Matsmart alennuskoodit

Matsmart

Ruokahävikki on Suomessa vuosittain 335-460 miljoonaa kiloa. Suuri osa hävikistä olisi toisella tavalla käsiteltynä täysin syötäväksi kelpaavaa ruokaa.

Matsmart on yritys, joka ostaa syömäkelpoista ja muuten jätteeksi päätyviä tuotteita, ja myy niitä kuluttajille 20-90 alennuksella. Vuonna 2016 se pelasti 708 tonnia ruokaa.

Matsmartin mielestä syömäkelpoinen ruoka on tarkoitettu syötäväksi. Se ostaa sisään suuria määriä tuotteita, kuten kahvia, teetä, hedelmiä, naposteltavia, leipää, keksejä, pesuaineita ja muuta, tarjotakseen niitä asiakkailleen erittäin edulliseen hintaan.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Matsmart alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Naposteltavia ja makeisia alkaen 1 €:lla

Makeisia, suklaata, lakua, purukumeja, perunalastuja ja muuta naposteltavaa alkaen vain 1 eurolla!

Pelasta ruokaa jopa 0 €

Tältä osastolta löydät todella edullisesti tuotteita. Näiden tuotteiden parasta ennen -päiväys on lähestymässä tai ohitettu, mutta ne ovat täysin käyttökelpoisia. Auta pelastamaan ruokaa!

Luomuruokatuotteita Matsmartilta alkaen 2 €

Luomuosastolta löydät muun muassa juomia, pähkinöitä, sipsejä, pastaa ja teetä alkaen vain 2 euroa!

Ruokaa jopa 90 % alennuksella

Hyvää ylijäämäruokaa jopa 90 % alennuksella. Toimituskulut vain 6,90 euroa jokaista 20 kilogrammaa kohti.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Matsmart

Liity Teekauppa Chayan kanta-asiakasohjelmaan ja keräät jokaisesta 10 €:n ostoksesta yhden pisteen. Pisteen arvo on 0,30 € ja voit käyttää keräämiäsi pisteitä tulevien tilausten maksamiseen. Liity ilmaiseksi nyt!

Ruokaboksissa ei ole sitoutumisaikoja tai jäsenmaksuja. Voit kokeilla palvelua tilaamalla ensimmäisen boksin kotiovellesi alkaen 59 euroa sisältäen 3 reseptiä. Voit laittaa tilauksesi tauolle milloin tahansa.

Liity Keveen postituslistalle ja saat 40 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Tarjous on voimassa vähintään 15 €:n tilauksissa ja voimassa 31 päivää rekisteröitymisestä.

Käytätkö luomutuotteita ja superfoodeja päivittäin? Ostamalla säästöpakkauksia säästät jopa 40 %. Säästöpakkaus on myös ekologinen valinta, koska sinun ei tarvitse tilata niin usein pakkausmateriaalia tarvitaan vähemmän.

Tietoa kaupasta Matsmart

Matsmart on vuonna 2014 perustettu ruotsalainen verkkokauppa, joka myy muuten hävikkiin päätyvää ruokaa. Se voi johtua esimerkiksi ylituotannosta, sesonkivaihteluista, pakkausten vaihtumisesta tai lähestyvistä parasta ennen -päiväyksistä. Matsmartin avulla voit vähentää ruokahävikkiä ja vaikuttaa siten ympäristöön. Ja mikä parasta: voit ostaa tuotteita 20-90 % alennuksella!

Miten ruokaa voi toimittaa netin välityksellä? Matsmart myy vain ruokaa, jonka toimittamiseen ei tarvita kylmäketjua. Tuotteet toimitetaan normaalissa postipaketissa kaikkialle Suomeen.

Kaupan valikoima vaihtelee, koska se myy vain ruokaa ja muita tuotteita, joiden myynti tavallisiin ruokakauppoihin on syystä tai toisesta hankalaa. Ostamalla Matsmartista olet vähentämässä ruokahävikkiä ja vaikuttamassa kestävään kehitykseen. Esimerkiksi vuonna 2017 se pelasti asiakkaidensa kanssa 2500 tonnia ruokaa!

Yhteystiedot

Matsmart
Teollisuustie 9
04300 Tuusula

Huom! Ei palautusosoite.

Y-tunnus: 2831923-2

Puh. 09 4245 2972
hello@matsmart.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 30.4.2019.