Lux-Case alennuskoodit

Lux-Case alennuskoodi

Lux-Case (www.lux-case.fi) on verkkokauppa, joka tarjoaa erilaisia puhelintarvikkeita: suojakuoret, kotelot, näytönsuojat, laukut ja muut tarvikkeet lähes kaikille älypuhelinmalleille sekä useimmille tableteille. Kaupasta löydät tarvikkeet muun muassa seuraaville merkeille: Apple, HTC, Samsung, Nokia, LG, Sony Ericsson, Sony, Motorola, Google, Huawei ja Blackberry.

Verkkokauppa tarjoaa aina ilmaiset toimitukset kaikkialle Suomeen. Hyödynnä Lux-Case alennuskoodi saadaksesi ostoksesi mahdollisimman edullisesti!

Siirry ostoksille »

10 % alennusta tilauksesta

Voimassa toistaiseksi. Ilmoitathan toimimattomasta koodista meille, kiitos.

Voimassa toistaiseksi.

10 % alennusta puhelimen kuorista

Voimassa toistaiseksi. Ilmoitathan toimimattomasta koodista meille, kiitos.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 29 €: tilauksiin

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Lux-Case

Kuvankaappaus Lux-Case.fi verkkokaupasta maaliskuussa 2015

Lux-Case.fi on ruotsalaisen WePack AB:n omistama ja hallinnoima verkkokauppa. Se tarjoaa yli 25 000 tuotteen valikoiman tarvikkeita puhelimille, tableteille, kannettaville tietokoneille sekä mp3- ja mp4-soittimille ja muille medialaitteille. Valikoimista löytyy tarvikkeita lähes kaikille ikinä julkaistuille älypuhelin- ja tablettimalleille.

Valikoimiin kuuluvat suojakuoret, kotelot, kalvot, pussit, laturit, kuulokkeet, autotarvikkeet, kaiuttimet, ständit, telineet ja muut tarvikkeet tunnetuimpien valmistajien laitteille, mukaan lukien Apple, Samsung, HTC, Google, Huawei, LG, Nokia, Sony ja Lenovo. Tarjolla on paljon tuotteita myös vähemmän tunnetuille valmistajille.

Lux-Casen myyntivaltteja ovat:

  • Valtava yli 25 000 tuotteen valikoima
  • Aina ilmainen toimitus kaikkialle Suomeen
  • Vain korkealaatuisia tuotteita
  • Kaikki tuotteet aina saatavilla
  • Nopeat toimitukset
  • Helpot palautukset
  • 100 % tyytyväisyystakuu
  • Yli 10 vuoden kokemuksella

Onko Lux-Case luotettava?

Lue asiakkaiden Lux-Case kokemuksia TrustPilot-palvelussa. Tätä kirjoitettaessa verkkokauppa on saanut arvosanan 3,2/5 (keskitasoinen) perustuen yli 30 arvosteluun.

Tilaaminen Lux-Casen verkkokaupasta

Kaikki verkkokaupasta löytyvät tuotteet löytyvät suoraan varastosta ja ne ovat valmiina lähetettäväksi heti. Tilauksia lähetetään joka päivä, joten toimitukset ovat nopeat ja pysyvästi ilmaiset tilauksen koosta riippumatta. Ennen klo 18.00 vastaanotetut tilaukset lähtevät varastolta matkaan jo saman päivän aikana. Toimituksessa käytetään Ruotsin ja Tanskan postipalveluita. Keskimääräinen toimitusaika Suomeen on 3-5 arkipäivää.

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto-oikeus. Avaamattomilla ja alkuperäisessä kunnossa olevilla tuotteilla on palautusoikeus. Palautukset tulee tehdä omakustanteisesti. Tuotepalautuksissa on noudatteva palautusohjetta, joka löytyy täältä.

Yhteystiedot

WePack AB / Lux-Case.fi
Volframgatan 3
21364 Malmö
RUOTSI

Puh. +46 (0)40 222 900

Viralliset sivut: lux-case.fi