Martinex alennuskoodit

Martinex alennuskoodi

Martinex on raisiolainen perheyhtiö, joka tunnetaan tekstiilien, lahja- ja taloustavaroiden sekä lelujen ja pelien suunnittelijana ja valmistajana.

Martinex myy muun muassa Muumi-tuotteita, tekstiilejä ja pelejä. Yhtiön tavoitteena on suunnitella, valmistaa ja myydä ”ihastuttavia, rakastettuja ja toimivia tuotteita, jotka tekevät arjesta viihtyisämpää, helpompaa ja hauskempaa”.

Siirry ostoksille »

Ilmainen toimitus yli 45 €:n tilauksille

Koskee normaalitoimistusta noutopisteeseen (norm. 2,90 €/tilaus).

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Martinex

Oy Martinex Ab on lahja- ja taloustavaroiden sekä leikkikalujen, pelien ja tekstiilien valmistaja, maahantuoja, tukkuliike ja verkkokauppa. Perheyrityksen perusti vuonna 1986 Suomen BRIOn toimitusjohtajana 16 vuotta toiminut Risto Muinonen vaimonsa Tuulan kanssa. Yrityksen aputoimimet ovat Artia ja Peliko.

Vuonna 2003 Martinex osti suomalaisen lautapelivalmistajan Pelikon koko peliliiketoiminnan ja kustantaa ja valmistaa tunnettuja lauta- ja korttipelejä kuten Afrikan tähteä, Pekka-pelikortteja ja Muumipeliä. Vuonna 2013 Martinex osti kaarinalaisen Emmi-Tuotteen ja ruotsalaisen pelivalmistajan Mindtwisterin. Martinexin, Pelikon ja Mindtwisterin fuusion myötä konsernilla on suuri osuus lautapelimarkkinoista Skandinaviassa.

Martinexin omaan valmistukseen kuuluvat Peliko-pelien lisäksi monien lastenkirjojen oheistuotteet kuten Muumi-, Mauri Kunnas- sekä Viiru ja Pesonen -tuotteet. Yrityksen valmistamaa muovista Muumitaloa on myyty yli 200 000 kappaletta. Taloustavaroiden tuotemerkkejä ovat Iloleipuri (leivontatarvikkeet), Koti (keraamiset ja melamiiniset astiasarjat sekä lahjatavara) ja Satu Vuorion suunnittelema Saara Design (keraamiset käyttöastiat ja kattaussarjat). Yrityksen omaa muotoilua edustavat useimpien kodintuotteiden ja -tekstiilien kuosit.

Martinexin tuotteita viedään Ruotsiin ja muihin Pohjoismaihin sekä Isoon-Britanniaan ja Japaniin. Vuonna 2016 yritys laajensi toimintaansa kuluttajapuolelle avaten oman verkkokaupan. Vuonna 2017 Martinex osti Aarikka Oy:n koko osakekannan. Aarikka on suomalainen koruihin ja piensisustustuotteisiin erikoistunut yritys, jonka tuotteiden päämateriaali on puu.

Yhteystiedot

Oy Martinex Ab
PL 46
21201 Raisio

Y-tunnus 0557983-2

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-16:

Puh. 050 464 9770
asiakaspalvelu@martinex.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 18.9.2020.