LED-Valot.fi alekoodi

Parhaat LED-Valot.fi alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut LED-Valot.fi alennuskoodit huhtikuu 2024

LED-valot (led-valot.fi) on vuonna 2010 perustettu kotimainen valaistukseen erikoistunut verkkokauppa, josta löydät CE-hyväksytyt valaisimet kaikkiin tiloihin, ulkovalaisimet, LED-valonauhat, älykodin tuotteet ja asennustarvikkeet. Verkkokauppa tarjoaa monipuoliset maksutavat, nopeat toimitukset 1-2 arkipäivässä sekä asiantuntevan asiakaspalvelun.

Hyödynnä tältä sivulta löytyvät LED-valot.fi alennuskoodit, tarjoukset ja kampanjat, jotta sinun ei tarvitse maksaa täyttä hintaa!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

10 % alennuskoodi seuraavaan tilaukseesi

Tilaa LED-valot.fi:n uutiskirje ja saat 10 € alennuskoodin seuraavaan yli 100 €:n tilaukseesi. Samalla kuulet uusimmista tarjouksista ja kampanjoista. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Voimassa toistaiseksi.

Ouletissa valaisimia jopa –90 %

Joko tarkistit LED-Valot.fi outletin? Sieltä löydät myynnistä poistuvia tuotteita ja myyntierien viimeisiä kappaleita jopa 90 % alennuksin!

Voimassa toistaiseksi.

Tuotteita tyylikkääseen ulkovalaistukseen jopa -40 %

Voimassa toistaiseksi.

Säästä valaisimissa hyödyntämällä LED-valot.fi alennuskoodit ja tarjoukset.

Jos olet rakentamassa uutta kotia tai remontoimassa vanhaa ja mietit kodin valaistusratkaisuja on LED-valot.fi verkkokauppa, joka kannattaa tsekata. Se on täysin kotimainen toimija, joka myy vain CE-merkittyjä tuotteita, ja kertoo myös itse testaavansa niitä.

Verkkokaupassa on monipuoliset maksutavat ml. osamaksut, ja suurin osa tilauksista lähetetään yrityksen omasta 1400 m² varastosta 1-2 päivän kuluessa. Joten etsitpä tyylikkäitä ja energiatehokkaita valaisimia sitten saunaan, keittiöön, kattoon, kylpyhuoneeseen tai terassille, suosittelemme tutustumaan led-valot.fi:n valikoimiin, joka kattaa LED-lamput ja -valaisimet, spotit, valonauhat, työvalaisimet, ulkovalot ja valaistustarvikkeet, kuten muuntajat, himmentimet ja liittimet.

Suomessa tämän kaupan kilpailijoihin kuuluvat mm. Nettilamppu, Veke ja Lamppujavalo.fi.

Ja mitä erilaisiin LED-valot.fi alennuskoodeihin, alennuksiin ja tarjouksiin tulee, niin tällä sivulla kerromme kaiken niistä!

Onko LED-valot.fi luotettava verkkokauppa?

Kyllä, näkemyksemme mukaan led-valot.fi on luotettava verkkokauppa, josta on turvallista tilata valaisimia, valoja ja asennustarvikkeita rakentajien ja urakoitsijoiden tarpeisiin. Verkkokaupan taustalla on vuonna 2010 perustettu kangasalalainen Edututor Oy -niminen verkkokauppayritys (Y-tunnus 2357972-1), joka pyörittää myös mm. Grillikauppa.com- ja Paista.fi-verkkokauppoja. Yrityksellä on Asiakastiedon myöntämä Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. Asiakkaiden kokemuksia LED-valot.fi:stä voit lukea täältä.

Onko LED-valot.fi-verkkokauppaan alennuskoodeja?

Kyllä, tämä yritys käyttää alennuskoodeja houkutellakseen uusia ja palkitakseen vanhoja asiakkaitaan. Alennuskoodi101.fi etsii jatkuvasti uusia alennuskoodeja ja tarjouksia LED-valot.fi-verkkokauppaan ja julkaisemme ne tällä sivulla.

Mitä etuja LED-valot.fi alennuskoodilla voi saada?

Tyypillisesti yritykset houkuttelevat asiakkaita alennuskoodeilla, joilla voi saada euromääräisen alennuksen (esim. 20 € alennus), prosentuaalisen alennuksen (–15 % alennus), ilmaisen kaupanpäällisen tai maksuttoman toimituksen. Hyvin usein alennuskoodeilla on ehtona tietty vähimmäistilaus (esim. 20 % alennusta yli 200 € tilauksesta).

Miten usein LED-valot.fi alennuskoodeja on saatavilla?

LED-valot.fi on yksi vähemmän aktiivisista kodinelektroniikan verkkokaupoista, mitä tulee alennuskoodeilla markkinointiin. Jos LED-valot.fi alennuskoodi tai loistava tarjous on saatavilla, voit olla varma, että löydät sen ensimmäisenä meiltä!

Mitä muita tapoja on saada LED-valot.fi-alennuskoodi?

Silloin, kun varsinaista alekoodia ei ole saatavilla, kannattaa hyödyntää sivuiltamme löytyvät ajankohtaiset LED-valot.fi tarjoukset ja alekampanjat, sekä tarttua tarjoukseen, jolla uutiskirjetilaajat saavat 10 €:n alennuksen vähintään 100 €:n tilauksesta (katso suora linkki uutiskirjeeseen yllä). Tilaa uutiskirje ja saat 10 € LED-valot.fi alennuskoodin heti sähköpostiisi. Kuulet myös uusista tuotteista, alennuksista ja kampanjoista ensimmäisenä. Ota myös verkkokaupan Facebook-sivu seurantaan alennuskoodien ja parhaiden tarjousten varalta.

LED-valot.fi-alennuskoodin käyttö on helppoa: Syötä koodi kassasivulla käytä alennuskoodi -kenttään

Miten LED-valot.fi alennuskoodi käytetään?

Alennuksen tai muun edun lunastaminen on helppoa. Toimi näin:

 1. Valitse sopiva tarjous tältä sivulta ja kopioi alennuskoodi.
 2. Navigoi osoitteeseen led-valot.fi ja tee ostokset tavalliseen tapaan.
 3. Kun olet valmis, napsauta ostoskori-ikonia ja siirry kassalle.
 4. Vieritä kassa-sivulla ihan alas asti, kunnes näet sinisen "käytä alennuskoodi" -linkin. Klikkaa linkkiä.
 5. Liitä kopioimasi koodi tähän kenttään ja aktivoi se napsauttamalla "ota alennus käyttöön".
 6. Alennuksen tai edun pitäisi nyt näkyä loppusummassa.
 7. Viimeistele tilaus täyttämällä toimitustiedot ja maksamalla se.

Miksi LED-valot -alennuskoodini ei toimi?

Alekoodeilla on usein erityisiä ehtoja ja rajoituksia, kuten viimeinen voimassaolopäivä ja tuotteet, joita alennus koskee. Alennuskoodi saattaa koskea vain osaa tuotteista tai se on kirjoitettu väärin. Tarkista, että alennuskoodin alussa tai lopussa ei ole välilyöntejä, ja että alennus on yhä voimassa, ja että tilauksesi täyttää alekoodin käyttöehdot. Netissä kiertää paljon vääriä koodeja, jotka eivät toimi tai ole yrityksen liikkeelle laskemia. Jos olet vakuuttunut, että alennuskoodisi pitäisi toimia, voit kirjoittaa sen myös vapaa teksti -kenttään tilauslomakkeella, jolloin asiakaspalvelu tarkistaa manuaalisesti koodin toimivuuden.

Paljonko LED-valot.fi:n toimituskulut ovat?

Postin Postipakettina 5,90 €, Matkahuollon Lähellä-pakettina 6,90 € sekä Postin ja Matkahuollon kotiinkuljetulla 9,90 €.

Mitä maksutapoja LED-valot.fi-kauppa tarjoaa?

Verkkopankkimaksut, pankki- ja luottokortit, MobilePay, Svea Lasku, Svea Erälasku (osamaksu) ja yrityslasku (14 päivän netto).

Mitkä ovat parhaat tavat säästää LED-valot.fi-verkkokaupassa?

Tässä ovat meidän suosikkimme venyttää penniä:

 • Katso ajankohtaiset alennukset ja tarjoukset heti led-valot.fi etusivulta.
 • Käytä uutiskirjetilaajan etu saadaksesi 10 euron alennuksen seuraavasta tilauksestasi (ks. suora linkki yllä).
 • Seuraa tätä sivua parhaiden alennuskoodien, tarjousten ja kampanjoiden varalta.
 • Tarkista verkkokaupan outlet-/poistotuotteet säännöllisesti tehdäksesi huippuedullisia löytöjä jopa -90 % alennuksella (ks. suora linkki yllä).
 • Säästä toimituskulut tilaamalla vähintään 125 eurolla saadaksesi ilmaisen rahdin kotiovellesi.
 • Jos olet tilaamassa isompaa määrää tuotteita, pyydä tarjous verkkokaupan asiakaspalvelusta tai myynnistä.

Miten voin ottaa yhteyttä LED-valot.fi:n asiakaspalveluun?

Asiakaspalvelu puh. 050 3736 536 (ma-pe klo 8.00–16.00) tai myynti@led-valot.fi. Yritysmyynti puh. 050 4343 444 (ma-pe klo 8–16).

Led-valot.fi / Edututor Oy
Kannistontie 5
36220 Kangasala