Lindex alennuskoodit

Lindex

Lindex on yksi Pohjois-Euroopan johtavista muotiketjuista. Se on osa suomalaista Stockmann-konsernia.

Lindexin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman kansainvälistä muotia naisille ja lapsille. Tuotevalikoimiin kuuluvat laadukkaat ja trendikkäät naistenvaatteet, naisten alusvaatteet sekä lasten ja vauvojen vaatteet.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Lindex alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Liity ilmaiseksi kanta-asiakkaaksi – Saat 10 % alennuskoodin

More at Lindex -kanta-asiakkaana saat enemmän etuja ja kaikki tekemästi ostokset kerryttävät bonusta, jota voit käyttää tuleviin hankintoihin. Jäseneksi liittyminen on ilmaista!

Nouda myymälästä ja säästä toimituskulut

Tee tilaus verkossa ja valitse toimitustavaksi nouto myymälästä. Näin säästät 4 euron toimitusmaksun.

Alusvaateoutletissa tuotteita jopa 70 % alennuksella

Rintaliivejä, alushousuja, yöasuja, sukkia ja sukkahousuja jopa -70 %.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Lindex

Minimitilaus 30 €.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Ei koske ale- ja partnerituotteita.

Tilaa Daniel Wellingtonin uutiskirje ja saat uutiset ja tarjoukset sähköpostiisi. Saat myös 10 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisen tilauksen yhteydessä.

Tietoa kaupasta Lindex

Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista. Sillä on noin 475 myymälää, joista noin 40 on franchising-myymälöitä. Kivijalkakauppojen lisäksi sillä on verkkokauppa noin 30 maassa. Lindex on osa suomalaista, pörssissä noteerattua Stockmann-konsernia.

Lindexillä on töissä noin 5000 työntekijää, joista viitisensataa työskentelee Göteborgissa sijaitsevassa pääkonttorissa ja jakelukeskuksessa. Heidän tehtäviinsä kuuluvat osto, markkinointi, IT. viestintä, henkilöstö, talous, logistiikka ja muut palvelut.

Myymälät ovat Lindexin ydin, koska siellä yritys kohtaa asiakkaansa. Myymälöissä työskentelee osaavia myyjiä, visualisteja, myymäläpäälliköitä ja apulaisia. Myymälöiden lisäksi yrityksellä on maakonttorit Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tšekissä ja Iso-Britanniassa.

Lindex ei valmista tuotteita itse, vaan se työskentelee yhteistyössä noin 140 tavarantoimittajan ja 240 tehtaan kanssa. Tuotantomarkkinoilla yrityksellä on tuotantotoimistot, jotka varmistavat, että vaatteet valmistetaan parhaissa mahdollisissa tuotantoprosesseissa ja työolosuhteissa.

Laaja valikoima muotia

Lindexin muoti kattaa naistenvaatteet, lastenvaatteet, alusvaatteet ja kosmetiikkaa. Sen muodilla tärkeintä on hyvä istuvuus ja korkea laatu. Vaatteet ovat hintansa arvioisia ja muodikkaita. Ne on valmistettu vastuullisesti ja kestävällä tavalla.

Muodin tarkoitus on inspiroida ja tarjota vaatteita kaikkiin tilanteisiin. Ostosten tekeminen tulee olla helppoa ja hauskaa. Vaatteilla voi tuoda esille omaa persoonallisuuttaan ja niitä on helppo yhdistellä omaa tyyliä ja tarpeita mukaillen.

Yhteystiedot

Lindex Oy
Korkeavuorenkatu 28
00130 Helsinki

Y-tunnus 0672409-3

Puh. 0800 130 730
Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-21.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 2.5.2019.