Lindex alennuskoodit

Lindex alennuskoodi

Lindex on yksi Pohjois-Euroopan johtavista muotiketjuista. Se on osa suomalaista Stockmann-konsernia. Tältä sivulta löydät uusimmat ja varmasti toimivat Lindex alennuskoodit ja tarjoukset.

Lindexin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman kansainvälistä muotia naisille ja lapsille. Tuotevalikoimiin kuuluvat laadukkaat ja trendikkäät naistenvaatteet, naisten alusvaatteet sekä lasten ja vauvojen vaatteet.

Joten poimi vapaasti ostoksille mukaasi uusin Lindex alennuskoodi ja säästä ostoksissasi!

Siirry ostoksille »

Liity ilmaiseksi kanta-asiakkaaksi – Saat 10 % alennuskoodin

More at Lindex -kanta-asiakkaana saat enemmän etuja ja kaikki tekemästi ostokset kerryttävät bonusta, jota voit käyttää tuleviin hankintoihin. Jäseneksi liittyminen on ilmaista!

Voimassa toistaiseksi.

Nouda myymälästä ja säästä toimituskulut

Tee tilaus verkossa ja valitse toimitustavaksi nouto myymälästä. Näin säästät 4 euron toimitusmaksun.

Voimassa toistaiseksi.

Alusvaateoutletissa tuotteita jopa 70 % alennuksella

Rintaliivejä, alushousuja, yöasuja, sukkia ja sukkahousuja jopa -70 %.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Lindex

Lindex alennuskoodit

Koska olet sivuiltamme, mietit varmaankin onko Lindexille saatavilla alennuskoodia?

Olet tullut oikeaan paikkaan, nimittäin Lindexin verkkokauppa hyödyntää markkinoinnissaan alekoodeja, uusimmat Lindex alennuskoodit löydät juuri tältä sivulta!

Jos löysit sivuiltamme hyvän Lindex alennuskoodin, niin ole hyvä ja nauti saamistasi säästöistä! Alekoodien käyttö on täysin ilmaista, sillä me saamme palkkiomme suoraan mainostajalta.

Ellet löytänyt Lindex alennuskoodia juuri tänään, palaa sivuillemme myöhemmin uudelleen. Julkaisemme alennuskoodeja Lindexille ja satoihin muihin verkkokauppoihin lähes päivittäin.

Kokemustemme mukaan Lindexille on tarjolla alennuskoodi hyvin harvoin. Lähinnä vain parhaimpina myyntisesonkeina, kuten ystävänpäivänä, singles' dayna ja hyvällä tuurilla ennen joulua.

Alennuskoodien sijaan Lindex luottaa enemmän erilaisiin tarjouskampanjoihin, jolloin voit saada alennuksen ilman alennuskoodia esimerkiksi tietystä tuoteryhmästä, kuten rintaliiveistä, alusvaatteista, farkuista tai mekoista.

Julkaisemme sivuillamme myös erilaisia Lindex tarjouksia ja kampanjoita.

Laaja valikoima muotia

Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista. Sillä on noin 475 myymälää, joista noin 40 on franchising-myymälöitä. Kivijalkakauppojen lisäksi sillä on verkkokauppa noin 30 maassa. Lindex on osa suomalaista, pörssissä noteerattua Stockmann-konsernia.

Lindexillä on töissä noin 5000 työntekijää, joista viitisensataa työskentelee Göteborgissa sijaitsevassa pääkonttorissa ja jakelukeskuksessa. Heidän tehtäviinsä kuuluvat osto, markkinointi, IT. viestintä, henkilöstö, talous, logistiikka ja muut palvelut.

Myymälät ovat Lindexin ydin, koska siellä yritys kohtaa asiakkaansa. Myymälöissä työskentelee osaavia myyjiä, visualisteja, myymäläpäälliköitä ja apulaisia. Myymälöiden lisäksi yrityksellä on maakonttorit Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tšekissä ja Iso-Britanniassa.

Lindex ei valmista tuotteita itse, vaan se työskentelee yhteistyössä noin 140 tavarantoimittajan ja 240 tehtaan kanssa. Tuotantomarkkinoilla yrityksellä on tuotantotoimistot, jotka varmistavat, että vaatteet valmistetaan parhaissa mahdollisissa tuotantoprosesseissa ja työolosuhteissa.

Lindexin muoti kattaa naistenvaatteet, lastenvaatteet, alusvaatteet ja kosmetiikkaa. Sen muodilla tärkeintä on hyvä istuvuus ja korkea laatu. Vaatteet ovat hintansa arvioisia ja muodikkaita. Ne on valmistettu vastuullisesti ja kestävällä tavalla.

Muodin tarkoitus on inspiroida ja tarjota vaatteita kaikkiin tilanteisiin. Ostosten tekeminen tulee olla helppoa ja hauskaa. Vaatteilla voi tuoda esille omaa persoonallisuuttaan ja niitä on helppo yhdistellä omaa tyyliä ja tarpeita mukaillen.

Yhteystiedot

Lindex Oy
Korkeavuorenkatu 28
00130 Helsinki

Y-tunnus 0672409-3

Puh. 0800 130 730
Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 10-21.

Viralliset sivut: lindex.com/fi