennuskoodit heinäkuu 2024

Mondo on matkailusta kiinnostuneiden oma aikakauslehti, joka tarjoaa inpisroivia ideoita matkailuun ja hyödyllisiä vinkkejä matkalle. Lehti on loistava matkaseuralainen ja opas niin usein matkustaville kuin lomasta vielä haaveilevillekin.

Mondon innostavien artikkelien ja matkatarinoiden mukana pääset tutustumaan tuttuihin ja uusiin matkakohteisiin ympäri maailmaa. Kohteiden lisäksi Mondo auttaa matkan suunnittelussa, kertoo parhaat ravintolat, nähtävyydet, ostospaikat, hotellit ja tietysti tuliaiset. Matkailulehti on täynnä elämyksiä ja hyötytietoa.

Katso paras Mondo-tarjous ja tarjoukseen sisältyvä tilaajalahja sivuiltamme ennen tilaamista!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Minne Matka? Mondo 3 kk vain 19,90 €

Tilaa Matkailulehti Mondo tarjoushintaan 3 kk nyt vain 19,90 €. Saat kaupan päälle tilaajalahjan ja yllätysedun!

Voimassa toistaiseksi.

Oletko intohimoinen matkailija, joka janoaa jatkuvasti uusia seikkailuja inspiraatiota? Vai ehkäpä olet unelmoija, joka nauttii maailman ihmeiden tutkimisesta mukavasti kotisohvalta? Olitpa kumpi tahansa, Mondo on juuri Sinulle suunnattu matkailulehti!

Tilaa matkailulehti Mondo kauttamme huikein edulliseen tarjoushintaan.

Mikä on Mondo?

Mondo on A-lehtien julkaisema matkailulehti, joka ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lehden päätoimittaja on Marja Aarnipuro. Lehteä kirjoittavat maan parhaat matkailuasiantuntijat.

Minkälainen lehti Mondo on?

Mondo on asiantunteva, innostava, visuaalisesti kaunis ja monipuolinen matkailun erikoislehti, jonka laatu syntyy hyvin kirjoitetuista matkajutuista ja kauniista kuvista. Mondo puhuu vastuullisen matkailun puolesta ja lehti käsittelee entistä enemmän kotimaan kohteita ja lähimatkailua.

Mitä Mondo tarjoaa lukijalle?

Mondo tarjoaa luotettavaa tietoa, uusia ideoita ja inspiraatiota matkustamiseen. Se sytyttää lukijoiden matkakuumeen ja kertoo, mihin kannattaa mennä ja mitä kannattaa kokea.

Mondo on täynnä ihania elämyksiä ja unelmien nojatuolimatkoja. Sen avulla voit kokea paikat, joita paikallisetkin rakastavat. Mondo auttaa tekemään matkastasi paremman.

Miten voin tilata Mondo-lehden?

Voit tilata Mondo-lehden A-lehtien sivuilta, käyttää lehtitarjouksia tarjoavia sivustoja tai hyödyntää tällä sivulla julkaisemamme kumppaniemme Mondo-tarjoukset.

Mondo luotettava, uusia ideoita ja inspiraatiota matkustamiseen tarjoava lehti.

Mikä on halvin Mondo-tilaus?

Se, mikä Mondo-tilauksia myyvistä tahoista on milloinkin edullisin vaihtelee. Kannattaa vertailla eri tarjouksia ja hintoja ennen tilaamista.

Onko Mondo-lehtitilaukseen alennuskoodia?

A-lehdet ei näytä tällä hetkellä hyödyntävän alennuskoodeja, mutta osa muista kumppaneistamme kyllä käyttää alennuskoodeja. Mondo-tarjousten lisäksi ilmoitamme myös mahdollisista alennuskoodeista tällä sivulla.

Sisältyykö Mondo-tarjoukseen tilaajalahja?

Kyllä, Mondo-tarjouksiin sisältyy hyvin usein tilaajalahja, yllätysetu tai esimerkiksi ylimääräinen lisänumero, joskaan ei aina. Tutustu tältä sivulta löytyviin Mondo-tarjouksiin.

Milloin Mondo ilmestyy?

Mondo ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja kaksi numeroista on tuplanumeroita. Löydät Mondon ilmestymispäivät täältä.

Miten perun Mondon tilauksen?

Ota yhteyttä lehden kustantajan A-lehdet Oy:n asiakaspalveluun.

Tietoa Mondo-lehdestä:

  • Lehden nimi: Mondo
  • Perustettu: 2002
  • Aihepiirit: Matkailu, harrastelehdet
  • Ilmestyy: 10 numeroa vuodessa
  • Päätoimittaja: Marja Aarnipuro
  • Kustantaja: A-Lehdet Oy
  • Lukijamäärä: 62 000 (KMT 2022)