Meidän Talo alennuskoodit

Meidän Talo alennuskoodit & tarjoukset joulukuu 2023

Meidän Talo on Suomen suurin ja paras omakotiasujan tai rakentajan lehti. Se tietää ja jakaa kaiken rakentamisesta, remontoinnista ja sisustamisesta sekä tarjoaa hyötytietoa ja ideoita lukijoilleen 12 kertaa vuodessa.

Lehden tarjoamilla vinkeillä vältät ongelmat ja tuotevertailuilla teet onnistuneet hankinnat. Katso Suomen parhaat Meidän Talo -tarjoukset alta ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi nyt kampanjahintaan!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Meidän Talo 5 kk + tilaajalahja 29,90 €

Varaa itsellesi ihania lukuhetkiä ja tilaa Meidän Talo -lehti nyt tarjoushintaan. Saat 5 kk Meidän Talo -lehteä + valitsemasi tilaajalahjan hintaan 29,90 € (norm. 42,50 €). Tai anna lahjaksi Meidän Talo -lehden tilaus – se on lahja, josta riittää iloa pitkäksi aikaa!

Voimassa toistaiseksi.

Tilaa Meidän Talo -lehti parhaaseen tarjoushintaan.

Minkälainen lehti Meidän Talo on ?

Meidän Talo on A-lehtien julkaisema aikakauslehti, joka käsittelee rakentamista ja remontoimista. Lehti ilmestyy kuukausittain (12 kertaa vuodessa). Sen päätoimittaja on Jenny Brandt.

Mitä Meidän Talo -lehti tarjoaa?

Meidän Talo -lehden jutuista lukijat saavat asiantuntevia vinkkejä ja ohjeita.

Meidän Talo on inspiroiva lehti kaikille, jotka suunnittelevat kotiinsa muutosta - on se sitten vanhan talon peruskorjaus, keittiö- tai kylppäriremontti, pihaprojekti tai uuden talon rakentaminen.

Lehti esittelee Suomen huikeimmat remontit ja rakennusprojektit ennen- ja jälkeen-kuvien kera. Se kertoo, miten remontti tehtiin ja antaa parhaat vinkit rakennus- ja sisustusmateriaaleihin.

Meidän Talo nostaa esiin myös remonttien tekijät, jotka ovat rohkeasti uskaltautuneet mukaan uskomattiin projekteihin.

Muutosjuttujen lisäksi Meidän Talo vie lukijat vierailulla Suomen persoonallisimpiin koteihin.

Mitä mieltä lukijat ovat Meidän Talo -lehdestä?

Meidän Talon lukijat ovat kiitelleet lehteä erityisesti tavallisten perheiden talojen monipuolisista ja mielenkiintoisista esittelyistä, sisustus- ja rakennustuotetiedoista, sekä vinkeistä ja neuvoista, joita se tarjoaa.

Mitä saan Meidän Talo -lehden tilaajana?

Jokaisessa Meidän Talo -lehden numerossa:

  • Vanhojen talojen pelastustarinoita ja rohkeita ratkaisuja
  • Pienempiä muutoskohteita, jotka valmistuvat vaikka yhdessä viikonlopussa
  • Kotona-osiossa kurkistuksia kiinnostaviin koteihin ja rakennuksiin ympäri Suomea
  • Valintaoppaasta parhaat vinkit omiin rakennus- ja remonttiprojekteihin

Miksi kannattaa tilata Meidän Talo -lehti?

Jos haluat pysyä ajan tasalla uusimmista rakentamisen ja remontoimisen trendeistä ja ideoista, saada rahanarvoisia näkemyksiä alan ammattilaisilta, vierailla Suomen huikeimmissa kodeissa ja kuulla parhaat sisustus- ja remonttimateriaalit, tilaa Meidän Talo kotiisi edulliseen hintaan.

Kuinka paljon lukijoita Meidän Talo -lehdellä on?

Meidän Talo tavoittaa Kansallisen mediatutkimuksen mukaan 99 000 lukijaa (KMT 2022).

tilaa meidän talo lehti

Alennuskoodi 101 tarjoaa paitsi alennuskoodit satoihin verkkokauppoihin, myös upeimmat lehtitarjoukset Meidän Talo -lehtiin ja kymmeniin muihin kotimaisiin lehtiin, jotta kaikki voivat säästää verkko-ostoksissaan.