Lehtikuningas alekoodi

Parhaat Lehtikuningas alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Lehtikuningas alennuskoodit toukokuu 2024

Lehtikuningas (lehtikuningas.fi) on aikakauslehtien tilausmyyntiin erikoistunut verkkokauppa, josta löydät kotimaiset ja ulkomaiset lehdet määräaikais- ja kestotilauksilla.

Alennuskoodi101.fi etsii puolestasi uusimmat ja parhaat Lehtikuningas-alennuskoodit, jotta sinä voit saada haluamasi lehden mahdollisimman edullisesti ja voisit säästää lehtitilauksissa.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Lehtitilaus alle 10 €:lla!

Seuraa linkkiä, josta löydät kaikista edullisimpien lehtien vaihtuvat tarjoukset. Osaan tilauksista sisältyy myös tilaajalahja!

Voimassa toistaiseksi.

Katso viikon uutiskirjetarjoukset

Joka viikko uudet huipputarjoukset vain uutiskirjeen tilaajille. Nämä tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan.

Voimassa toistaiseksi.

Paras valikoima ulkomaisia lehtiä kampanjahintaan

Lehtikuninkaalta löydät kattavimman valikoiman ruotsalaisia, saksalaisia, brittiläisiä ja yhdysvaltalaisia lehtiä. Ei postikuluja!

Voimassa toistaiseksi.

lehtikuningas alennuskoodit

Lehtikuningas.fi on vuonna 2001 perustettu verkkokauppa, joka tarjoaa laajan ja jatkuvasti päivittyvän valikoiman kotimaisia ja ulkomaisia lehtitarjouksia. Sen lehtitarjousten valikoima kattaa määräaikaiset ja kestotilaukset sekä upeat tilaajalahjat. Lehtikuninkaan kautta voit tilata kaikki lehdet helposti suoraan netistä ja verkkokauppa on avoinna vuoden jokaisena päivänä 24 tuntia vuorokaudessa. Lehtikuningas.fi-sivuston omistaa Mediafy Magazines Oy, joka on osa ruotsalaista Mediafy AB -konsernia. Mediafy on osa Adlibris-konsernia. Etsitpä sitten hyvää tarjousta Kodin Kuvalehteen, Tekniikan Maailmaan tai Tieteen Kuvalehteen, on Lehtikuningas.fi sivusto, johon kannattaa tutustua. Ja mitä Lehtikuningas-alennuskoodeihin tulee, tältä sivulta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon niistä!

Miten tilaan lehden Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta?

Lehden tilaaminen netistä ei voisi olla helpompaa. Siirry ensin osoitteeseen lehtikuningas.fi.

Jos tiedät, mitä lehteä etsit, kirjoita lehden nimi yläreunan hakukenttään, napsauta lehteä ja valitse tarjous ja siirrä se ostoskoriin. Täytä yhteystietosi kassalla ja maksa tilaus.

Ellet ole varma, minkä lehden tilaisit, selaa Lehtikuninkaan valikoimaa kategorioittain, tutustu verkkokaupan tilaajalahjoihin, tarjouksiin ja löytönurkkaan, josta löydät edullisimmat lehtitarjoukset.

Heti Lehtikuninkaan etusivulta näet ajankohtaisia kampanjoita.

Mitä maksutapoja Lehtikuningas tarjoaa?

Voit maksaa lehtitilauksen Klarnan välityksellä Visa-, Visa Electron-, MasterCard- ja Maestro-korteilla.

Voinko maksaa lehtitilauksen laskulla tai osamaksulla?

Voit valita Lehtikuningas.fi-verkkokaupassa maksutavaksi myös laskun, jolloin tilaus maksetaan suoraan kustantajan lähettämällä laskulla. Useimmat ulkomaiset lehdet vaativat lehtitilauksen maksamista laskulla, ennen tilauksen alkamista.

Klarnan "osta nyt, maksa myöhemmin" -vaihtoehto ei koske lehtitilauksia, joten osamaksu ei ole käytettävissä.

Onko Lehtikuninkaalle alennuskoodeja?

Kyllä, Lehtikuninkaalla on aika ajoin kampanjoita, joiden aikana verkkokauppaan on saatavilla alennuskoodi tai useampia. Etsimme jatkuvasti uusia Lehtikuningas-alennuskoodeja, jotka julkaisemme tällä sivulla.

Mitä Lehtikuningas-alennuskoodilla voi saada?

Lehtikuningas-alennuskoodilla voi saada ylimääräisiä alennuksia tai kaupanpäällisiä, jotka eivät kuulu normaaliin tarjouksiin. Joskus vuosia sitten Lehtikuninkaan alekoodilla sai kaupan päälle etelänmatkan.

Miten usein Lehtikuningas-alennuskoodeja on saatavilla?

Alennuskoodien käyttö tämän verkkokaupan markkinoinnissa näyttäisi olevan vähenemään päin, ts. Lehtikuningas-alennuskoodi on saatavilla hyvin harvoin. Julkaisemme tällä sivulla kuitenkin myös erilaisia ajankohtaisia Lehtikuningas-alennuksia, -tarjouksia ja -kampanjoita.

lehtikuningas alennuskoodin käyttäminen

Lehtikuningas-alennuskoodini ei toimi. Missä vika?

Niin Lehtikuninkaan kuin kaikkien muidenkin verkkokauppojen alennuskoodien käyttöön liittyy erityisiä ehtoja ja rajoituksia, joista tärkein on voimassaoloaika. Varmista, että Lehtikuningas-alennuskoodisi on yhä voimassa ja että olet kirjoittanut koodin oikein. Ikävä kyllä, netissä on myös toimimattomia feikkikoodeja julkaisevia sivustoja.

Mitkä ovat parhaat tavat säästää lehtitilauksissa?

Tässä ovat meidän suosikkitapamme säästää lehtitilauksissa:

  • Katso ajankohtaiset alennukset, tarjoukset ja kampanjat suoraan lehtikuningas.fi:n etusivulta.
  • Hyödynnä Löytönurkan alennukset, löydöt ja tarjoukset 20 €:lla ja jopa alle.
  • Tarkista uusimmat Lehtikuningas-alennuskoodit tältä sivulta ennen tilaamista.
  • Vertaile hintoja ja tutustu myös muihin lehtitarjoukset-sivustoihin.
  • Maksa lehtitilaus Klarnan maksutavoilla välttääksesi käsittelymaksut.
  • Pyydä lahjaksi Lehtikuningas-lahjakortti, jolla voit maksaa seuraavan lehtitilauksen kokonaan tai osittain. Lehtikuninkaan lahjakortti on voimassa yhden vuoden.
  • Tilaa Lehtikuninkaan uutiskirje saadaksesi parhaat tarjoukset ja alennuskoodit suoraan sähköpostiisi.

Miten perun Lehtikuninkaan kautta tehdyn tilauksen?

Vaikka olisit tehnyt tilauksen Lehtikuningas.fi-verkkokaupasta, sinun on peruttava tilaus lehden kustantajan kautta. Katso kustantajan asiakaspalvelun yhteystiedot lehden takakannesta tai ensimmäisiltä sivuilta.

Yhteystiedot

Lehtikuningas.fi / Mediafy Magazines Oy
Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki

Asiakaspalvelu puh. 09 3158 4790
Asiakaspalvelu avoinna ma-to klo 9.30-13.00 ja 14.00-17.00, pe klo 9.30-12.30 ja 14.00-17.00.