Members.com alennuskoodit

Members.com alennuskoodi

Members.com on vuodesta 2011 lähtien toiminut ”eksklusiivinen shoppailuklubi”, joka tarjoaa jäsenilleen erilaisia rajoitettuja kampanjoita. Se on osa pohjoismaista Qliro Group -konsernia.

Members.com-kampanjat vaihtelevat mm. muodin, matkailun, elämysten ja lifestylen välillä. Kampanja-aikoina jäsenillä on mahdollisuus ostaa useiden tunnettujen tuotemerkkien ja brändien tuotteita todella edulliseen hintaan. Sivuston kautta saat jopa 80 % alennuksia kampanjatuotteista ja -palveluista.

Siirry ostoksille »

Katso suosituimmat klubituotteet juuri nyt!

Vaatteita, kenkiä, asusteita, kauneudenhoitotuotteita, urheiluvaatteita, kodintuotteita ja sisustusta huippumerkeiltä huippuedullisesti. Liity jäseneksi nyt!

Voimassa toistaiseksi.

Liity klubiin ja shoppaile aina 30-70 % edullisemmin!

Liity Members.comin pohjoismaiseen shoppailuklubiin ja saat muotia, sisustusta, matkoja ja elämyksiä 30-70 % alennuksella! Members.com toimii yhteistyössä yli 200 tunnetun tuotemerkin kanssa.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Members.com

Members.com on markkinapaikka, joka yhdistää trenditietoiset kuluttajat, jotka ovat kiinnostuneita muodista ja lifestylestä, sekä tuotteitaan markkinoivat yritykset. Se tarjoaa ainutlaatuisia tarjouksia muodin, kodin sisustuksen, urheilun ja muiden lifestyletuotteiden saralla. Palvelu aloitti toimintansa vuonna 2011. Nykyään se on osa Campadre Scandinavia AB:ta.

Ainutlaatuinen shoppailuklubi jäsenille

Members.com tarjoaa aika- ja volyymirajoitteisia alennettuun hintaan tarjottavia kampanjatuotteita, jotka ovat vain jäsenien käytettävissä. Tarkoin valitut tuotemerkit ovat sisäänostajien valitsemia ja niitä tarjotaan jäsenille hintaan, jota et löydä mistään muualta.

Rekisteröityminen klubiin on maksutonta, eikä siihen sisälly minkäänlaista ostopakkoa. Voit myös päättää jäsenyyden milloin tahansa.

Kampanjat käynnistyvät joka aamu kello 7 ja ne ovat tyypillisesti voimassa vain 3-5 päivää. Kampanjahintaisia tuotteita on saatavilla rajoitettu määrä, joten joskus ne saattavat loppua jo ensimmäisten tuntien aikana. Jäsenet saavat kampanjoista muistutuksen.

Yhteystiedot

asiakaspalvelu@members.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 30.4.2019.