Mobiilitukku.fi alennuskoodit

Mobiilitukku.fi

Mobiilitukku.fi on suomalainen puhelilintarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa, josta saat suojakuoret ja muut tarvikkeet mm. Nokian, Samsungin, Applen matkapuhelimiin sekä tabletteihin. Tarjolla on myös muita tarvikkeita.

Mobiilitukku.fi:stä saat aina ilmaisen toimituksen 1-3 arkipäivässä sekä 14 vuorokauden palautusoikeuden.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Mobiilitukku.fi alennuskoodit ja tarjoukset 2021

TukkuClubilaisille 5 % alennusta + muita etuja

Liity Mobiilitukun kanta-asiakasohjelmaan ja säästä. TukkuClubin jäsenenä saat 5 % alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista, pidennetyn 1-3 kk tuotetakuun, ilmaistuotteita ja muita etuja. Liittyminen on maksutonta.

Alessa tarvikkeita jopa -35 %

Mobiilitukun ale-osastolla puhelimen ja tabletin suojakuoria ja muita tarvikkeita jopa 35 % alennuksella. Tee löytöjä!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Mobiilitukku.fi

Ei voi yhdistää muiden alennusten kanssa.

Tarjous ei koske puhelimia, varaosia, lahjakortteja eikä tuotepaketteja.

Alennus koskee valikoituja tuotteita. Voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, kuitenkin enintään 31.12. asti.

Ei koske seuraavia tuotteita/tuoteryhmiä: IPL Hair Removal, DiamondClean Toothbrush Handles, Air Purifiers, Garment Steamers, Prestige Shavers, Sleep & Respiratory Care, Clearance products, GC9630/20, GC9682/86, GC9635/26, S9211/26, BT9810/13, HR3752/01, HR1889/71 ja HD9650/99.

Suojakalvotukun alessa tälläkin hetkellä puhelintarvikkeita: panssarilaseja, näytönsuojia, suojakalvoja, kuoria ja muita puhelintarvikkeita jopa 50 % alennuksella!

Suojis-panssarilasilla varmistat, että laitteesi kestää arjen vauhdit ja kolhut naarmuitta. Suojis-tuotteet nyt 30 % alennuksella!

Tietoa kaupasta Mobiilitukku.fi

Mobiilitukku.fi on joustava, nuorekas ja raikas verkkokauppa, joka tarjoaa kaikille yleisimmille matkapuhelin- ja tablettimalleille tyylikkäitä, suojaavia ja toimivia suojakoteloita, -kuoria, -kalvoja ja muita lisätarvikkeita. Valikoima kattaa melkein kaikille uusimmille mobiililaitteille sopivat tuotteet. Kaupan varastosaldo päivittyy reaaliajassa, joten näet suoraan miten nopeasti saat tuotteesi. Normaali toimitusaika on vain pari arkipäivää ja koon puolesta sopivat tuotteet toimitetaan suoraan postilaatikkoon. Ja mikä parasta, tilaukseen ei lisätä toimitus- tai käsittelykuluja, vaan hinta on se, mikä tuotetiedoissa on näkyvissä.

Mobiilitukun tavoite on tarjota hinta-laatusuhteeltaan parhaita tuotteita sekä ystävällistä ja positiivista asiakaspalvelua, joka toimii nopeasti ja auttaa kysymyksissä.

Yhteystiedot

Three Empty Cases Oy / Mobiilitukku.fi
Torikatu 19, 2krs,
80100 Joensuu

Y-tunnus: 2515663-4

Puh. +358442381835
info@mobiilitukku.fi

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-16.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 30.4.2019.