Linea alekoodi

Parhaat Linea alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Linea alennuskoodit heinäkuu 2024

Linea (lineakauniskoti.fi) on menestyvä sisustustuotteiden postimyyntiyritys, jonka valikoimiin kuuluu laadukkaat ja edulliset verhot, matot, valaisimet, pyyhkeet, vuodevaatteet, kalusteet, koriste-esineet ja paljon muuta. Vuonna 2008 perustetulla yrityksellä on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Nykyään Linea kaunis koti on vahva kodinsisustuksen tuotemerkki, joka tunnetaan paitsi lineakauniskoti.fi-verkkokaupastaan, myös useita kertoja vuodessa ilmestyvästä kuvastostaan. Verkkokauppa tarjoaa modernit turvasuodattimet, maksuratkaisut ja turvallisen ostokokemuksen.

Kun haluat hieman säästää ostoksissasi, hyödynnä sivuiltamme löytyvät Linea-alennuskoodit ja -tarjoukset!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Yli 200 tuotetta sisustusalessa juuri nyt!

Voimassa toistaiseksi.

Inspiroidu Linean sisustusuutuuksista

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 69 € ostoihin

Voimassa toistaiseksi.

linea alennuskoodit ja tarjoukset

Onko Lineakauniskoti.fi-verkkokauppaan alennuskoodia?

Kyllä, tämä yritys hyödyntää alennuskoodeja ja päivitämme uusimmat Linea kaunis koti -alennuskoodit aina ensimmäisenä tälle sivulle. Lineakauniskoti.fi-verkkokaupassa alennuskoodeista käytetään myös nimitystä tarjouskoodi.

Mitä etuja Linea-alennuskoodilla voi saada?

Tyypillinen alennus on pienempi (esim. 15 % tai 20 %) alennuskoodi koko tilaukseen tai reilumpi (esim. –30 %) alennuskoodi tiettyyn tuoteryhmään tai koskien tilauksen kalleinta tuotetta.

Miten usein Linea-alennuskoodeja on saatavilla?

Linea kauniskoti on yksi vähemmän aktiivisista sisustusverkkokaupoista, mitä tulee erilaisten alennuskoodien ja tarjouskoodien tarjoamiseen asiakkailleen. Tyypillisesti Linea-alennuskoodi on saatavilla muutaman kuukauden välein ja se on voimassa 1-3 viikon ajan.

Tarjoaako Linea alennuskoodia uusille asiakkaille tai uutiskirjeen tilaajille?

Monet verkkokaupat tarjoavat alennuskoodin uusille uutiskirjeen tilaajille, mutta tällä hetkellä Lineakauniskoti.fi:stä ei löydy tällaista lupausta. Tilaamalla uutiskirjeen ja seuraamalla yrityksen Facebook-sivua (Linea Suomi) kuulet kuitenkin uusista alennuksista ja tarjouksista tuoreeltaan.

lineakauniskoti alekoodi

Miten käytän Linea-alennuskoodini?

Aluksi kopioi sopivin Linea-alekoodi sivuiltamme ja siirry osoitteeseen lineakauniskoti.fi. Tee ostokset normaalisti ja siirry lopuksi kassalle, jossa tuotelistauksen alla näet linkin "ilmoita tarjouskoodi". Napsauta linkkiä ja liitä kopioiomasi Linea-alennuskoodi tähän kenttään. Muista klikata lopuksi "lisää" ja voit viimeistellä tilauksesi.

Onko Lineakauniskoti.fi-kauppaan opiskelija-alennuksia?

Tällä hetkellä tämä yritys ei näytä tarjoavan opiskelijoille erillisiä alennuksia. Opiskelijoiden kannattaa hyödyntää tältä sivulta löytyvät Linea-alekoodit ja -tarjoukset saadakseen säästöjä.

Voinko tilata osamaksulla?

Valitsemalla maksutavaksi Avardan laskun tai tilin, saat ostoksille jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa ja voit maksaa ostokset omassa tahdissa jopa 36 kk:n maksuajalla. Tutustu lasku- ja tilimaksutapojen ehtoihin verkkokaupan ehdot-sivulla.

Onko Lineakauniskoti.fi luotettava verkkokauppa?

Tämän verkkokaupan takana on ruotsalainen AMA Group i Borås AB -niminen yritys, jonka ruotsalainen y-tunnus on 556669-2082. Sama yritys pyörittää Suomessa Ateljé Margaretha-, Knittingroom- ja Åshild-verkkokauppoja.

Trustpilot-sivustolla lineakauniskoti.fi ei ole saanut vielä yhtään arvostelua, mutta voit lukea asiakkaiden kokemuksia kaupan muiden kieliversioiden sivuilta: Ruotsi (1,7/5) ja Norja (2,4/5).

Miten voin ottaa yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun?

Puhelimitse 09 3157 9230 (ma-pe klo 8-18) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lineakauniskoti.fi.

Yhteystiedot

Knittingroom / Lineakauniskoti.fi
PL 6370
00002 Helsinki