Lehtikuningas alennuskoodit

Lehtikuningas alennuskoodi

Lehtikuningas (www.lehtikuningas.fi) on Mediafly Magazines Oy:n omistama aikakauslehtien tilausmyyntiin erikoistunut verkkokauppa.

Lehtikuningas.fi-sivustolta löydät suomalaiset ja ulkomaiset lehdet, joita on saatavilla sekä määräaikais- että kestotilauksena. Valikoima kasvaa viikoittain uusilla lehdillä ja lehtitarjouksilla. Useiden lehtitarjousten mukana saat lahjoja, kaupanpäällisiä tai muita rahanarvoisia etuja.

Alennuskoodi 101 etsii puolestasi uusimmat alennuskoodit Lehtikuningas.fi-verkkokauppaan, jotta sinä voit säästää lehtitilauksissa. Katso uusimmat Lehtikuningas-alennuskoodit alta ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi entistä edullisemmin!

Siirry ostoksille »

Lehtitilaus alle 10 €:lla!

Seuraa linkkiä, josta löydät kaikista edullisimpien lehtien vaihtuvat tarjoukset. Osaan tilauksista sisältyy myös tilaajalahja!

Voimassa toistaiseksi.

Katso viikon uutiskirjetarjoukset

Joka viikko uudet huipputarjoukset vain uutiskirjeen tilaajille. Nämä tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan.

Voimassa toistaiseksi.

Paras valikoima ulkomaisia lehtiä kampanjahintaan

Lehtikuninkaalta löydät kattavimman valikoiman ruotsalaisia, saksalaisia, brittiläisiä ja yhdysvaltalaisia lehtiä. Ei postikuluja!

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Lehtikuningas

Lehtikuningas.fi sivustoLehtikuningas.fi - lehtien tilauspalvelu

Lehtikuningas on osa Pohjoismaiden suurinta online-lehtimyyjää

Lehtikuningas.fi sivuston omistaa Mediafy Maganizes Oy, joka on osa Mediafly AB -konsernia. Mediafly AB on vuonna 2001 perustettu ruotsalainen kustantajien aikakaus- ja muita lehtiä myyvä yhtiö. Se on Pohjoismaiden suurin lehtiä myyvä yhtiö yli 3000 lehden valikoimallaan.

Lehtikuninkaan valikoimiin kuuluu 1184 suomalaista ja ulkomaista lehteä (tieto 11/2013). Sopivaa lehteä on helppo etsiä aihealueen, hinnan, suosion tai tilaajalahjan perusteella. Lahjaideat-sivulta voit etsiä sopivaa lehteä lahjaksi.

Lehtikuningas-sivustolla ilmoitetut hinnat ovat lopullisia hintoja - erillisiä toimituskuluja lehdissä ei siis ole. Tilaus on mahdollista maksaa tilauksen yhteydessä verkkopankkitunnuksilla tai ensimmäisen lehden mukana tulevalla laskulla.

Lehtikuninkaan alennuskoodeilla kaupan päälle jopa matkoja!

Silloin tällöin sivustolle on saatavilla myös alennuskoodeja, joilla on mahdollista saada ylimääräisiä alennuksia tai kaupanpäällisiä, jotka eivät kuulu normaaliin tarjoukseen. Lehtikuningas-alennuskoodeilla voit saada tilaukseesi kaupan päälle jopa etelänmatkan. Uusimmat koodit löydät aina parhaiten Alennuskoodi 101 -sivustolta.

Yhteystiedot

Lehtikuningas.fi / Mediafy Magazines Oy
Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki

Puh. 09 3158 4790
Asiakaspalvelu avoinna ma-to klo 9.30-13.00 ja 14.00-17.00, pe klo 9.30-12.30 ja 14.00-17.00.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 3.12.2017.