Matsmart alennuskoodit

Matsmart alennuskoodi

Ruokahävikki on Suomessa vuosittain 335-460 miljoonaa kiloa. Suuri osa hävikistä olisi toisella tavalla käsiteltynä täysin syötäväksi kelpaavaa ruokaa.

Matsmart on yritys, joka ostaa syömäkelpoista ja muuten jätteeksi päätyviä tuotteita, ja myy niitä kuluttajille 20-90 alennuksella. Vuonna 2016 se pelasti 708 tonnia ruokaa.

Matsmartin mielestä syömäkelpoinen ruoka on tarkoitettu syötäväksi. Se ostaa sisään suuria määriä tuotteita, kuten kahvia, teetä, hedelmiä, naposteltavia, leipää, keksejä, pesuaineita ja muuta, tarjotakseen niitä asiakkailleen erittäin edulliseen hintaan.

Tältä sivulta löydät uusimmat Matsmart alennuskoodit, kampanjat ja tarjoukset!

Siirry ostoksille »

Naposteltavia ja makeisia alkaen 1 €:lla

Makeisia, suklaata, lakua, purukumeja, perunalastuja ja muuta naposteltavaa alkaen vain 1 eurolla!

Voimassa toistaiseksi.

Pelasta ruokaa jopa 0 €

Tältä osastolta löydät todella edullisesti tuotteita. Näiden tuotteiden parasta ennen -päiväys on lähestymässä tai ohitettu, mutta ne ovat täysin käyttökelpoisia. Auta pelastamaan ruokaa!

Voimassa toistaiseksi.

Luomuruokatuotteita Matsmartilta alkaen 2 €

Luomuosastolta löydät muun muassa juomia, pähkinöitä, sipsejä, pastaa ja teetä alkaen vain 2 euroa!

Voimassa toistaiseksi.

Ruokaa jopa 90 % alennuksella

Hyvää ylijäämäruokaa jopa 90 % alennuksella. Toimituskulut vain 6,90 euroa jokaista 20 kilogrammaa kohti.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Matsmart

Matsmart on vuonna 2014 perustettu ruotsalainen verkkokauppa, joka myy muuten hävikkiin päätyvää ruokaa. Se voi johtua esimerkiksi ylituotannosta, sesonkivaihteluista, pakkausten vaihtumisesta tai lähestyvistä parasta ennen -päiväyksistä. Matsmartin avulla voit vähentää ruokahävikkiä ja vaikuttaa siten ympäristöön. Ja mikä parasta: voit ostaa tuotteita 20-90 % alennuksella!

Onko Matsmartille alennuskoodia?

Kyllä. Tämä yritys hyödyntää alennuskoodeja markkinoinnissaan ja löydät uusimmat Matsmart alennuskoodit aina meidän sivuiltamme.

Ikävä kyllä Matsmart alennuskoodeja on tarjolla vain harvoin.

Kokemustemme mukaan todennäköisin hetki löytää oikeasti toimiva Matsmart alennuskoodi on suurten myyntipäivien; black fridayn, ystävänpäivän tai singles' dayn alla.

Jos siis löysit sivuiltamme voimassa olevan Matsmart alennuskoodin, sinulla kävi loistava tuuri!

Kopioi koodi sivuiltamme (se on täysin ilmaista) ja liitä se verkkokaupan ostoskori-sivulla sille varattuun kenttään.

Klikkaa lopuksi "lisää"-nappia, jolloin Matsmart alennuskoodin oikeuttama alennus tai muu etu, kuten ilmainen toimitus tai kaupanpäällinen aktivoituu.

Ellet löytänyt toimivaa Matsmart alekoodia juuri tänään, ei hätää. Julkaisemme sivuillamme myös erilaisia alennuskampanjoita ja tarjouksia. Lisäksi Matsmartin hinnat ovat jo valmiiksi hyvin edullisia. :)

Lisää tämä sivu selaimesi kirjanmerkkeihin ja palaa myöhemmin tarkistamaan tilanne.

Miten ruokaa voidaan toimittaa netin välityksellä?

Matsmart myy vain ruokaa, jonka toimittamiseen ei tarvita kylmäketjua. Tuotteet toimitetaan normaalissa postipaketissa kaikkialle Suomeen.

Kaupan valikoima vaihtelee, koska se myy vain ruokaa ja muita tuotteita, joiden myynti tavallisiin ruokakauppoihin on syystä tai toisesta hankalaa. Ostamalla Matsmartista olet vähentämässä ruokahävikkiä ja vaikuttamassa kestävään kehitykseen. Esimerkiksi vuonna 2017 se pelasti asiakkaidensa kanssa 2500 tonnia ruokaa!

Yhteystiedot

Matsmart
Teollisuustie 9
04300 Tuusula

Huom! Ei palautusosoite.

Y-tunnus: 2831923-2

Puh. 09 4245 2972
hello@matsmart.fi

www.matsmart.fi