Maku-lehti alennuskoodit

Maku-lehti

Suomen suurin ruokalehti tietää, mikä on herkullisinta juuri nyt. Maku tarjoaa kotikokeille helpostusta arkeen ja ideoita juhliin. Herkulliset reseptit ja ohjeet upeilla ruokakuvilla ja kattausideoilla inspiroivat niin arkikokkaajaa kuin ruokaharrastajaakin.

Kaikki Maku-lehdessä esitelly reseptit on laadittu suomalaisiin kotikeittiöihin sopiviksi. Ohjeissa panostetaan kauden raaka-aineisiin ja kiinnostaimpiin uutuuksiin. Maku ei jätä ketään nälkäiseksi!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Maku-lehti alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso Lehtikuninkaan Maku-tarjous!

Katso Lehtikuninkaan vaihtuvat Maku-lehden tarjoukset ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi nyt kampanjahintaan. Tarjous sisältää usein arvokkaan tilaajalahjan!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Maku-lehti

Tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Juoksija-lehden tarjouksiin ja tilaa lehti kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuva Tiede Luonto -lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja ja tilaa kiehtova Tiede Luonto joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Valitse Matka-lehtitarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja, ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.