Lehtiapaja alekoodi

Parhaat Lehtiapaja alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Lehtiapaja alennuskoodit toukokuu 2024

Suomen Lehtiapaja (lehtiapaja.fi) on vuonna 1998 perustettu aikakaus- ja sanomalehtitilausten välittämiseen erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu yli 700 kotimaista ja ulkomaista julkaisua. Kaikki Lehtiapajan tarjoukset ovat määräaikaisia, joten tilaus päättyy automaattisesti tarjouskauden jälkeen, eikä sinun tarvitse huolehtia tilauksen perumisesta.

Vaikka Lehtiapaja.fi tunnetaan jo muutenkin edullisista hinnoistaan, tarkista ennen tilaamista uusimmat Lehtiapaja-alennuskoodit sivuiltamme ennen tilaamista!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Lehtitilaus alle 20 €:lla – katso parhaat tarjoukset

Voimassa toistaiseksi.

Mitä suomalaiset lukevat? Inspiroidu Lehtiapajan tilatuimmista

Voimassa toistaiseksi.

lehtiapaja alennuskoodi

Lehtiapaja.fi on vuodesta 1998 toiminut lehtitilausten jälleenmyyjä – se oikea lehtikauppa – joka haluaa palvella aikakauslehtitilaajia henkilökohtaisesti, nopeasti ja luotettavasti. Lehtiapaja tarjoaa turvalliset maksutavat, aina ilmaiset toimitukset sekä parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yhdelle sivulle kerättynä. Miten Lehtiapaja erottuu muista on siinä, että se ei myy lainkaan kestotilauksia. Kaikki Lehtiapaja.fi-verkkokaupassa myynnissä olevat lehtitilaukset ovat määräaikaisia, mikä tarkoittaa tietysti sitä, että tilaukset päättyvät automaattisesti tilausjakson lopussa, eikä sinun tarvitse huolehtia lehtitilauksen irtisanomisesta. Suomen Lehtiapaja ei myöskään harjoita minkäänlaista puhelinmyyntiä, joten voit vapaasti tutustua tarjouksiin netissä ilman painostusta. Jos haluat säästää lehtitilauksissa, olet oikeassa paikassa, sillä tällä sivulla kerromme kaiken tarvitsemasi Lehtiapaja-alennuskoodeista ja -tarjouksista.

Onko Lehtiapaja.fi luotettava verkkokauppa?

Kyllä, pian 25 vuotta aikakauslehtitilausten jälleenmyyjänä toimiva Lehtiapaja.fi on monille suomalaisille tuttu ja turvallinen verkkokauppa. Se on nykyään osa Mediafy Magazines Oy:tä (Y-tunnus 2317923-4), joka puolestaan on osa Pohjoismaiden johtavaa aikakauslehtitilausten jakelijaa Mediafy AB:ta.

Onko Lehtiapaja-verkkokauppaan alennuskoodia?

Olet oikeassa paikassa, sillä tämä yritys hyödyntää alennuskoodeja asiakkaiden houkutteluun, ja julkaisemme uusimmat Lehtiapaja-alennuskoodit juuri tällä sivulla!

Mitä etuja Lehtiapaja-alennuskoodilla voi saada?

Tyypillinen alennuskoodin suoma etu on pieni prosentuaalinen alennus (esim. –10 % tai –15 %) tilauksesta tai harvemmin euromääräinen alennus (esim. 5 € alennus yli 50 € tilauksesta).

Onko Lehtiapaja-alennuskoodeja usein saatavilla?

Joudumme harmiksemme toteamaan, että lehtitilauksia myyvät verkkokaupat ovat nykyään vähemmän aktiivisia, mitä tulee alennuskoodien antamiseen ns. yleiseen jakeluun. Alennuskoodi101.fi julkaisee vähemmän alennuskoodeja käyttäviin verkkokauppoihin myös erilaisia ajankohtaisia tarjouksia ja kampanjoita, joiden aikana voit saada hyviä säästöjä lehtitilauksista.

Miten Lehtiapaja-alennuskoodi käytetään?

Lehtiapajan alennuskoodin käyttäminen on helppoa kuin heinänteko! Kopioi sopiva alennuskoodi ensin sivuiltamme, jotta se on valmiina leikepöydälläsi, kun koodia tarvitaan. Siirry osoitteeseen lehtiapaja.fi ja valitse haluamasi lehden tarjous. Kassa-sivulla, ostoskori-otsikon alla, näet kaksi kenttää: "lahjakorttikoodi" ja "alennuskoodi". Avaa alennuskoodi-kenttä ja liitä koodi tähän kenttään ja aktivoi se napsauttamalla "ok". Alennuksen tai muun edun pitäisi nyt näkyä tilauksen loppusummassa ja voit viimeistellä hyvillä mielin tilauksesi.

Mistä saatte Lehtiapaja.fi-alennuskoodit?

Siinä missä internet on nykyisin täynnä erilaisia huijaussivustoja, jotka julkaisevat väärennettyjä alennuksia varastaakseen klikkauksia, me Alennuskoodi101.fi-sivustolla toimimme yhteistyössä Suomen Lehtiapaja Oy:n kanssa ja julkaisemme vain ja ainoastaan tämän yrityksen meille toimittamia alennuskoodeja, jotka oikeasti toimivat! Lisäksi poistamme automaattisesti vanhentuneet alekoodit sivuiltamme närkästyksen ja väärinkäsitysten välttämiseksi.

Tarjoaako Lehtiapaja alennuskoodia uusille asiakkailleen?

Vaikka monet verkkokaupat tarjoavat alennuskoodin uutiskirjeen tilaajille, Lehtiapaja ei verkkosivustollaan suoranaisesti lupaa uutiskirjeensä tilaajille alennuskoodia ensitilaukseen. Tilaamalla verkkokaupan uutiskirjeen liityt kuitenkin kanta-asiakkaaksi ja saat uusimmat tarjoukset ja alennuskoodit sähköpostiisi, jos sellaisia julkaistaan.

Voinko maksaa lehden osamaksulla?

Voit maksaa lehtitilauksen Klarnan välityksellä pankki- ja luottokorteilla. Klarnan "osta ensin, maksa myöhemmin" -osamaksu ei valitettavasti koske lehtitilauksia.

Miten säästää lehtitilauksissa?

On olemassa useita tapoja säästää aikakauslehtien tilauksissa:

  • Katso uusimmat alennukset, tarjoukset ja kampanjat jopa –86 % suoraan lehtiapaja.fi:n etusivulta.
  • Katso alle 20 €:n lehtitarjoukset saadaksesi säästöjä.
  • Tilaa kestotilauksella, joka on aina määräaikaista edullisempi vaihtoehto, kunhan muistat perua tilauksen hyvissä ajoin ennen sen päättymistä.
  • Tarkista uusimmat Lehtiapaja-alennuskoodit tältä sivulta aina ennen tilauksen tekemistä. Alennuskoodia ei voi lisätä tilaukseen jälkikäteen!
  • Maksa Lehtiapajan tilaus Klarna-maksuvälittäjän tarjoamilla maksutavoilla välttääksesi ylimääräiset käsittelymaksut.
  • Tilaa kaupan uutiskirje saadaksesi uniikit alennuskoodit ja tarjoukset aina sähköpostiisi.
  • Seuraa Lehtiapajaa Facebookissa alennusten, tarjousten ja alekoodien varalta.

Yhteystiedot

Suomen Lehtiapaja Oy
Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki

Asiakaspalvelu:
Puh. 09 851 77 800
asiakaspalvelu@lehtiapaja.fi