Lux-Case.fi alennuskoodit

Lux-Case.fi

Lux-Case (www.lux-case.fi) on verkkokauppa, joka tarjoaa erilaisia puhelintarvikkeita: suojakuoret, kotelot, näytönsuojat, laukut ja muut tarvikkeet lähes kaikille älypuhelinmalleille sekä useimmille tableteille. Kaupasta löydät tarvikkeet muun muassa seuraaville merkeille: Apple, HTC, Samsung, Nokia, LG, Sony Ericsson, Sony, Motorola, Google, Huawei ja Blackberry.

Verkkokauppa tarjoaa aina ilmaiset toimitukset kaikkialle Suomeen. Hyödynnä myös sivuiltamme löytyvät Lux-Case alennuskoodit saadaksesi ostoksesi mahdollisimman edullisesti!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Lux-Case.fi alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Lux-Case: Black Week – 20 % alennusta

10 % alennusta tilauksesta

Voimassa toistaiseksi. Ilmoitathan toimimattomasta koodista meille, kiitos.

10 % alennusta puhelimen kuorista

Voimassa toistaiseksi. Ilmoitathan toimimattomasta koodista meille, kiitos.

Ilmainen toimitus yli 29 €: tilauksiin

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Lux-Case.fi

Ei voi yhdistää muiden alennusten kanssa.

Tarjous ei koske puhelimia, varaosia, lahjakortteja eikä tuotepaketteja.

Alennus koskee valikoituja tuotteita. Voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, kuitenkin enintään 31.12. asti.

Ei koske seuraavia tuotteita/tuoteryhmiä: IPL Hair Removal, DiamondClean Toothbrush Handles, Air Purifiers, Garment Steamers, Prestige Shavers, Sleep & Respiratory Care, Clearance products, GC9630/20, GC9682/86, GC9635/26, S9211/26, BT9810/13, HR3752/01, HR1889/71 ja HD9650/99.

Suojakalvotukun alessa tälläkin hetkellä puhelintarvikkeita: panssarilaseja, näytönsuojia, suojakalvoja, kuoria ja muita puhelintarvikkeita jopa 50 % alennuksella!

Suojis-panssarilasilla varmistat, että laitteesi kestää arjen vauhdit ja kolhut naarmuitta. Suojis-tuotteet nyt 30 % alennuksella!

Tokoi Techiltä löydät varaosat, työkalut ja asennussarjat tarkkoine asennusohjeineen. Korjaamalla puhelimen itse voit säästää jopa 80 % puhelimen huoltokuluista!

Tietoa kaupasta Lux-Case.fi

Kuvankaappaus Lux-Case.fi verkkokaupasta maaliskuussa 2015

Lux-Case.fi on ruotsalaisen WePack AB:n omistama ja hallinnoima verkkokauppa. Se tarjoaa yli 25 000 tuotteen valikoiman tarvikkeita puhelimille, tableteille, kannettaville tietokoneille sekä mp3- ja mp4-soittimille ja muille medialaitteille. Valikoimista löytyy tarvikkeita lähes kaikille ikinä julkaistuille älypuhelin- ja tablettimalleille.

Valikoimiin kuuluvat suojakuoret, kotelot, kalvot, pussit, laturit, kuulokkeet, autotarvikkeet, kaiuttimet, ständit, telineet ja muut tarvikkeet tunnetuimpien valmistajien laitteille, mukaan lukien Apple, Samsung, HTC, Google, Huawei, LG, Nokia, Sony ja Lenovo. Tarjolla on paljon tuotteita myös vähemmän tunnetuille valmistajille.

Lux-Casen myyntivaltteja ovat:

  • Valtava yli 25 000 tuotteen valikoima
  • Aina ilmainen toimitus kaikkialle Suomeen
  • Vain korkealaatuisia tuotteita
  • Kaikki tuotteet aina saatavilla
  • Nopeat toimitukset
  • Helpot palautukset
  • 100 % tyytyväisyystakuu
  • Yli 10 vuoden kokemuksella

Tilaaminen Lux-Casen verkkokaupasta

Kaikki verkkokaupasta löytyvät tuotteet löytyvät suoraan varastosta ja ne ovat valmiina lähetettäväksi heti. Tilauksia lähetetään joka päivä, joten toimitukset ovat nopeat ja pysyvästi ilmaiset tilauksen koosta riippumatta. Ennen klo 18.00 vastaanotetut tilaukset lähtevät varastolta matkaan jo saman päivän aikana. Toimituksessa käytetään Ruotsin ja Tanskan postipalveluita. Keskimääräinen toimitusaika Suomeen on 3-5 arkipäivää.

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto-oikeus. Avaamattomilla ja alkuperäisessä kunnossa olevilla tuotteilla on palautusoikeus. Palautukset tulee tehdä omakustanteisesti. Tuotepalautuksissa on noudatteva palautusohjetta, joka löytyy täältä.

Yhteystiedot

WePack AB / Lux-Case.fi
Volframgatan 3
21364 Malmö
RUOTSI

+46 (0)40 222 900
Palautelomake

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 1.5.2019.