Milrab alennuskoodit

Milrab alennuskoodi

Milrab on Norjasta kotoisin olevan verkkokauppa, joka toimittaa varusteet ulkoilmaelämään, retkeilyyn, urheiluun ja taktiseen käyttöön.

Milrab sai alkunsa myymällä taktisia varusteita, jotka täyttivät puolustusvoimien erikoisjoukkojen vaatimukset. Taktisilla varusteilla tarkoitetaan varusteita, jotka kestävät erityisen kovaa kulutusta ja toimivat hyvin vaativissakin olosuhteissa. Sittemmin Milrab on laajentanut valikoimaansa kattamaan samat vaatimukset täyttäviin ulkoilu-, retkeily- ja urheiluvarusteisiin.

Siirry ostoksille »

Outletissa tuotteita jopa 56 % alennuksella!

Milrab-outletista löydät varusteiden myyntierien viimeisiä kappaleita ja poistotuotteita jopa -56 % alennuksella.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin

Tilauksen loppusumman ollessa yli 100 euroa, saat tuotteet kokonaan ilman toimituskuluja.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Milrab alennuskoodeista

Milrab on perustettu Norjassa vuonna 2005, mutta idea yrityksestä on vanhempi. Se sai alkunsa perustajien kiinnostuksesta haasteisiin, kovaan paineeseen ja rajojen rikkomiseen.

Yritys aloitti toimittamalla taktisia varusteita Norjan puolustusvoimille. Vaatimuksena oli, että varusteet kestäisivät erittäin kovaa rasitusta ja toimisivat optimaalisesti vaativissakin olosuhteissa. Pian komennukselta palanneet sotilaat huomasivat, etteivät tavalliset varusteet enää täyttäneetkään heidän odotuksiaan. Vaatteet tuntuivat raskailta ja niiden ilmanvaihto oli huono. Monista varusteista puuttui ominaisuuksia, joihin he olivat ehtineet tottua.

Milrab huomasi tarpeen ja ymmärsi, että laadukkaiden varusteiden tulisi olla kaikkien saataville. Siksi sen tuotevalikoima on räätälöity sopimaan niin ulkoilmaihmisille, treenaajille, urheilijoille kuin muuten vain liikkujillekin. Yrityksen periaate on Gears You There - Varustamme sinut perille.

Milrabin valikoimiin kuuluvat muun muassa varusteet, vaatteet, kengät, kellot, lasit, laukut, reput ja elektroniikka. Sen myymiä tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Suunto, Garmin, Oakley, Under Armour, American Optical, Leatherman ja Brynje.

Yhteystiedot

Milrab.com
C/O Posten Logistik AB
Terminalveien 1
70298 Örebro
RUOTSI

Puh. +358753251233 (ark. klo 8-19)

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 6.3.2019.