Leg&go alennuskoodit

Leg&go alennuskoodit & tarjoukset joulukuu 2023

Leg&go (legandgo.com) on verkkokauppa, joka myy maailman ensimmäistä ja ainoaa muunneltavaa puista lasten polkupyörää, jota voidaan muunnella kahdeksalla tavalla.

Leg&go-pyörässä yhdistyvät kestävyys, erinomainen muotoilu ja pitkäikäinen laadukkuus, joita vanhemmat haluavat. Laadukas puurunko on säädettävissä iän, koon ja mieltymysten mukaan laajennuspakettien avulla, jolloin pyörä voi kasvaa lapsen mukana 6 kuukaudesta aina 6 ikävuoteen asti.

Nappaa sivuiltamme mukaan Leg&go alennuskoodi ja säästä lasten polkupyöräostoksilla!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Lasten puinen tasapainopyörä Leg&go:lta

Voimassa toistaiseksi.

leg&go alennuskoodit

Leg&go on täällä auttaakseen lapsia kasvamaan aktiivisiksi ja onnelliseksi sillä tavalla, mikä on heille parhaaksi ja ympäristöystävällistä. Yritys uskoo, että hyvän toiminnallisen suunnittelun avulla heidän leg&go-tasapainopyöränsä auttaa lapsia oppimaan muutakin kuin fyysistä tasapainoa. Leg&go haluaa rohkaista luovuuteen, uteliaisuuteen ja seikkailijahenkeen, joiden avulla rakennetaan itseluottamusta ja elämäntaitoja turvallisesti ulkoilmassa. Leg&go-tasapainopyörän loi suunnittelija ja insinööri Egon Garklavs, jolla on yli 30 vuoden kokemus toimivuuteen. Hänen visionäärisessä suunnittelussaan yhdistyvät poikkeuksellinen muunneltavuus, mukautumiskyky, kestävyys ja vihreät arvot. Leg&go on perheyritys kolmessa sukupolvessa: Egon on johtava suunnittelija, hänen poikansa Atis johtaa yritystä ja lapsenlapset ovat luotettavimpia tasapainopyörän testaajia. Jokainen leg&go-pyörä on valmistettu samalla huolellisuudella ja vastuullisuudella kuin sen ensimmäinen prototyyppikin. Nyt sinullakin on mahdollisuus hankkia leg&go lasten tasapainopyörä.

Mikä leg&go-tasapainopyörä on?

Egon Garklavsin mukaan on hullua, miten paljon kertakäyttötavaraa tuotetaan jatkuvasti. Hän halusi luoda pyörän, joka kasvaa yhdessä ajajansa kanssa, jotta vanhempien ei tarvitse ostaa jälleen uutta vuoden päästä. Leg&go-tasapainopyörä on superkevyt, innovatiivisesti muotoiltu, eurooppalainen sekä kestävä ja bioystävällinen. Erottuvaa leg&go-pyörää on kokonsa ansiosta helppo käsitellä ja se erottuu muista pyöristä. Siinä on puhallettavat renkaat, kevytvanteet ja metallipinnat.

Leg&go-pyörä valmistetaan Baltian koivusta, mikä tekee siitä erityisen kestävän. Samaa vanerimateriaalia käytetään mm. designhuonekaluissa ja lentokoneissa. Pyörät valmistetaan luonnollisista, uusiutuvista luonnonvaroista, joten se on ympäristöystävällinen valinta lapsellesi. Älykkäästi suunniteltu luonnollinen jousitus suojaa lapsesi selkärankaa ja vaimentaa iskuja.

Leg&go-tasapainopyörän tekniset tiedot:

  • Pyörät: kevytmetallivanteet ja pneumaattiset kumirenkaat
  • Pyörän halkaisija: edessä 14", takana 12"
  • Runko ja etuhaarukka: lakattua koivuvaneria
  • Istuinkorkeus: 25-47 cm
  • Pyörän pituus: 95,4-99 cm
  • Paino: 3,3 kg
  • Soveltuu 1–5-vuotiaille lapsille

Onko leg&go-pyörällä takuuta?

Kyllä, leg&go-pyörille annetaan 5 vuoden takuu.

Miten voin tilata leg&go-pyörän?

Legandgo.com-verkkokauppa myy Euroopassa valmistettuja tasapainopyöriä kaikkialle maailmaan saman päivän toimituksella. Toimitusaika Euuroopan maihin on 3-4 arkipäivää.

Onko leg&go-verkkokauppaan alennuskoodia?

Kyllä, tämä yritys käyttää alekoodeja, joista käytetään verkkokauppasivuilla nimitystä "coupon", "coupon code" ja "promotional code". Alennuskoodi101.fi etsii jatkuvasti uusia leg&go-alennuskoodeja, tarjouksia ja kampanjoita, jotka julkaisemme tällä sivulla. Seuraa sivua, jotta et joudu maksamaan liikaa!

Miten leg&go-alennuskoodi käytetään?

Kopioi ensin sopiva alennuskoodi sivuiltamme ja siirry osoitteeseen legandgo.com. Siirrä haluamasi pyörä ja mahdolliset lisävarusteet ostoskoriin ja siirry lopuksi kassalle. Tällä sivulla, tilauksesi tietojen alla, näet kohdan "enter a gift card or promotional code". Napsauta linkkiä ja liitä leg&go-alennuskoodisi tähän kenttään. Aktivoi koodi napsauttamalla vielä "apply coupon". Alennuksesi pitäisi nyt näkyä loppusummassa ja voit viimeistellä tilauksen.

leg&go alennuskoodi käyttö