Meidän Talo alekoodi

Parhaat Meidän Talo alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Meidän Talo alennuskoodit toukokuu 2024

Meidän Talo on Suomen suurin ja paras omakotiasujan tai rakentajan lehti. Se tietää ja jakaa kaiken rakentamisesta, remontoinnista ja sisustamisesta sekä tarjoaa hyötytietoa ja ideoita lukijoilleen 12 kertaa vuodessa.

Lehden tarjoamilla vinkeillä vältät ongelmat ja tuotevertailuilla teet onnistuneet hankinnat. Katso Suomen parhaat Meidän Talo -tarjoukset alta ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi nyt kampanjahintaan!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Tilaa Meidän Talo -lehti 3 kk nyt vain 19,90 €

Tilaus sisältää 3 nroa, eli vain 6,63 €/lehti. Saat kaupan päälle valitsemasi tilaajalahjan ja halutessasi yllätysedun!

Voimassa toistaiseksi.

Meidän Mökki on aikakauslehti rakentamisesta, remontoinnista, sisustamisesta ja puutarhanhoidosta kiinnostuneille. Tutustu lehteen ja tilaa upeaan tarjoushintaan.

Meidän Talo -lehti lyhyesti

Meidän Talo on A-lehtien julkaisema aikakauslehti rakentamisesta ja remontoimisesta kiinnostuneille. Se tarjoaa runsaasti asiantuntevia vinkkejä ja ohjeita sekä ammattitaitoisesti kuratoituja materiaali- ja tuotesuosituksia. Sen sisarlehti on saman julkaisijan Meidän Mökki -lehti. Lehti ilmestyy kuukausittain, yhteensä 12 kertaa vuodessa.

Kansallisen Mediatutkimuksen mukaan Meidän Talo -lehdellä on 92 000 lukijaa.

Meidän Talo on omakotiasujan luottobrändi

Meidän Talo -lehti on kasvanut vuosien saatossa omakotiasujien keskuudessa luotetuksi brändiksi, joka tarjoaa käytännönläheistä ja arvokasta tietoa niin sisustamisen, puutarhanhoidon kuin rakentamisenkin saralla.

Lehden suosio perustuu sen kykyyn ymmärtää omakotiasujan arkea ja tarpeita, tarjoten ratkaisuja ja ideoita, jotka tekevät asumisesta nautinnollisempaa ja hallittavampaa.

Meidän Talo on inspiroiva lehti kaikille, jotka suunnittelevat kotiinsa muutosta - on se sitten vanhan talon peruskorjaus, keittiö- tai kylppäriremontti, pihaprojekti tai uuden talon rakentaminen.

Lehti esittelee Suomen huikeimmat remontit ja rakennusprojektit ennen- ja jälkeen-kuvien kera. Se kertoo, miten remontti tehtiin ja antaa parhaat vinkit rakennus- ja sisustusmateriaaleihin.

Meidän Talo nostaa esiin myös remonttien tekijät, jotka ovat rohkeasti uskaltautuneet mukaan uskomattiin projekteihin.

Muutosjuttujen lisäksi tämä lehti vie lukijat vierailulle Suomen persoonallisimpiin koteihin.

Meidän Talo on omakotiasujan inspiraation lähde kaikille, jotka suunnittelevat kotiinsa muutosta.

Kohdennettua sisältöä talon omistajille

Meidän Talo on vakiinnuttanut asemansa omakotitalon asumisen sydämessä tarjoamalla kohdennettua ja arvokasta sisältöä kaikille omakotitalossa asuville, rakentaville ja siitä haaveileville.

Se ei ainoastaan keskustele asumisen perusasioista, vaan syventyy myös niihin monipuolisiin ja intohimoisiin ulottuvuuksiin, jotka tekevät omakotiasumisesta monelle suomalaiselle elämäntavan.

Inspiroivaa hyötysisältöä

Lehden sisältö on räätälöity vastaamaan omakotiasujan tarpeita ja toiveita. Jokainen numero sisältää:

 • Sisustusvinkkejä, -neuvoja ja -ideoita, jotka tuovat kotiin raikkautta ja persoonallisuutta.
 • Puutarhaohjeita. Viherpeukaloiden vinkkejä ja oppaita, jotka auttavat luomaan unelmiesi puutarhan.
 • Rakennus- ja remontointiohjeita. Asiantuntijoiden ohjeita ja vinkkejä suurempiin ja pienempiin rakennus- ja remonttiprojekteihin.

Omakotiasumisen monipuolisuus ja syvyys

Meidän Talo -lehti on noussut merkittäväksi tiedon ja inspiraation lähteeksi kaikille, jotka arvostavat omakotitaloelämää.

Sen sivuilla käsitellään syvällisesti ja asiantuntevasti kaikkia omakotiasumisen ulottuvuuksia, muodostaen sillan unelmien ja todellisuuden välille.

Lehti tarjoaa lukijoilleen vinkkejä, neuvoja ja ideoita, jotka ulottuvat laajasti eri aihealueille. Lehden tarkoituksena on palvella niin kokeneita omakotitalon omistajia kuin aloittelevia rakentajia ja remontoijia, tarjoten jokaiselle jotakin.

Miksi kannattaa tilata Meidän Talo?

Meidän Talo -lehden tilaaminen on erinomainen päätös kaikille, jotka asuvat tai suunnittelevat asuvansa omakotitalossa. Tässä vain muutamia syitä, miksi Meidän Talo on välttämätön resurssi omakotiasujille.

 1. Käytännönläheisiä vinkkejä ja ohjeita, jotka auttavat arjessa, olipa kyseessä sitten pienen pintaremontin tekeminen tai puutarhaperannan perustus.
 2. Uusimmat trendit ja ajattomat vinkit sisustuksesta, jotka tekevät kodistasi ainutlaatuisen ja viihtyisän.
 3. Puutarhanhoito-ohjeita sekä ideoita ja opastusta viheralueiden suunnitteluun ja hoitoon, jotka tuovat pihan eloon.
 4. Innostu muiden projekteista. Lehden artikkelit tarjoavat jatkuvan inspiraation lähteet, jotka voivat auttaa sinua toteuttamaan omia unelmiasi.
 5. Vanhojen talojen pelastustarinoita ja rohkeita ratkaisuja.
 6. Pienempiä muutoskohteita, jotka valmistuvat vaikka yhdessä viikonlopussa.
 7. Kotona-osiossa kurkistuksia kiinnostaviin koteihin ja rakennuksiin ympäri Suomea
 8. Valintaoppaasta parhaat vinkit omiin rakennus- ja remonttiprojekteihin.
 9. Uusimpia trendejä, tuotteita ja tekniikoita, jotka pitävät sinut ajan tasalla ja joiden avulla teet älykkäämpiä ratkaisuja.
 10. Vuodenaikoihin liittyviä aiheita olipa kyseessä sitten puutarhanhoito kesällä tai talvikauden sisustusprojektit.
 11. Tilaus on investointi kotiisi. Meidän Talon tilaus on pitkällä tähtäimellä kannattava investointi, sillä se tarjoaa hyötytietoa ja inspiraatiota, joiden avulla kasvatat kotisi arvoa ja viihtyisyyttä!

Monet lukijat ovat kiitelleet lehteä erityisesti tavallisten perheiden talojen monipuolisista ja mielenkiintoisista esittelyistä, sisustus- ja rakennustuotetiedoista, sekä vinkeistä ja neuvoista, joita se tarjoaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Meidän Talo -lehti tilataan?
Voit tilata lehden netistä suoraan A-lehtien verkkosivuilta tai etsiä parempaa tarjousta lehtitilauksia välittävien tahojen sivuilta. Listaamme tällä sivulla kaikkien yhteistyökumppaneidemme tarjoukset ja mahdolliset tilaajalahjat, jotta tarjousten vertailu kävisi mahdollisimman helposti.
Miten usein Meidän Talo ilmestyy?
Meidän Talo ilmestyy kuukausittain eli 12 kertaa vuodessa.
Ovatko tarjouksenne kestotilauksia vai määräaikaisia tilauksia?
Sekä että. Julkaisemme tarjouksia sekä jatkuviin kestotilauksiin että määräaikaisiin tilausvaihtoehtoihin. Toivottavasti löydät juuri sinulle sopivan tarjouksen.
Mitä eroa on määräaikaisella ja kestotilauksella?
Määräaikainen tilaus on automaattisesti tilausjakson (esim. 3 kk, 6 kk tai 12 kk) jälkeen päättyvä tilaus, joka on uusittava, mikäli haluat jatkaa tilausta. Jatkuva tilaus eli kestotilaus on edullisempi tilausvaihtoehto, joka jatkuu normaalihintaisena tilausjakson päätyttyä, ellei tilausta peruta.
Mitä "pysyvästi reilu hinta tarkoittaa"?
Tilatessasi lehden A-lehtien verkkosivuilta, saat lehtitilauksen pysyvästi reiluun hintaan. Tämä tarkoittaa, että tilauksesi hinta pysyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa ilman yllättäviä hinnankorotuksia.
Onko tähän lehteen alennus- tai tarjouskoodia?
Jos lehtitilauksia myyvään verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, voit olla varma, että löydät sen meiltä. Julkaisija A-lehdet käyttää alennuskoodeja hyvin säästeliäästi, joten ne ovat harvinaisempia.
Sisältyykö tarjouksiin digilehti?
A-lehtien jatkuviin tilauksiin sisältyy näköislehti ja -arkisto PDF-muodossa. Voit lukea tilaamiesi lehtien uusimman sekä aikaisemmin ilmestyneet numerot millä tahansa laitteella ilman erillisiä sovelluksia.
Miten digilehteä pääsee lukemaan?
Digi- eli näköislehteä pääsee lukemaan A-tunnuksella. Näköislehtiarkistoon kirjaudutaan antamallasi sähköpostiosoitteella ja puhelinnumerolla. Tarvitset A-tunnuksen luomiseen asiakasnumerosi, jonka löydät lehden takakannesta tai laskusta.
Milloin seuraava numero ilmestyy?
Katso Meidän Talo -lehden ilmestymispäivät ja teemat Mediakortit.fi-sivustolta.
Kuinka paljon lukijoita Meidän Talolla on?
Kansallisen mediatutkimuksen mukaan Meidän Talon lukijamäärä on 92 000. Lehden lukijoista 51 % on naisia ja 49 % miehiä. Suurimmat lukijaryhmät ovat 45+ miehet ja naiset. 66 % lukijoista asuu omakotitalossa, erillistalossa tai maatilalla.
Mistä voi ostaa irtonumeroita?
Irtonumeroita myydään lehtipisteissä kautta maan, mukaan lukien R-kioskit ja hyvin varustellut marketit. Voit lukea ja lainata irtonumeroita myös kirjastoissa.
Kuka on Meidän Mökin päätoimittaja?
Päätoimittajana toimii Jenny Brandt.

Alennuskoodi101.fi tarjoaa paitsi alennuskoodit satoihin verkkokauppoihin, myös upeimmat lehtitarjoukset kotimaisiin lehtiin, jotta kaikki voivat säästää verkko-ostoksissaan.