Meidän Mökki alennuskoodit

Meidän Mökki alennuskoodit & tarjoukset joulukuu 2023

Meidän Mökki on Suomen suurin ja monipuolisin mökki- ja vapaa-ajanasumisen lehti. Meidän Mökki esittelee kauneimmat mökit kaikkialla Suomessa ja tarjoaa arvokasta tietoa kaikille mökkeilijöille.

Meidän Mökin jokaisessa numerossa annetaan hyödyllisiä vinkkejä, tee itse -ohjeita sekä ideoita omalle mökille ja mökkeilyyn.

Katso Suomen paras Meidän Mökki -tarjous ja tilaa lehti nyt kampanjahintaan!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Katso Lehtikuninkaan Meidän Mökki -tarjous!

Klikkaa Lehtikuninkaan sivuille ja katso vaihtuvat Meidän Mökki -lehden tarjoukset!

Voimassa toistaiseksi.

meidan mokki tarjous

Minkälainen lehti on Meidän Mökki?

Meidän Mökki on A-lehtien julkaisema aikakauslehti, jonka aihealueita ovat mökkielämä, saunominen, puuhastelu, nikkarointi, puutarhanhoito ja muut mökkiharrastukset. Lehden joka numerossa on runsaasti sisustus-, kunnostus-, talous-, pihanhoito- ja tee itse -vinkkejä. Lehden kohderyhmää ovat suomalaiset mökkeilijät ja mökkeilystä kiinnostuneet, sekä aktiiviset mökkiharrastajat.

Mitä Meidän Mökki -lehti tarjoaa?

Meidän Mökki on jokaisen mökkiläisen äänenkannattaja. Se on rehellinen ja maanläheinen hyötylehti, paras kaveri, lakkaamaton ilon ja tiedon lähde sekä ehtymätön vinkkipankki.

Lehden mukana pääset vierailemaan sympaattisilla mökeillä eri puolella Suomea ja tutustumaan niiden asukkaisiin ja elämänmuotoonsa. Kurkista asukkaiden saunoihin, inspiroidu lehden tuunaus- ja nikkarointivinkeistä ja opit uutta mökkien ja piharakennusten kunnossapidosta ja puutarhanhoidosta.

Mitä lukijat ovat mieltä Meidän Mökki -lehdestä?

Meidän Mökki -lehden lukijat pitävät sitä erittäin kivana lehtenä, josta saa uusia ideoita je vinkkejä muiden projekteista. Monet tilaavat lehteä vain haaveillaakseen omasta mökistä. Kauniit kuvat ja piristävät jutut ovat monelle lehden parasta antia.

tilaa meidän mökki lehti

Mitä saat Meidän Mökki -lehden tilaajana?

Jokaisessa Meidän Mökki -lehden numerossa:

  • Kymmeniä persoonallisia ja omistajiensa vaalimia mökkejä.
  • Aitoa mökkielämää, jäljittelemätöntä tunnelmaa ja luonnonläheisyytta.
  • Painavaa asiaa saunasta ja suomalaisesta saunakulttuurista.
  • Kekseliäitä remonttivinkkejä ja tee itse -ideoita, joiden avulla saat tartuttua toimeen.

Miksi kannattaa tilata Meidän Mökki -lehti?

Oletko ylpeä mökin omistaja, joka haluaa saada kaiken irti kesälomastasi ja elämästä mökillä? Älä etsi kauempaa kuin Meidän Mökki-lehti, joka on täynnä inspiraatiota, vinkkejä ja ideoita sisustamiseen, kunnostamiseen ja ylläpitoon.

Herkullisia reseptejä mökkikeittiöön, vinkkejä täydellisen ulko-oleskelutilan luomiseen, Meidän Mökki tarjoaa sitä kaikkea. Lisäksi, lehdestä löydät eksklusiivia alennuksia ja tarjouksia mökilläsi tarvittaviin tuottteisiin ja palveluihin.

Älä missaa enää yhtään numeroa, vaan ala Meidän Mökki -lehden tilaajaksi tänään!

Kuinka paljon lukijoita Meidän Mökki -lehdellä on?

Meidän Mökki -lehden lukijamäärä on jo 134 000 (KMT 2022). Lukijoista 59 % on naisia ja 41 % miehiä, joten tämä lehti on todellakin tavoittanut kaikki suomalaiset!

Alennuskoodi 101 tarjoaa paitsi alennuskoodit satoihin verkkokauppoihin, myös upeimmat lehtitarjoukset kotimaisiin lehtiin, jotta kaikki voivat säästää verkko-ostoksissaan.