Meidän Mökki alekoodi

Parhaat Meidän Mökki alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Meidän Mökki alennuskoodit toukokuu 2024

Meidän Mökki on Suomen suurin ja monipuolisin mökki- ja vapaa-ajanasumisen lehti. Meidän Mökki esittelee kauneimmat mökit kaikkialla Suomessa ja tarjoaa arvokasta tietoa kaikille mökkeilijöille.

Meidän Mökin jokaisessa numerossa annetaan hyödyllisiä vinkkejä, tee itse -ohjeita sekä ideoita omalle mökille ja mökkeilyyn.

Katso Suomen paras Meidän Mökki -tarjous ja tilaa lehti nyt kampanjahintaan!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Meidän Mökki 3 kk nyt vain 19,90 € (sis. lahja)

Tilaa Meidän Mökki 3 kk nyt vain 19,90 € sisältäen 3 numeroa. Saat kaupan päälle valitsemasi tilaajalahjan (sekä mahdollisen yllätysedun ;). Tilaus on jatkuva, mutta voit peruuttaa sen milloin tahansa.

Voimassa toistaiseksi.

Meidän Mökki on A-lehtien julkaisema aikakauslehti mökin omistajille tai siitä haaveileville. Tutustu ja tilaa lehti tarjoushintaan.

Meidän Mökki -lehti lyhyesti

Meidän Mökki on A-lehtien julkaisema aikakauslehti, jonka aihealueita ovat mökkielämä, saunominen, puuhastelu, nikkarointi, puutarhanhoito ja muut mökkiharrastukset. Sen sisarlehti on saman julkaisijan Meidän Talo -lehti.

Lehden joka numerossa tarjoaa runsaasti hyväntuulisia sisustus-, kunnostus-, talous-, pihanhoito- ja tee itse -vinkkejä. Lehden kohderyhmää ovat suomalaiset mökkeilijät ja mökkeilystä kiinnostuneet, sekä aktiiviset mökkiharrastajat.

Kuvassa henkilö rentoutuu lueskelemalla Meidän Mökki -lehteä ulkona pöydän ääressä, jossa myös hedelmälautanen ja lasillinen jääkylmää juomaa.

Meidän Mökki on maanläheinen hyötylehti ja vinkkipankki

Meidän Mökki on jokaisen suomalaisen mökkiläisen äänenkannattaja. Se on rehellinen ja maanläheinen hyötylehti, paras kaveri, lakkaamaton ilon ja tiedon lähde sekä ehtymätön vinkkipankki.

Lehden mukana pääset vierailemaan sympaattisilla mökeillä eri puolella Suomea ja tutustumaan niiden asukkaisiin ja elämänmuotoonsa.

Kurkista asukkaiden saunoihin, inspiroidu lehden tuunaus- ja nikkarointivinkeistä ja opit uutta mökkien ja piharakennusten kunnossapidosta ja puutarhanhoidosta.

Lehden lukijat pitävät sitä erittäin kivana lehtenä, josta saa uusia ideoita ja vinkkejä muiden projekteista. Monet tilaavat lehteä vain haaveillaakseen omasta mökistä. Kauniit kuvat ja piristävät jutut ovat monelle lehden parasta antia.

Meidän Mökki -lehti tarjoaa tilaajille persoonallisten mökkien esittelyjä, aitoa mökkielämää ja kekseliäitä remonttivinkkejä.

Miksi kannattaa tilata Meidän Mökki?

Oletko ylpeä mökin omistaja, joka haluaa saada kaiken irti kesälomastasi ja elämästä mökillä? Älä etsi kauempaa kuin Meidän Mökki-lehti, joka on täynnä inspiraatiota, vinkkejä ja ideoita sisustamiseen, kunnostamiseen ja ylläpitoon.

Herkullisia reseptejä mökkikeittiöön, vinkkejä täydellisen ulko-oleskelutilan luomiseen, Meidän Mökki tarjoaa sitä kaikkea. Lisäksi, lehdestä löydät eksklusiivia alennuksia ja tarjouksia mökilläsi tarvittaviin tuottteisiin ja palveluihin.

Älä missaa enää yhtään numeroa, vaan ala Meidän Mökki -lehden tilaajaksi tänään!

Jokaisessa Meidän Mökki -lehden numerossa:

  • Kymmeniä persoonallisia ja omistajiensa vaalimia mökkejä.
  • Aitoa mökkielämää, jäljittelemätöntä tunnelmaa ja luonnonläheisyytta.
  • Painavaa asiaa saunasta ja suomalaisesta saunakulttuurista.
  • Kekseliäitä remonttivinkkejä ja tee itse -ideoita, joiden avulla saat tartuttua toimeen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Meidän Mökki -lehti tilataan?
Voit tilata lehden netistä suoraan A-lehtien verkkosivuilta tai etsiä parempaa tarjousta lehtitilauksia välittävien tahojen sivuilta. Listaamme tällä sivulla kaikkien yhteistyökumppaneidemme tarjoukset ja mahdolliset tilaajalahjat, jotta tarjousten vertailu olisi mahdollisimman helppoa.
Miten usein Meidän Mökki ilmestyy?
Meidän Mökki ilmestyy kuukausittain eli 12 kertaa vuodessa.
Ovatko tarjouksenne kestotilauksia vai määräaikaisia tilauksia?
Sekä että. Julkaisemme tarjouksia sekä jatkuviin kestotilauksiin että määräaikaisiin tilausvaihtoehtoihin. Toivottavasti löydät erinomaisen tarjouksen.
Mitä eroa on määräaikaisella ja kestotilauksella?
Määräaikainen tilaus on automaattisesti tilausjakson (esim. 3 kk, 6 kk tai 12 kk) jälkeen päättyvä tilaus, joka on uusittava, mikäli haluat jatkaa tilausta. Jatkuva tilaus eli kestotilaus on edullisempi tilausvaihtoehto, joka jatkuu normaalihintaisena tilausjakson päätyttyä, ellei tilausta peruta.
Mitä "pysyvästi reilu hinta tarkoittaa"?
Tilatessasi lehden A-lehtien verkkosivuilta, saat lehtitilauksen pysyvästi reiluun hintaan. Tämä tarkoittaa, että tilauksesi hinta pysyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa. Ei yllättäviä hinnankorotuksia.
Onko tähän lehteen alennus- tai tarjouskoodia?
Jos lehtitilauksia myyvään verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi, voit olla varma, että löydät sen meiltä. Julkaisija A-lehdet käyttää alennuskoodeja hyvin säästeliäästi, joten ne ovat harvinaisempia.
Sisältyykö tarjouksiin digilehti?
A-lehtien jatkuviin tilauksiin sisältyy näköislehti ja -arkisto PDF-muodossa. Voit lukea tilaamiesi lehtien uusimman sekä aikaisemmin ilmestyneet numerot millä tahansa laitteella ilman erillisiä sovelluksia.
Miten digilehteä pääsee lukemaan?
Digi- eli näköislehteä pääsee lukemaan A-tunnuksella. Näköislehtiarkistoon kirjaudutaan antamallasi sähköpostiosoitteella ja puhelinnumerolla. Tarvitset A-tunnuksen luomiseen asiakasnumerosi, jonka löydät lehden takakannesta tai laskusta.
Milloin seuraava numero ilmestyy?
Katso Meidän Mökki -lehden ilmestymispäivät ja teemat Mediakortit.fi-sivustolta.
Kuinka paljon lukijoita Meidän Mökillä on?
Kansallisen mediatutkimuksen mukaan Meidän Mökin lukijamäärä on 140 000. Lehden lukijoista 57 % on naisia ja 43 % miehiä. Suurimmat lukijaryhmät ovat 50+ naiset ja miehet. Puolella lukijoista on oma mökki tai vapaa-ajan asunto käytössään.
Mistä voi ostaa irtonumeroita?
Irtonumeroita myydään lehtipisteissä kautta maan, mukaan lukien R-kioskit ja hyvin varustellut marketit. Voit lukea ja lainata irtonumeroita myös kirjastoissa.
Kuka on Meidän Mökin päätoimittaja?
Päätoimittajana toimii Kari-Otso Nevaluoma.

Alennuskoodi 101 tarjoaa paitsi alennuskoodit satoihin verkkokauppoihin, myös upeimmat lehtitarjoukset kotimaisiin lehtiin, jotta kaikki voivat säästää verkko-ostoksissaan.